Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359284 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
HTC dezire HD, 5800
urađen je novi način hakovanja svih symbian telefona. ne radi se ni o helloox ni o flešovanju sa hak failovima nego je u pitanju drugačiji pristup hakovanju. pošto na 5800 koristim sopstveni CFW koji već sadrži instalserver kao osnovu za ful hak nisam isprobao novi načon hakovanja ali sam tekst o tome je prihvatljiv. čitajući postove ljudi koji su to uradili vidim da je sve jako jednostavno i prihvatljivo. nažalost jedina stavka koja remeti jednostavnost je potreba za sopstvenim certifikatima.
inače proces se sastoji u tome da se instaliraju dve aplikacije,  "CertUpdater"i "CertHak" koji treba podpisati svojim certifikatima.
toliko o tome za sad .ako neko isproba neka javi !
« Poslednja izmena: 25. Apr 2011, 11:33:26 od goran.ristovic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 5800 express mus
Imam problem sa fonom.
Kad me zove neko javlja se operater da mi je tel iskljucen il nedostupan,a meni fon upaljen ceo dan.
Isto tako SMS,stigne mi npr 22:00h ja pogledam detalje poruka je stigla 16:00 a meni dostavljena tek uvece iako se nije gasio fon.Do cega moze biti?!
malo je to podataka da bi se znao. symbian je "originalan " po brljanju.
 kaži dali je telefon nov, dali je hakovan, dali je u njemu CFW, dali je rađeno koliko ti znaš bilo šta od modovanja
 da nebi lupali najbolje ti to nama napiši

Telefon sam kupio na buvljaku u Januaru.Ne razumem se o modovanju nista.
Jedino kad bi mi rekao kako da proverim neke informacije o tome.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
LG Nexus 4
ljudi imam problem sa telefonom ... vec neko vreme ne mogu da udjem u kameru ... primetio sam to jednom sasvim clucajno al mi je bilo nebitno tog momenta ... i kakav sam kreten cekam do zadnjeg casa ... odnesem sad u cetvrtak u gradu ... ponesem pogresnu garanciju i jos mi kaze nosi u servis kod nas ce mnogo zadrzati ... reko ok ... praznici i istekne mi garancija jbg ... bila do petka ...

kako god ulazio u kameru ... dal na dugme ili iz menu-a ... on samo otvori aplikaciju msm prikaze kod ikonice kao da je otvorena ali nista se ne desava ...
pomislio sam da je nesto do software-a ... updateovo sam na najnoviji ... sve isto

da li znate u cemu je problem ... kako se to sredjuje ... i koliko kosta, ako je nemoguce srediti "kuci" Smiley

Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC dezire HD, 5800
ljudi imam problem sa telefonom ... vec neko vreme ne mogu da udjem u kameru ... primetio sam to jednom sasvim clucajno al mi je bilo nebitno tog momenta ... i kakav sam kreten cekam do zadnjeg casa ... odnesem sad u cetvrtak u gradu ... ponesem pogresnu garanciju i jos mi kaze nosi u servis kod nas ce mnogo zadrzati ... reko ok ... praznici i istekne mi garancija jbg ... bila do petka ...

kako god ulazio u kameru ... dal na dugme ili iz menu-a ... on samo otvori aplikaciju msm prikaze kod ikonice kao da je otvorena ali nista se ne desava ...
pomislio sam da je nesto do software-a ... updateovo sam na najnoviji ... sve isto

da li znate u cemu je problem ... kako se to sredjuje ... i koliko kosta, ako je nemoguce srediti "kuci" Smiley

Smile
možda hardreset pa onda fleš. to je ako se tiče softvera (bolje nego klasičan update). a ako ni onda ne radi moguća je i hardverska greška, mada mi se ne čini kao takvo nešto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol
Poruke 202
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC dezire HD, 5800
Imam problem sa fonom.
Kad me zove neko javlja se operater da mi je tel iskljucen il nedostupan,a meni fon upaljen ceo dan.
Isto tako SMS,stigne mi npr 22:00h ja pogledam detalje poruka je stigla 16:00 a meni dostavljena tek uvece iako se nije gasio fon.Do cega moze biti?!
malo je to podataka da bi se znao. symbian je "originalan " po brljanju.
 kaži dali je telefon nov, dali je hakovan, dali je u njemu CFW, dali je rađeno koliko ti znaš bilo šta od modovanja
 da nebi lupali najbolje ti to nama napiši

Telefon sam kupio na buvljaku u Januaru.Ne razumem se o modovanju nista.
Jedino kad bi mi rekao kako da proverim neke informacije o tome.
pa možda je najbolje da prvo uradiš hard reset (sličan odgovor kao i Fmanu) ali se sa hard resetom stvari vraćaju na početno stanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.205
mob
HTC m9
meni se to jednom desilo prilikom ubacivanja cfw p asam morao sve ispocetka da odradim i onda je proradilo
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
LG Nexus 4
mozete li da me podsetiti kako se radi hard reset ... radio sam davno Smiley

btw nisam skapirao ... posle toga opet da uradim update ili?  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
@Fman, ako si vec updateovao na zadnji software, kada odradis hard opet ce biti zadnji, tj. taj koji si instalirao.
Valjda se ugasi fon, dugme za javljanje+prekid+kamera+ukljucivanje telefona, sve odjednom/isto vreme, i drzis dok ne digne sistem, tj podesavanja.

Sad ja, skidao sam neke aplikacije sa ovistore-a, free su, i na neke mi trazi net, na neke se sam konektuje i to me nervira, jel moze to da se resi, da ne ide na net ili mora tako i zasto se to desava?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
LG Nexus 4
axa ... ok naci cu ... nego spomenuo je flash-ovanje ako se ne varam ... sta predstavlja i kako da odradim?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Ericsson Galaxy Note
urađen je novi način hakovanja svih symbian telefona. ne radi se ni o helloox ni o flešovanju sa hak failovima nego je u pitanju drugačiji pristup hakovanju. pošto na 5800 koristim sopstveni CFW koji već sadrži instalserver kao osnovu za ful hak nisam isprobao novi načon hakovanja ali sam tekst o tome je prihvatljiv. čitajući postove ljudi koji su to uradili vidim da je sve jako jednostavno i prihvatljivo. nažalost jedina stavka koja remeti jednostavnost je potreba za sopstvenim certifikatima.
inače proces se sastoji u tome da se instaliraju dve aplikacije,  "CertUpdater"i "CertHak" koji treba podpisati svojim certifikatima.
toliko o tome za sad .ako neko isproba neka javi !

e gde je opisan taj novi nachin hakovanja,ja cu da probam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 162 163 165 166 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.