Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NOKIA 3650  (Pročitano 4226 puta)
24. Okt 2003, 09:54:26
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Moj drugar je kupio nokiu 3650 i sada bih hteo da se malo ovde raspitam, sta je najbolje od software-a za koriscenje, pre svega za prebacivanje slika na komp, a onda i software koji bi omogucio da telefon radi kao modem preko gprs-a. Naravno zanima me i sve ostalo sto je zanimljivo.

Takodje interesuje me koja je najbolja po vama veza sa racunarom? SF mi je rekao BT, sto i ja mislim, pa ako se i vi slazete sa nama, recite koji BT bi preporucili i po kojoj ceni? Naravno i gde se to moze naci kod nas.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Bt... 30ak evra MSI u connectu, srpskih vladara.
UZ BT UREDJAJ DOBIJES SOFTWARE! Vec sam ti to rekao.
Postoje neki phone exploreri, mada ni jedan sem Oxygen nisam probao a i on me nije odusevio. Neka skine data suite. Sve mozes jako lako naci na google.
3gp player postoji, ima 5.5 mb pa ga zato ne bih dizao na burek:
Naziv programa je: 3GP Video - PC Player
Kako povezati komp preko BT na gprs:
OVDE
Mala kolekcija software-a za 7650/3650, sve sto radi za jedan radi i za drugi:
http://digistrider.netfirms.com
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Hvala. Dao si mi odlican odgovor, bas onakav kakav sam trazio.
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
so ich bin ganzen koeprer....
Inace dok nemas bt , mozes slati aplikacije na mail, skidati mail gprsom i instalirati....
Ako treba velika kolekcija programa, imam coveka koji to prodaje... ima oko 250mb stvari ~ 30 evra.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
OK hvala za sada je ovo sasvim dovoljno. To sa mail-om i GPRS-om mi se svidja, samo jos kada bi znao kako da podesim GPRS da mi radi Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Da si na mobtelu, samo lepo odes na www.mobtel.co.yu i posaljes sebi free konfiguraciju na mob
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Kako to mislis, da sam na mobtelu? Smile  Pa normalno da sam na mobtelu, necu valjda da budem na telekomu Smile  Necemo sada da se vredjamo Smile Nego, sto mi ne rece za to ranije, nego sam se napatio toliko pokusavajuci da dobijem one seronje na 9863. Evo dok ovo kucam se kacim na sajt i nadam se da ce upaliti. Hvala. :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ccc... al si ti smotan, pa prvo pogledaj na sajtu pa onda zovi.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ma bre covece, kako ne kapiras. Ja imam telefon siemens sl45i koji nema mogucnost koriscenja GPRS-a, tako da mene to u principu i ne zanima. Drugar mi je kupio 3650 pre tri dana i hocu njemu da namestim GPRS da radi. Neko mi je rekao za tu varijantu, da moras zvati 9863 i da ce ti onda oni ukljuciti GPRS i ja sam to tako prihvatio i posto nisam imao vremena da se zezam po mobtelovom sajtu i posto nisam mogao da dobijem 9863, jednostavno sam pitao ovde, mislim da to nije nikakav greh. Inace poslao sam sa sajta tu poruku, a videcu se popodne sa tim drugarom, pa cu videti kakvi su efekti.

Ako smem jos nesto da pitam, a da nebudem proglasen za smotanog, hteo bih jos da pitam zasto u odeljku sajta koji objasnjava nacin povezivanja mobilnog telefona preko GPRS-a na net, kao ponudjeni telefoni za objasnjenje stoje samo

Nokia D211
Siemens s55
Sony Ericsson GC75

Pretpostavljam da su to predstavnici svoje marke i da se ostali telefoni ovih marki podesavaju na isti ili slican nacin. Da li sam u pravu ili ne, da dzabe ne skidam pdf file koji je izgleda malo veci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Covek, smotan si za 3 diplome.
Nemam ja nista protiv da pitas... al ocigledno je jebiga.
http://www.mobtel.co.yu/cms/view.php?id=2983
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.042 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.