Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359253 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia N97
ma dobro je kuca poruke extra brzo ali bas brzo i precizan je a sto se wi/fi a tice radi super ali to ti je uglavnom zakljucano po Beogradu a mikele nije mislio nista lose verovtno je mislio da se bolje raspitas da procitas sta je wi/fi
... da se preko pc studi-a npr. odkuca poruka na telefonu...?  Smile
jel ovo neki novi program
nije program vec PC suite koji dobijes uz telefon na cd za PC instalaciju...
Ili ako to nemas potrazi na Nokijinoj stranici Nokia PC suite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Nexus 4
ovde se spominjalo nesto ranije ... ali i ako se ne zna kakva su vasa misljenja ....

ima li sanse da se pojavi i u mts-u ... cudno da su prepustili "bitku" tek tako telenoru ... ipak je ovaj telefon itekakko trazen?  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
PhoneTorch For 5th Ed Never Get Lost In The Dark Again!

How many times have you tried to use your phone as a torch and than realized that the weak screen illumination really isn’t that great in total darkness not to mention that you need to frequently press buttons to keep the light on!?

Sure, there is an alternative, ability to use the camera led flash as a torch is one of the most commonly used secondary features of the modern camera phones although it is not well-implemented on most of the S60 phones.

Actually, I’ve already expressed my thoughts about the missing torch feature and appeal on Nokia to add more functionality to the side keys in idle mode just like on the good old Nokia N93, but unfortunately, Nokia didn’t take our comments, complaints and suggestions seriously and most of the latest S60 devices will simply leave you in the dark without ability to activate the led flash and to use it as torch light.

Fortunately, there is a solution for 5th edition devices and from now on, you’ll be able to use your phone as a torch. PhoneTorch is a freeware light-weight application that that enables you to turn your Nokia 5800 into the one of the most expensive torch light you carry around in your pocket.

PhoneTorch is a tool for Symbian OS 9.4 5th Edition (e.g. Nokia 5800XM) phones which allows to use the phone's build in flash as a torch and that's basically all it does, but it does it well!

With PhoneTorch you can activate the led flash and to use it as torch light to find your way in a dark hallway our discreetly read the newspaper in the train at night or when you are trying to locate port on the back of your computer.

It supports both, white and the led flash and the only thing I miss is the better finger friendly GUI, application can be eaisly controled with few big on screen off/on buttons, White, Red, ON, OFF, Settings, Exit.

Note: PhoneTorch is still under development and usage is at your own risk. Intensive use of the camera flashlight might lead to device damage.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Apple iPhone
Kod ovlascenog distributera kosta 38000 dinara....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 234
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia n95 8gb 5800 XM
ja sam ga platio 32000 kod ovlascenog prodavca sa mobisovom garancijom na 2 godine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

sta reci

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3045
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
HTC wildfire
Telefon je perverzija ali prezadovoljan sam za nijansu mu je slabija slika nocu odnosno ima vise suma nego naprimer na n73 i to je to ali koga vise zanima kamera  nezna da li je neko imao iskustvo sa tim zvucnikom/slusalicom da li je ovde nekom riknula meni se savrseno cuje ali sigurno 40% bolje nego na n96
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
...ali koga vise zanima kamera  ...
Verovatno ste jedan od onih koji je počeo da koristi telefone sa kamerama još onda kada je rezolucija bila 352 x 288 i nastavili da pratite tu MODU celo vreme tokom 640 x 480 pa do čuvenih 1MPX... i shvatili da su ti telefoni bezvredni jer su takve kamere neupotrebljive za fotografije?! znam mnoge u kraju koji su pre deset godina redovno kupovali svaki novi crno beli telefon i nakon toliko izmenjanih telefona danas kada je PRAVO VREME za nabavku mobilnog telefona koji je pravi švajcarski nožić oni kažu da ne daju astronomskih 400 evra jer kao fora nisu ludi. Ja sam se uvek pitao zašto su onda bili ludi pa dali 1500 maraka za Ericsson T28 kada se pojavio pre 6 ili sedam godina.
Jeb'ga, ispucali su se prerano pre vremena kada nije trebalo. znam kako im je sada!
Ja recimo ne bih dao 300 evra za 5800 ili smrtnih 800 evra za one HTC sa trica 3MPx ni u snovima ako mogu za 300 evra da kupim Sony Ericsson P1 ili Nokia N95 bez ekrana na dodir. Ako već dajem toliko para hoću i toliko muzike kao kažu naši na estradi!:) Dolazi pravo vreme za kupovinu mobilnog telefona sa operativnim sistemom, dobrom kamerom, gps navigacijom, bežičnom mrežom i pravim brzim internetom i unapredjenijim ekranom na dodir. Spajanjem S60 operativnog sistema sa UIQ u 5800 se samo nagovestilo šta nam tek sledi u primer Sony Ericsson IDOU, Samsung i8910 Omnia HD, Nokia N97, to su mašine koje vredi kupiti. Windowsmobile je isti godinama i nema ništa novo u ponudi, na Apple se čeka da izda kvalitetanu kameru i video i omogući tu ugradjenu navigaciju ali ovo svakako nudi svašta. Moćan operativni sistem je ovaj iz 5800
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 14:42:46 od pra valje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Nexus 4
e sada si lepo rekao prednosti i sta sve poseduje ovaj telefon ... na kraju kazes da ima i odlican os ...

a u sred kazes da ne bi dao 3oo e za njega a dao bi za p1  Smile ... sta si na kraju sam hteo da kazes  Smile

edit: niko nije odgovarao posle mene pa moram ovako ...
______________________________ ______________________________ _____________________________

zanima me ... kada se uzme preko telenora da li se dobija sa srpskim menijem? i sada nekoliko pitanja za koje bi trebao da pitam telenor ... sto cu i uciniti kada odem sutra verovatno do njih a do tada ako neko zna i ne mrzi ga da pise neka odgovori ... nemojte mi davati link ka top temama ...
da li su se u telenoru pojavili mozda telefoni sa normalnim zvucnikom ako je neko uzimao skoro?
koliku garanciju daju za telefon?
i kada se zavrsi rok odplate ... recimo godinu ili dve ... tada je telefon moj? da li mogu preci na pre paid ili moram uzeti npr novu karticu ili kako ...

Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 11. Mar 2009, 17:18:59 od Fman »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Apple iPhone
Vecinu tih pitanja, pitas na pogreskom mestu. Imamo temu za pitanja u vezi Telenor mreze.
Sto se tice pitanja vezanih za 5800 - da, dobijas na srpskom meni, garancija bi trebala da bude 2 godine a sto se tice zvuckina, najbolje da vidis na licu mesta kad je proizveden telefon.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Nexus 4
to sam i trazio Smile ...ovo ostalo ko sto rekoh sam pisao usput ... mozda posle svratim do teme tada kao ni sada nemam vremena ... a ici cu do njih direktno u radnju verovatno sutra ... hvala  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.