Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 6233  (Pročitano 37503 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 6233
Hvala, na ovu temu sam vec naleteo, ali mi nije mnogo pomogla, kao sto i ti rece.

Mislio sam da mozda neko ima neki efikasniji programcic, pa da mi pusti na PM. Nema veze...

Svako dobro.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800 XM
E ovako imam nokki 6233, i otpala mi je sa ploce tipka za paljenje, ali je citava, i ja bih htio samo da pitam ima li netko da zna jeli se to moze u servisu napraviti odnosno ponovo zalemiti, ima li tko takvog iskustva? ? ? ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
To će ti najbolje odgovoriti oni u servisu. Mislim , ipak moraš njima nositi telefon pa ih usput priupitaj može li...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
cini mi se da je bio odgovor i ovde ali evo trazim vec 2 dana i nikako da nadjem..

imam oko 100mb slobodno na kartici ali sta god da hocu da prebacim preko bluetooth-a,ne moze...
ne mogu da nadjem gde se prebacuje memorija na karticu..
zna neko ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 5800 XM
On ako vidi da ne moze stati na mem. telefona automatski prebacuje na akrticu ili ako je vise fajlova puni mobitel pa onda na karticu, bar kod mene  to je u tebe nes drugo u pitanju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 191
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
dali ima svetlo pored kamere kao sto ima sony k750i,da slika po mraku. Jer ja imam sony pa se dvoumim dali da uznem nokiu 6233 pa me interesuje samo to
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Nokia 6233 nema led kao sto k750i ima Wink Prednost nokije su bolji video zapis, stereo zvucnici i to je to.
Dok prednost k750 je led, bolja kamera, bolji zvuk preko slusalica, milion patcheva, grafickih paketa, ikonica, tema, drajvera...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A po meni najveća prednost nokije je sto puta bolji ekran u odnosu na k750
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 120
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 6233
Imam sledeci problem, ubih se da ga resim.
Formirao sam e-mail nalog na Nokia 6233, uz pomoc ugradjene mail aplikacije, znaci na Messaging->E-mail.
E sada, hteo sam da obrisem taj nalog, ali nigde, ama bas nigde nema opcija za brisanje (delete), Pokusavao na hiljadu nacina, ali u samoj e-mail aplikaciji mogu da samo dodam novi nalog a nikako da izbrisem i postojeci. Dalje, napravim jos jedan nalog bezveze, sad imam dva, probam i onda se pojavi opcija Delete! Ali cim ostane jedan nalog, nema te opcije, ne mogu nikako da izbrisem nalog, sta god radio. Probao sam da vratim softver na fabricko podesavanje i nista opet. Jednostavno, nema teoretske sanse da ga izbrisem ili bar da ga promenim (da izbrisem sifru, korisnicko ime, bilo sta) nista od toga mi nedozvoljava.

Verzija softvera je 5.60, telefon je originalan, debelo placen, nije vise u garanciji.

Ako neko moze da mi pomogne, bicu mu zahvalan? Ne zelim da prodam mobilni, a da sa njim odu i licni podaci o mejlu kod neke druge osobe. Popiz*eo sam skroz...
IP sačuvana
social share
Љуби српство
из свег срца свог
љуби га и тебе ће Бог
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.