Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nogomet nekad, sad i u budućnosti  (Pročitano 15104 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Materazzi?? Smile Smile Smile :evil:jel si ozbiljan?Bez zajebavanja De Rossi je veoma perspektivan. . .Ne znam sta se desilo sa Gil;ardinom posle Parme. . .Pre su Italijani imali smekerske reprez. za razliku od ove. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ma zajebavam za Matterazzija...

Šmekerske? Misliš, bolje? Tehničkije? A šta ja znam...

Evo recimo, na prošlom svjetskom prvenstvu:

Buffon - Panucci, Nesta, Cannavaro, Maldini - Gattuso, Tommasi, C. Zanetti, Di Biaggio - Totti,  Vieri

Nije ništa bolja od ove sadašnje...

Ili momčadi iz '98.

Pagliuca - Bergomi, Costacurta, Nesta, Maldini - Morriero, Di Biaggio, Albertini, D. Baggio - Del Piero, Vieri

Nema ništa spektakularno

Ekipa iz '94.

Pagliuca - Tassotti, Baresi, Costacurta, Maldini - Donadoni, Albertini, Berti, D. Baggio - R. Baggio, Signori

Sve ti je to manje-više ista filozofija i profil igrača
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Smekerski sta znam kako da ti objasnim vi bi to rekli frajerski,Mislim na:Ravaneli,R.Baggio,Viali,Vieri,Maldini,G.Bergomi. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ravanelli je za reprezentaciju odigrao samo par utakmica ali meni je jako drag...

Vialli - faca kakva se teško nalazi... meni osobno izuzetno drag igrač, iako u reprezentaciji nikad nije dao maksimum (zajebao ga Totto Schillacci 1990. Smile)

Bergomi - a šta reć osim - svjetski prvak!

Maldini živuća hodajuća legenda svjetskog nogometa... možda i najveći europski obrambeni igrač nakon Kaisera Franza...

Ove koje si ti naveo su stari mačori, koji su već u penziji pa ti se čini da su veći "frajeri" od ovih novih... vidjet ćeš da će o Cannavaru, Grossu, Tottiju, Gattusu, Nesti i ostalima imat isto mišljenje za 5-6 godina...

Svima nama se uvijek čini da su oni igrači koji su prije igrali bili veći frajeri od ovih sada... to ti je uvijek tako
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Da,kako je Totto Schillaci uleteo preko reda 90 i dao koliko?5 golova?Ma ui globalu mi se cini da su ovi stariji bili elegantiji na terenu,majstori poteza,nije mi isti sad italijanski fudbal kao ranije.Cak i akio su osvojili svetsko,opet mi nisu ostavili neki utisak. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa ja baš mislim da Talijani već više od 30 godina igraju istim stilom.... uz manje varijacije...

A nogomet je u globalu postao više fizički a manje tehnički... ta promjena je prisutna kod svih.

Jebi ga, i Francuzi su prije 10 godina bili "finiji" i "tehničkiji" nego sada sa 3 crnca koji jedu malu djecu u sredini terena
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa da ali pre par godina vidis Roberta Baggia,ili nekog od njih sa loptom i pomislis,u jebote ovaj je zajeban. . .Shvatas?Koliko god srali o defanzivi Italijana meni oni nikad nisu bili ruzni za oko. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa to je ono što ti želim reć - danas su sve ekipe postale "ružnije za oko" u odnosu na ono kako se igralo prije 10-tak (ili više) godina....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 11401
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Pa italijani su uvek igrali cvrst fudbal ali se ta cvrstina zasnivala na taktickoj uigranosti odbrane i povezanosti svih linija tima,a ne na trpanju sto vise defanzivnih veznih u sastav.Naravno da treba da se igra cvrsto i muski ali kad to ode u tu krajnost da je fizicko bitnije od tehnickog,onda do kurca. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1052
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Sve na kraju krajeva zavisi kakvim igracima na sredini terena raspolazes. I naravno da je moguc spoj lepog i cvrstog fudbala. Da se sad bas ne bi vracao Italijanima od pre 10 godina (i ne secam se bas najbolje), navescu Murinjov Porto. I tehnicki i taktcki savrsena ekipa. Dobra odbrana, 2 sjajna zadnja vezna (Manis i Kostinja), a u navali uglavnom Brazilci. Perfektan spoj lepog i korisnog. Finale kupa UEFA protiv Seltika je bilo uzivancija, kao i sledeca godina u LS. Kako su samo otresli Lion u dve utakmice, pa Monako u finalu. Kad bi Celzi igrao i malo slicno ne bi mi bili toliko gadni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.