Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 389785 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Ti ne znas koliko sam ga ja platio...
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 5800
Znam koliko kosta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 5800
Nokia 5800 je prvi Symbian koji je hibrid S60 i UIQ operativnih sistema i kosta 300 evra kada je najpopularniji. Smile To niko nije ocekivao. N97 ce sigur biti bolji ali 5800 je za srednje zahtevne korisnike i previse nego dobra stvar. Ima sve sto danas treba da ima smartphone. Ja cu da prodam moj E71 i kupujem ovaj model koji me je odusevio koliko je zabavan i dobar. E71 je prevazidjena tehnologija. Sada se sve radi na pipanje po ekranu kao iPhone. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 77
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Samsung I9100 S II, E72
borba je počela da se rasplamsava! imperija uzvraća udarac! 5800 je prvi u nizu Touchscreen aparata i može se sigurno reći da će nokija ubrzo izbaciti razne modele sa tim ekranom i verovatno sa jačom kamerom! mada je mene iznenadilo da u n97 nije stavljena jača kamera!u svakom slučaju biće vrlo interesantno,jer htc i samsung neće sedeti skrštenih ruku! PS-mislim da je cena 5800 pun pogodak,obzirom na specifikaciju i mogućnosti istog!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97
dobro to za n97... pa naravno da se ocekuje da bude telefon sa pregrst mogucnosti i boljom kamerom itd...
ipak ne zaboravite n9x klasa je Nokijina najjaca klasa...
a 5800 kao sto sam rekao u svom prethodnom postu je Nokia srednje klase...
Nakon koristenja  nekolicine modela iz N serije (N80, N73, N95 i N78) primijetna je razlika i sitnim dodacima koje imaju ovi telefoni a najveci razlika je u kvaliteti kamere, mada ja i dalje mislim da kod 5800 softwarski algoritam za kameru nije bas najbolje doradjen i da bolje performanse kamere mozemo ocekivati u nekom od narednih Firmware-a...
I naravno koliko para toliko i muzike....
Eto bar mi recite koji je to telefon koji nudi sve ove mogucnosti i kosta samo 300€?
Ja mislim da nema nijedan jer svi sa slicnim mogucnostima kostaju bar za 40% vise...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 08:52:49 od Arminator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone
5800 je prvi u nizu Touchscreen aparata

Nije, Nokia je vec imala TS telefone.

Eto bar mi recite koji je to telefon koji nudi sve ove mogucnosti i kosta samo 300€?

Kakve mogucnosti zapravo ima ovakav telefon?
U ovom trenutnu - skoro nikakve zato sto je ovo telefon sa OSom koji trenutno i nema raspolozivog softvera. Pored toga, i dalje se ne zna na koji nacin je Nokia zastitila njegov sistem i ko zna sta sta ce sad biti umesto sertifikata koji su bili za OS 9.1/9.2/9.3.
Naravno, ima i ljudi kojima ovo nije bitno....
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 09:40:01 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 183
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97
5800 je prvi u nizu Touchscreen aparata

Nije, Nokia je vec imala TS telefone.

Kakve mogucnosti zapravo ima ovakav telefon?
U ovom trenutnu - skoro nikakve zato sto je ovo telefon sa OSom koji trenutno i nema raspolozivog softvera. Pored toga, i dalje se ne zna na koji nacin je Nokia zastitila njegov sistem i ko zna sta sta ce sad biti umesto sertifikata koji su bili za OS 9.1/9.2/9.3.
Naravno, ima i ljudi kojima ovo nije bitno....
pa dobro onda kakve mogucnosti imaju ond ti drugi telefoni koji kostaju puno skuplje?
ista je prica bila i sa Iphoneom koji i dan danas nema dvije opcije a svi ga hvale i to je telefon koji se treba imati a skoro duplo vise kosta nego 5800...
i naravno jos jedan dodatak...
kada su izasli prvi Symbian OS 9.1 telefoni ljudi su se zazirali od njih zato sto nema aplikacija za njih i govorili "daj ti meni moj N70 na kojem sve radi sta ce mi 3250 i N80 na kojima nista nece da radi..." i tako dalje i tako blize....
A danas su stvari puno drugacije....
Vidjeces za koji mjesec kad se pojave nove aplikacije za novi OS kako ce sve da funkcionise...
Ali ne treba ni zaboraviti cinjenicu da i dobar dioi programa za OS v3 radi na novom OS-u...
« Poslednja izmena: 27. Jan 2009, 10:40:52 od Arminator »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu-feisty)
mob
Apple iPhone 6
Video: iPhone UI running on Nokia 5800 XpressMusic

Check out what I’ve found today on YouTube. It’s a video of iPhone UI running on the Nokia (NYSE: NOK) 5800 XpressMusic. A short video demonstrates just how open Nokia’s Symbian S60 5th Edition platform is. However, the lack of capacitive touchscreen (Nokia uses resistive touch technology) makes experience somewhat lagging behind the original. In addition, the Tube’s screen is not as wide as the iPhone’s, hence there’s room for three icons per column, only. Still, it’s a nice clip which shows the power of Nokia’s smartphone. Enjoy!

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One X
@Arminator

Da li mogu sa sertifikatima od kineza npr. da se sertifikuju unsigned aplikacije za s60v5? I jesi li probao da instaliraš neke s60v3 aplikacije i jesu li radile?
Kako ti drži baterija?

Btw, Nokia jeste pravila ts telefone do sada, ali nikada za s60, čisto da ne bude zabune.

Inače, po mom mišljenju, ovo jeste aparat srednje klase, ali obzirom na to da mu je cena pala jako brzo i kolika je se prašina digla oko njega, mogao bi lako da postane najprodavaniji Nokijin s60 telefon ikada. Tačno je da je N97 bolji, ali će biti i skuplji, a i ovakvi iPhone-oliki telefoni se sada mnogo više traže.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.