Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nokia 5800 XpressMusic  (Pročitano 359515 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Stvar koja me bas zanima je sledeca: Kako mogu da pratim na mapi kretanje kada na svom (Nokia 5800) telefonu ukljucim navigaciju konkretno garmin sa nasim mapama?

Primer: Dam sestri ili prijatelju ovaj telefon sa upaljenom navigacijom, kako onda ja mogu kuci na svom racunaru da lociram njihovu lokaciju. Da li mi treba nesto od posebnih uredjaja, programa, kako to uopste funkcionise i da li je moguce ovako nesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Apple iP5
Takva pitanja se postavljaju u ovoj temi, a i mislim da ćeš tamo pre dobiti odgovor nego ovde:
http://forum.burek.com/pregled-symbianwindows-mobilejava-programa-za-gps-navigaciju-t298373.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 5800
Stvar koja me bas zanima je sledeca: Kako mogu da pratim na mapi kretanje kada na svom (Nokia 5800) telefonu ukljucim navigaciju konkretno garmin sa nasim mapama?

Primer: Dam sestri ili prijatelju ovaj telefon sa upaljenom navigacijom, kako onda ja mogu kuci na svom racunaru da lociram njihovu lokaciju. Da li mi treba nesto od posebnih uredjaja, programa, kako to uopste funkcionise i da li je moguce ovako nesto?
Sa Garminom nije moguce, sem da ukljucis track log, pa da on loguje kuda idu, pa posle da vidis...
I jos jedno pitanje ja sam nekad vidio neku reklamu da postoji aplikacija pomocu koje mozes da provalis na kojoj je adresi neko ko ti salje poruku da li ima tako nesto i na kom to principu radi?
To jos uvek nema za Symbian (ni za WM). Izaslo je za iPhone... Znaci kad te pozove neki nepoznati broj, da provalis ko zove i (izmedju ostalog) i adresu...
Lociranje preko baznih stanica je u radijusu od ~900m(precnik 1800m) sto ne da je neprecizno, nego kakva adresa a kamoli kucni broj. I opet cela stvar nema mnogo logike jer SMS se salje sa mobilnog a ne kucnog telefona, pa da izadje adresa Smile...jedino postpejd koji je registrovan, ali tu informaciju sigurno ne mozes dobiti, ni preko operatera a kamoli nekog programa. Zovi bilo kog operatera pa pitaj Wink

Za iPhone najverovatnije radi sistem za SMS preko fiksne telefonije pa iz nekog imenika izvuce adresu. Kod nas toga nema tako da...batali...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2010, 09:18:07 od Oggysha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Budućnost 1925 - Only We

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1419
Zastava Podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Desire S
Mozda melo glupo pitanje ali  Smile

Moze li kako da se pricvrsti onaj dio gdje stoji olovka,jer se olabavio i olovka sve ispada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 79
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 5800
Moze. Skini poklopac baterije pa vidi kakav je sistem, ima jedan jezicak koji ide u zljeb na olovci. Mozes kanuti super lepka nekom iglom na taj jezicak da ponovo dobije grbu. Naravno bez olovke unutra da se ista ne bi zalepila Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ima li neka fora da rss stoji na desktopu telefona ili pomocu nekog programa da se omoguci skracenica za to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 48
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Koliko vama bude u prosjeku slobodnih RAM-a na tel, ja kad ga resetujem ima oko 40, cim otvarim par aplikacija to zna u toku dana spasti na 20mb iako pogasim sve aplikacije dodje na 23 rama je to uredu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.288.1
Kakav je telefon, jel ga preporucujete? :D
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Do As I Say, Not As I Do.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 994
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia e72
je l' neko skinuo novi firmver?
ubacili su kineticki skroling! Smiley
IP sačuvana
social share
From ex girl to next girl.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 128
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Jedno pitanje, kako da u igricama sklonim onaj kao dzojstik sa ekrana, posto, koliko sam video, igrica moze da se igra bez te smetnje. Hvala.
P. S. Kineticki skrolling radi perfektno, jedino sto mi se posle stavljanja novog firmwera nije pojavila neka orange tema, ali pretpostavljam da to zavisi od trzista i da nije radjena za nase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 107 108 110 111 ... 175
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.