Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 15023 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Majstor - nego šta.

Pregled igre, dodavanje dugo i kratko, izdržljvost, čvrstina u duelu, postavljanje na terenu, tajming pri uklizavanju, autoritet kod suigrača i kod sudaca... broj prekršaja u odnosu na broj kartona, pobjednički mentalitet.

Meni je on savršen na toj poziciji, savršen kapetan - kako mi ovde kažemo: meštar od baluna.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Meni se vise svidja gerrard,ima sve te vrline koje si nabrojao,posebno izrazen duh vodje za svoje godine,a jos ima vecu dozu kreativnosti od emersona i mnogo bolji sut. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa Gerrard možda kao centralni vezni, ali Emerson je nenadjebiv kao zadnji vezni...

Ono što Brazilci i Portugalci zovu "volante" (u slobodnom prijevodu: kormilar)

Emerson je čvršći (i prljaviji  Smile) u duelu, žešći u uklizavanjima, u oduzimanju lopte...

Osim toga, Gerrard i Emerson bi bez ikakvih problema mogli igrat zajedno u momčadi, zar ne?

Osim toga, ako pamtiš Emerson je počeo europsku karijeru baš kao centralni vezni u Bayer Leverkusenu. I bio je izvanredan.
« Poslednja izmena: 14. Nov 2006, 02:10:16 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno samo mi je emerson previse prljav igrac a kod gerrarda mi je sve nekako u zaru igre. . .meni je na toj poziciji(zadnji vezni) idealni igrac bio Dijego Simeone ako ga se secas. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Svaki južnoamerički igrač na toj poziciji je uvijek, ali baš uvijek prljav i grub... tako su naučeni... a ljudi žive u zabludi da su svi Brazilci "fini nježni svileni tehničari"

meni se sviđa to što je grub i prljav... netko treba i taj posao odradit.

Diego Pablo Simeone - kako ga se ne bi sijećao.. pa on mi je jedan od najdražih igrača ikad!!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidi se da ti je omiljena pozija zadnji vezni. . .koliko bi tek volio alberta nadja da si ga kojom prilikom gledao. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Naravno da je to omiljena pozicija - i u modernom nogometu najvažnija (po mom mišljenju)

Albert Nadj - pa znam tko je on!!!

Gledao sam ga par puta u reprezentaciji... i mislim da je igrao za Partizan kad je bio izgubio od Dinama 6:0 (tada se Dinamo zvao Croatia) u pretkolu Lige Prvaka.

Mislim da je nešto igrao po Španjolskoj - Real Sociedad, ako se ne varam?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hahahahahaha 6:0?ne mogu da verujem da jednu od najvecih sramota partizana na evro-sceni jos uvecavas bilo je 5:0!Nas navijaci zvezde ovde ubijaju od zajebavanja zbog tog poraza. . .Nadj je igrao u Betisu i ovijedu,ma sjajan igrac,bio je kapiten partizana sa 18 godina,uvek autoritet na terenu i kod svojih i kod protivnickih igraca a i kod sudija, i veliki motivator ekipe sto je  slozices se jedna od bitnijh stavki za tu poziciju. . ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Dobro, dobro... sorry... 5:0 slučajno sam se zajebo' nije namjerno... meni se osobno jebe za Dinamo, tako da nisam ni zapamtio

Da, tako je - Real Betis. Igrao je skupa sa Jarnijem u onoj sezoni kad je Betis bio odličan - Nadj, Jarni, Alfonso, onaj ćelavi Roberto Rios u obrani... dobra momčad su bili..

Slažem se - autoritet i motivacijske sposobnosti su jako bitne za tu poziciju.

A reci mi što se dogodilo sa onim bekom Taševskim iz te Partizanove generacije? I onaj Stojsavljević, kud je on završio? Sjećam se da je on bio onako, neloš... A inače sam iz te generacije zapamtio samo Nadja i vratara Ivicu Kralja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
idite u hrvatsku jebo vas nogomet!!!!
samo partizan uprava napolje!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.