Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359522 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 5800
kupio sam  bluetooth wireless headset bh-320
i kad ga trazim preko new paired device nemoze da nadje slusku
da li treba nesto da podesim na fonu
na koju foru da spoim slusku i mob
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 600
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Samsung GALAXY NOTE 2
verovatno treba da na slusalicama drzis odredjeno dugme da bi iste presle u paired mod tada  indikaciona lampica pocinje brzo da trepuce i onda ce fon moci da pronadje nekada i dva u isto vreme (zavisi od vrste slusalica),ona ce sluske i da se upare ,naravno mozda ce morati da se ukuca kod od slusalica radi uparivanja taj kod se sigurno nalazi u upustvu kao i upustvo za uparivanje,treba ga procitati korisno je to ponekada!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia 5800
bilo bi dobro da sam ga dobio .....

ma ima samo 3 dugmeta
1 je da se upali
zajedno  drzanjem 2-3  dugmeta se gasi (posebno 2 sluzi za povecavanje zvuka 3 za smanjenje zvuka)

nema sanse da nadjem da mi trepti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 45
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
SonyEricsson Iphone 5
Citat
I taj od 50e nije kako treba a tek ako nadjes za 30e e to ce biti ekran!!! Smile Pa za nokiu 2330 ekran neki a klase kosta 30,35 e a ti bi za 5800 za 30 ,srecno Smile,jos da ti kazem da i za 50 e nece biti kao original sto je bio jedino ako ti ne premoste sa nekog mrtvog a da ti kazem to bi ti bilo bolje resenje!!!  Srecno! Smile
haha...nisam znao da je ta oprema tako skupa,aj videcu kakve cu srece biti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia Lumia 1020

ma ima samo 3 dugmeta
1 je da se upali
zajedno  drzanjem 2-3  dugmeta se gasi (posebno 2 sluzi za povecavanje zvuka 3 za smanjenje zvuka)

nema sanse da nadjem da mi trepti

Uputstvo za sličnu slušalicu i uputstvo za tvoju, ali na španskom...pa se snađi sa prevođenjem.
Ako je uopšte u pitanju nokia, a ne nešto kinesko.
I koristi gugl.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Ericsson Galaxy Note
jel postoji jawa flash player neka nadogradnja za web browser da mogu direktno sa stranice da gledam filmowe??

i imam u telefonu instaliran eBuddy koji koristim za chat,wecinu wremena dok sam na poslu koristim wirlles,isto tako i za mail,podesio sam u porukama hotmail,i stawio autorizaciju na swakih pola sata,isto kao kod eBuddy-ja stawio sam na default konekciju tako da dok sam na wirllesu koristi wirlles a kad sam kuci,ide na gprs..i to je swe lepo radilo nedelju dana i sad i dalje stoji na internet default konekciji i nece uopshte preko gprs-a da mi se konektuje ni mailbox ni eBuddy ni skoro jedna aplikacije koja je koristila wirlles nece da ide preko gprsa nego samo kad nadje wirlles onda se konektuje!! kako da reshim taj problem? u connectivity: gprs ima priority 1 i opet nece..
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Apple iPhone 4s
jel postoji jawa flash player neka nadogradnja za web browser da mogu direktno sa stranice da gledam filmowe??

i imam u telefonu instaliran eBuddy koji koristim za chat,wecinu wremena dok sam na poslu koristim wirlles,isto tako i za mail,podesio sam u porukama hotmail,i stawio autorizaciju na swakih pola sata,isto kao kod eBuddy-ja stawio sam na default konekciju tako da dok sam na wirllesu koristi wirlles a kad sam kuci,ide na gprs..i to je swe lepo radilo nedelju dana i sad i dalje stoji na internet default konekciji i nece uopshte preko gprs-a da mi se konektuje ni mailbox ni eBuddy ni skoro jedna aplikacije koja je koristila wirlles nece da ide preko gprsa nego samo kad nadje wirlles onda se konektuje!! kako da reshim taj problem? u connectivity: gprs ima priority 1 i opet nece..

Zaboravio si da staviš W u connectivity   Smile
« Poslednja izmena: 24. Mar 2010, 20:11:35 od grba7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows 7
Browser
Safari 5.0.322.2
mob
HTC One X
 Smile

Nego, java flash player ne postoji. Imaš Flash Lite za Symbian. Sad se ne sećam, ali možda i po defaultu ide uz firmver?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia N8
Smile

Nego, java flash player ne postoji. Imaš Flash Lite za Symbian. Sad se ne sećam, ali možda i po defaultu ide uz firmver?

ide po defaultu ali izasla je nova verzija pa moze da se update-uje
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
Ericsson Galaxy Note
kako mislish da stavim W u conectivity?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.