Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6600  (Pročitano 8630 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ima stvarno na mnogo mesta nego me mrzi da kucam jer je mrak u sobi.
www.halooglasi.co.yu - nacices obicne oglase, ali za firme ne znam ima li.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
Ma ok je nisam ni mislio da mi dajes 100 brojeva treba mi samo par, ali reci cu ti zvao sam i kaze : nema trenutno ili je cena od ove veca 40tak eura tako da mi to nista ne znaci halooglasi su obicna LAZ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Uzmes okrenes sve brojeve i na jednom ces naci.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
Nije vazno brate kao da i nisam nista pitao ali oglasi su u principu navlakuse (mislim na prodavnice) to znaju i ostali clanovi foruma ako je nesto jeftino kukaju da nemaju ili lazu za cenu. 95% slucajeva je tako!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Znam da je tako, ali isto tako znam da je za te pare moze da se nadje, samo ako se nekom trazi. Mada cu ja cekati da padne na 300, nije vredan 400 Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
Ma znam i ja da nije vredan jos sada se pojavio 6620 telefon za koji bi ja sada dao 400 E jer mislim da je vredan tih para, mane 6600 su : JAKO je SPOR, brzo trosi bateriju ali aj za bateriju i nekako ali sto je SPOR kada se instalira nesto na njega to je UZAS. Citao sam da je 6620 po pitanju toga mnogo brzi i bolji tel.
TAko da mislim da je bolje uzeti njega a imaju isti izgled.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Nisam ni znao da se pojavio 6620. Nego sta smatras pod time da 6600 ima losu bateriju? Koliko ja znam, baterija na njemu bi treba da drzi bar jedno 3-4 dana, sto je sasvim ok s'obizrom na to da telefon ima ogroman display u 65 000 boja i sve ostale perverzije koje vuku maksimalno bateriju. Ja imam 7650 trenutno pa mi zvuci malo neverovatno kada neko kaze da telefon koji drzi bateriju 3-4 dana, ima losu bateriju. Moja baterija moze da izdrzi jedva jedan dan kada ides na internet i tako dalje, odnosno 1,5 dan kada nebi skoro nista sa njim radio. Sve u svemu, ja sam se i na to navikao i ni to nije vise neki problem. Nego reci mi jos, sta mislis pod tim da je 6600 spor? Ja sam ga koristio kratko, ali nisam primetio da je spor. Da li mislis da je sporiji od 7650 i koliko sporije instalira od nje, ako uopste instalira sporije?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
@Bad Habbit

Hmm, ne znam bas da ima mnogo srecnika kojima baterija traje 3-4 dana mozda da telefon koriste samo da se jave 10 puta za ta 3-4 dana i to je sve ali ako umereno koristis porulke recimo 10-15tak dnevno, zatim da se nakacis malo na GPRS baterija ode za 1 dan moj drug je ima...<Sto je slozicete se RAZOCARAVAJUCE> za taj telefon bar da moze 2 dana da izdrazi bilo bi ok.
SPOR!! spor je tel zaista recimo kada instaliras na njega 5-6 boljih softwercica i jednu lepu temu od 200kb telefon je katastorfa uzasno je spor, stvarno ne vredi tih 400tinjak eura i zaista me razocarao. Ljudi koji mogu da izdrze tako nesto svaka im cast. Nezelim da sada pljujem po 6600 ali mnogo je para za tako SPOR telefon.
ZA radosta nas svih NOKIA funova (nadam se da su se mnogi zalili) izasla je 6620 isti tel sve isto ima sto i 6600 ali je mnogo brzi ali to ZAISTA mnogo mnogo sto je super samo je to bio nedostatak 6600.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ono sto sam ja probao je sasvim ok radilo, posto slabo ko od ljudi koji kupe stavi nesto novo od software-a... sa fabrickim mi je ok radio...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.