Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 358368 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ja sam odradio, i nista ne primecujem, ali nista, po cemu da prepoznam da je odradjeno sve, u Device updates mi pise v52.0.007 ali mi je software ver. date 17-10-2010 (tog dana sam instalirao v51) nemam cak ni Quick office 6.2.524.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Eh, lako je reci... Smile
Ajde idem da potrazim malo o cemu se tu radi i kako da promenim kod. Ako ima ovde negde objasnjenje, molio bih za link Smile
Imas pp  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Stevo Opelasu, sto ne kazes da si to ti Smile (ne vidim gde na PP ima 'odgovori' Smile. Inace iskreno, mnogo mi je nepregledan forum... ne se ljutite Smile )

Hvala za PP! Danas sam bio kod lika gde sam kupio telefon i rekao mi je da dodjem sa garancijom i da ce sve srediti. Da ne cackam mnogo kad vec ne umem Smile Taman i da mi vrati Srpski, nisam znao da je sve to tko komplikovano... ja reko samo kliknem na Yes par puta i to je to Smile

Hvala jos jednom za pomoc! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ajde da dodam...

Nisam izdrzao da dodje serviser i probao sam da uradaim sam preko NSSa, ali se ne desava nista... i dalje mi na *#0000# kaze da nema nista novije od 51.0.006., a svi problemi su ostali Smile

Zvacu za 10min ovog lika da vidi sta im od softvera sa srpskim (kaze da 51. nema) i da zavrsavam pricu. Pitacu ga Stevo za taj tvoj 52., mada meni ne izbacuje da ima ista novije Smile

EDIT: Sad i ja imam 52.! Smile

« Poslednja izmena: 29. Nov 2010, 19:47:23 od bojan_t011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hehe,odakle se znamo?Jel si ti bojan sa opcs foruma? Nego da neofujem previse...Potrebno je promeniti produkt kod preko NSS pa tek onda staviti novi softver preko NSU...Samim stavljanjem produkt koda na balkanski i updatovanjem softvera se dobija srpski jezik u ponudi.Ako ti sta treba tu sam,slobodno pitaj  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Taj sam Smile

Pa tako sam valjda i uradio, ali ne znam sta sam ze*nuo... bitno da sada sve radi kako treba. Ok, hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Kako da promenim logo(tekst) Telekom srbija u Mt:s?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.576.0
mob
LG G2
Kako da promenim logo(tekst) Telekom srbija u Mt:s?

Nisam siguran, ali mislim da taj natpis zavisi od kartice (operatera) i da se ne može menjati na korisničkom nivou.

IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 350
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Izgleda da samo ja rckam oko telefona, svaki drugi post moj  Smile

Imam Nokia 5800 FW v52.0.007, ali bi sada da stavim C6 FW zbog slide to unlock, nervira me sto mi je nonstop ukljucen  nUnlocker, zelim da je "fabricki" e sad, pitanje je gde da nadjem i koji FW da instaliram, bilo ko. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 5800 express mus
Generalno,ko je imao ili ima ovaj telefon:Da li ste zadovoljni njime?! I koje su mu mane,da li vredi uzeti polovan za 120e ili nov za 200e ? Hvala unapred!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.