Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 358528 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Nepoznat
Browser
Safari 413
mob
HTC Desire HD
mene buni jedna stvar oko tog koda.kad sam na sajtu ukucao kod sa telefona, pisalo je koja je poslednja verzija, a kad sam probao sa kodovima koje sam nasao ovde i na drugim sajtovima, nije uopste prepoznao kod.pa me interesuje da li su uopste tacni???plasim se da ne zeznem nesto ako je pogresan....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Ovo nije tema za takva pitanja. Pitaj ovde.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Desire HD
jedna stvar mi smeta,a to je sto nema timer dok pricas sa nekim....moze da se vidi tek posle razgovora i to u logu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
kad bi zamenio n82 za ovo chudo , koliko bi trebao da doplatim ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Imas temu za nedoumice, ali posto si vec pitao ovde, moja procena je da ako sacekas mesec, dva, verovatno neces nista morati da doplatis, mozda cak nesto i zaradis. Realno ako izuzmemo ts, n82 je bolji telefon.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 08:46:25 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Koliko god cekao nikada nece dobiti doplatu. Ako hoces da ga kupis sada, dodaj 100e, za novi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 6S
Kao sto rekoh, nije tema za to, ali samo jos ovo da kazem i necu vise da idem u off. Najeftinija n82 u radnji i to verovatno namenjena nekom drugorazrednom dalekoistocnom trzistu (moja prva n82 je imala product code za Emerging Markets*) kosta 352 eur. Ja sam sa tom prvom n82 dobio neki punjac za koji sam posle po oznaci provalio da uopste nije za taj telefon, kabl i neku kartonsku kutiju bez imei broja i naravno koja nije originalna. Po toj logici sigurno moze polovan da se proda za 270-280 eur, mozda i 300 ako je malo koriscen i pogotovo ako je originalan sa finskim produkt kodom. 5800 vec sada moze da se nadje po oglasima bez problema za 300 eur i to u originalom pakovanju, nova. Posto joj cena svakim danom pada i posto je procena da joj je realna cena oko 250 eur, skoro sam siguran da ce za mozda mesec dana moci vec da se nadje za 270-280 eur, za koliko ce opet moci da se proda n82. Bilo kako bilo po meni n82 je mnoog bolji telefon, a 5800 je samo zanimljiviji, zbgo ts-a pre svega.

* - The term Emerging markets is used to describe a nation's social or business activity in the process of rapid growth and industrialization. Currently, there are approximately 28 emerging markets in the world, with the economy of China considered to be the largest.[1] According to The Economist many people find the term dated, but a new term has yet to gain much traction.[2] The term "rapidly developing economies" is now being used to denote emerging markets such as The United Arab Emirates, Chile and Malaysia that are undergoing rapid growth.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 11:00:31 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG Nexus 4
evo jedno pitanje za ovaj telefon ali i konkrento za sve ... slicne modele .. .symbian ...

da li postoji mogucnost ... neki program ili sta vec ... kada prikljucim telefon na komp ... da sa kompa mogu odkucati poruku i poslati kao da koristim telefon ... ako ste razumeli ... npr. da kada sam kuci i sedim za kompom na kompu mogu odkucati poruku i poslati sa telefona ... predpostavljam da moze da se napise na kompu pa inportuje u fon ... ali interesuje me moze li direktno ?  Smile
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
da li postoji mogucnost ... neki program ili sta vec ... kada prikljucim telefon na komp ... da sa kompa mogu odkucati poruku i poslati kao da koristim telefon
Postoji i već ga imaš instaliranog. Program se zove Nokia PC suite.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Minor Firmware Update For Nokia 5800 XM Available On NSU!

This is just a quick heads up, mostly a curiosity for those of you who haven't seen post about new firmware update (11.0.008 to 11.0.009) for Nokia 5800 at our forum section.

In short, our RS77 reported yesterday that Nokia has rolled out a minor software upgrade for the Nokia 5800. Software is now available in version through the Nokia Software Updater for most of the generic product codes from EMEA region.

As usually, software should be progressively available at the Nokia service points, so even in case you have slow dial-up internet connection you be able to get new firmware at official Nokia service points.

Unfortunately it is not available as FOTA update which is by the way the best possible way of delivering such a small software updates and it is kind strange why Nokia not offering this update over the air.

There are no visible changes but as you would imagine, the firmware update is always recommended because it usually improves the performance and reliability! There is no reliable change log (only tip about Prioritised calls fix) but our Declan Shortall claims that “Phone seems a little more snappy” and confirms that “the new HelloOX 1.02 hack still works”.

Oh yes, one more thing, Nokia 5800 has the UDP but it is anyway highly suggestible to back up your phone memory before performing a firmware update as precaution measure in case something goes wrong.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.