Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359202 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Ericsson Galaxy Note
probao sam 20x,neće..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
owako bi trebalo da izgleda ceo proces,mozda ja ne mogu jer mi je wec tj  wec sam pokusawao da hakujem tel

1. Sign CertHack_Installer with your own devcert.
2. Install CertUpdater
3. Install signed CertHack_Installer
4. Launch HackIt! by icon from menu.
While hacking application install FileBrowser for S^3 and RomPatcher for other phones.
Also it copy installserver for 9.4 and S^3 phones.

If you getting any error just reboot phone and launch HackIt! again.
After successfully hacking delete HackIt! application
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
probao sam 20x,neće..
nezna šta reći. da sam kod sebe radio znao bih zašo može ili nemože. ovako samo prenosim.
i ja sam ppokupio prve podatke o ovom haku baš sa linka koji si mi poslao a kasnije sam isto to našao na još nekoliko mesta.
zašto inače ne pokušaš sa PNHT hak failom za symbian 3?
« Poslednja izmena: 03. Maj 2011, 10:26:20 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
owako bi trebalo da izgleda ceo proces,mozda ja ne mogu jer mi je wec tj  wec sam pokusawao da hakujem tel

2. Install CertUpdater
While hacking application install FileBrowser for S^3 and RomPatcher for other phones.

owo radi!!! resetowao sam telefon sa *#7370# i ubacio owaj hak,instalirao ga bas kako pise bez ikakwih problema i hakowao sam telefon!!!! na najjednostawniji moguci nacin!!! AAAAa Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800

2. Install CertUpdater

owo radi!!! resetowao sam telefon sa *#7370# i ubacio owaj hak,instalirao ga bas kako pise bez ikakwih problema i hakowao sam telefon!!!! na najjednostawniji moguci nacin!!! AAAAa Smile
Drago mi je čuti neku povretnu informaciju. Uglavnom ljudi pročitaju urade i ako je dobro niko ne komentariše. to sa hard resetom je inovacija i svakako ga treba uvrstiti  uz u osnovni način ovog haka. svaka čast čovek!
dali si na E ubacio pačeve za otvaranje skrivenih foldera i dali se rompatcher instalirao u sklopu instalacije haka?
« Poslednja izmena: 04. Maj 2011, 21:35:42 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
ne treba ti rom pacher,imas pristup i c: i e: ali samo uz Filebrowser,dok ti se telefon hakuje,izadje ti instalacija za filebrowser koji narawno instaliras i imas pristup i jednoj i drugoj particiji,dok sa x-plorerom imas pristup samo c particiji,dok sa e: ne mozes nista da uradis tj obrises  sistemske fajlowe,waljda je tako radjen krek da moras da koristis filebrowser.. znaci samo instaliras owe dwe stwari Install CertUpdater
i Install signed CertHack_Installer..i telefon ti je hakowan za manje od jednog minuta..Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
ne treba ti rom pacher,imas pristup i c: i e: ali samo uz Filebrowser,dok ti se telefon hakuje,izadje ti instalacija za filebrowser koji narawno instaliras i imas pristup i jednoj i drugoj particiji,dok sa x-plorerom imas pristup samo c particiji,dok sa e: ne mozes nista da uradis tj obrises  sistemske fajlowe,waljda je tako radjen krek da moras da koristis filebrowser.. znaci samo instaliras owe dwe stwari Install CertUpdater
i Install signed CertHack_Installer..i telefon ti je hakowan za manje od jednog minuta..Smiley
za rompatcher te pitam jer jedino tako možeš ubacivati modove (za instalaciju aplikacija je dovoljan i sam hack).
na primer kada instaliraš rompatcer onda u filebrowseru napraviš  na E folder "pathces" i u njega ubaciš pač "Open4all" i onda možeš da otvoriš i private i resourse isys i system, tako da se bilo koji mod može po zadatim pozicijana ubaciti u fon
ako imaš x-plore onda kada ga otvoriš ideš meni>tools>configuration i tu označiš prva četiri polj. sada je telefon full hack i sa njim možeš raditi šta hoćeš.
neznam dali ti ovotreba ali čisto da se zna ako zatreba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
ali rom pacher ne dobijes prilikom instalacije owog hacka,znam ja za to,rom pacher koliko se ja secam ide uz  hellloX,ali na vec krekovan telefon ja ne mogu da instaliram hellox,a kada instaliram rom pacher samo  i kliknem na njega telefon se restartuje,nema one opcije open4all.. zato ako imas 5800 ja sam ga hakovao sa helliox i radio je full..to ti je josh uwek najbolje Smiley

e sad sto se tiche owoh foldera private i resourse isys i system ja to swe otwaram u filebrowseru bez rompachera..

i te foldere mogu da otwaram samo filebrowserom private,resourse,sys..dok u x-plore ne mogu,ali opet imam pun pristup swemu,zato ne znam da li mi je potrebno da wec na hakovan telefon ubacujem rom pacher i modowe open4all,za sad sam imao problema jer je samo kaspersky do sad trazio da u rom pacheru otworim taj mod open4all,ostale swe aplikacije rade oke i bez problema sam im menjao i brisao sistemske fajlowe..
« Poslednja izmena: 05. Maj 2011, 08:13:08 od komma_023 »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
HTC dezire HD, 5800
ali rom pacher ne dobijes prilikom instalacije owog hacka,znam ja za to,rom pacher koliko se ja secam ide uz  hellloX,ali na vec krekovan telefon ja ne mogu da instaliram hellox,a kada instaliram rom pacher samo  i kliknem na njega telefon se restartuje,nema one opcije open4all.. zato ako imas 5800 ja sam ga hakovao sa helliox i radio je full..to ti je josh uwek najbolje Smiley

ok. to je tvoj izbor. meni uopšte ovaj hak i ne treba jer ja svoje symbian telefone hakujem pre fleša. znaši u ROFS2 u sys/ bin ubasim instalserver.exe i tako pripremljen ROFS2 zajedno sa ostalim direktorijumuma FW flešujem preko JAF-- .to radi ful hak i on se nemože izbrisati ni hard reasetom već jedino novim flešom.
kada sam govorio o rompatcheru mislio sam na to da je to opciona varijanta za ljude koji hoće da se bave modovanjem telefona. ako nemaš potrebu za tim onda je apsolutno dosta i to što si uradio sa ovim hakom. ostaje samo nepoznanica dali taj hak ostaje posle hardreseta!
« Poslednja izmena: 07. Maj 2011, 14:05:56 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
owaj koliko se meni chini ne ostaje,jer swaki put kad sam radio hard reset morao sam i ponowo da ga hakujem..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 164 165 167 168 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.