2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NLB - Jadranska Liga 2006/2007  (Pročitano 45373 puta)
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
57:62 na pocetku 4/4... Drobnjak prasi 3-ke, masala! Smile

Brate ti si kriv što su izgubili... prestao sam da gledam na -14... počeo ponovo kad sam pročitao tvoj post, vodio Partizan 2 razlike...  Smile
Smile Smile Smile
Ok, mozda sam kriv i sto si sorao van nose, pao sa bicikla, i sto je Paris Hilton snimila home video... Smile
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
znamo da vepar ne moze dobiti cibonu u zagrebu, pa makar otishao tamo sa petorkom nash, kobe, marion, garnett i shaq, ne znam chemu lozenje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
znamo da vepar ne moze dobiti cibonu u zagrebu, pa makar otishao tamo sa petorkom nash, kobe, marion, garnett i shaq, ne znam chemu lozenje...

link

Ili prepisujes tudje (u tom slucaju mnogo si jadan), ili si to ti.  Smile
« Poslednja izmena: 27. Mar 2007, 23:01:36 od pablons »
IP sačuvana
social share
"Ljumberg se najlepse oblaci u reprezentaciji svedske, on je jedini maneken u ovom timu..."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone 3Gs
naravno da je to on.. Smile ..vidis valjda po potpisu, nije i to prepisao..

inace.. ne nadam se previse.. dobijamo ovde, ali cemo tamo opet izgubiti.. sada sve nade polazem u HF Smiley
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3

link

Ili prepisujes tudje (u tom slucaju mnogo si jadan), ili si to ti.  Smile

restecpa za tebe, potrudio si se da okachish i sliku chak...

a ne daju mi zlikovachka pravila foruma da stavim carpentera u avatar ovde, da se josh lakshe raspoznajem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Partizan od očaja do sjaja i nazad

Cibona - Partizan 76:69
(29:15, 14:17, 14:23, 19:14)

Cibona: Rajt 18, Voren 11, Kus 14, Krasić 18, Andrić, Bader, Tomas 4, Rozić, Mance, Vrbanc, Vizneski 11.

Partizan: Tepić 6, Bogdanović, Kecman 10, Bakić, Borovnjak, Tripković, Veličković, Perović 16, Drovnjak 19, Božić 3, Kamings 5.

NLB Liga"Prokletstvo" Zagreba nastavljeno je za košarkaše Partizana i u prvoj utakmici polufinala plej-ofa NLB lige.

Crno-beli su očajno počeli utakmicu i punih 25 minuta su delovali beznadežno, da bi posle najvećeg vođstva Cibone od 16 poena, sredinom treće četvrtine, konačno i beogradski tim "istrčao" na teren. Drobnjak je poveo Partizan u preokret i na početku poslednje deonice crno-beli su vodili sa 64:59. Ispostavilo se da je to sve za šta su sposobni izabranici Duška Vujoševića, jer je usledio novi pad u njihovoj igri, koji je domaćin iskoristio i stigao do pobede.

Najefikasniji su Ciboni bili su Rajt i Krasić sa po 18 poena, a u Partizanu Drobnjak sa 19 i Peković sa 16 poena.

Partizan je bio na kolenima već posle sedam minuta igre. Bez rešenja u napadu, čak i kada je trebalo pogoditi "zicer", a istovremeno praktično bez odbrane, crno-beli su bili nemi posmatrači poletnog izdanja Cibosa, koji su predvođeni Kusom i Vizneskim poveli sa 20:8. Kada se učinilo da beogradski tim dolazi do vazduha, usledile su dve uzastopne trojke Kusa u finišu prve četvrtine i Cibona je taj period završila sa vođstvom od 14 poena (29:15).

Bez većih problema Zagrepčani su dvocifrenu prednost održavali sve do sredine trećeg perioda, kada je Bariša Krasić trojkom doveo svoj tim do maksimalnih 16 poena prednosti (52:36). Tada je Drobnjak sa osam uzastopnih poena (dve trojke), poveo Partizan u seriju koja nije prekidana do uvodnih minuta četvrte deonice. Crno-beli su za tren izašli iz agonije, zatvorili sve prilaze svom košu i istovremeno pogađali gotovo sve što su šutnuli na protivnički koš. Serijom od 26:5, Partizan je od minus 16 došao do plus 5 u 33. minutu, a Drobnjak je glavnog saradnika imao u Pekoviću.

Period dobre igre srpskog šampiona brzo je, međutim, okončan. Krasić i Vizneski su sa dve trojke vratili samopouzdanje Zagrepčanima, Vujošević je zakasnio sa tajm-autom i Cibona je serijom od 9:0, tri minuta pre kraja utakmice ponovo došla u vođstvo (68:64). U samom finišu Peković je dva puta bio polovičan sa linije slobodnih bacanja, Kecman je promašio dva otvorena šuta za tri poena, a Kamings neodgovorno "prodao" dva napada svog tima. Cibona je oberučke prihvatila poklon i sa linije slobodnih bacanja mirno privela meč kraju.

Partizanu je osim bljeska u trečoj četvrtini i raspoloženih Drobnjaka i Pekovića, za pobedu u Zagrebu trebao bar još jedan raspoložen igrač, a Vujošević ga večeras nije pronašao. Tripković je meč završio bez postignutog poena. Kamings se zaustavio na pet poena, ali uz šut iz igre 2/9 i tri izgubljene lopte, dok je Perović imao dvocifren učinak od 10 poena, ali takođe uz katastrofalan šut iz igre 2/9.

Uz to, iako su Cibonini centri, Andrić, Bader i Rajt već sredinom druge četvrtine ušli u problem sa ličnim greškama, Zagrepčani su uspeli da nadskaču crno-bele (32:29), što im je, uz nešto bolji procenat šuta i donelo pobedu.

Vujošević: "Zaslužena pobeda Cibone"

Trener Partizana Duško Vujošević priznao je da je poraz njegovog tima u Zagrebu zaslužen. Vujošević smatra da crno-beli imaju dosta rezervi i da će učesnik finalne serije plej-ofa NLB lige biti poznat posle "majstorice", u kojoj, kako kaže, njegov tim ima šanse da pobedi.

- Cibona je večeras zasluženo dobila utakmicu. Mi smo loše otvorili utakmicu, dali im veliku prednost. Kada smo konačno u drugom poluvremenu zaigrali kako treba u odbrani i stigli do pet poena prednosti, nismo imali pravu selekciju šuta, napravili smo nekoliko vezanih grešaka i dozvolili Ciboni da se vrati u meč. Smatram da možemo Cibonu da dobijemo u Zagrebu, ali da bismo to uradili prvo moramo da pobedimo u Beogradu. Imamo mnogo rezervi u odnosu na večerašnju partiju, pogotovo naša spoljna liniju. Sledi nam meč u Beogradu, treba ga dobiti, doći posle u Zagreb i igrati bolje. Naglašavam da ukoliko dođe do majstorice imamo šanse da je dobijemo, rekao je Vujošević.

Dražen Anzulović, trener Cibone, je posle utakmice rekao:

- Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme i prvih 5 minuta nastavka. Onda smo prestali trčati i raditi. Prebacili smo težnju igre samo na šut. Ipak, u samoj završnici smo se pregrupisali i zasluženo pobedili. Nadam se da i u četvrtak u Beogradu možemo držati ovaj ritam. Krasić je iskoristio svoju minutažu odlično, nisam imao neke posebne taktičke namere s njim. Čestitam igračima na borbenosti i htenju.

Predrag Drobnjak smatra da je meč izgubljen zbog očajnog starta:

- Loše smo otvorili utakmicu i mislim da je to na kraju i odlučilo pobednika. Iako smo se vratili i napravili prekret, mislim da smo se tu dosta istrošili, nismo imali snage na kraju. Imali smo neke loše odluke u napadu i to nas je dosta koštalo. Očekujem da ćemo u Beogradu pobediti i da će treća utakmica biti ona koja odlučuje.

Druga utakmica polufinala plej-ofa između Partizana i Cibone se igra u četvrtak u Beogradu.

Sportskacentrala.com
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
SonyEricsson 
Onaj Bogdanovic je najveca kukavica koja postoji.

Pa on kao da se boji da probije, da zakuca....nista ne sme, sta mu je.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Milijarder u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 555
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung 8500 Wave
restecpa za tebe, potrudio si se da okachish i sliku chak...
a ne daju mi zlikovachka pravila foruma da stavim carpentera u avatar ovde, da se josh lakshe raspoznajem Smile
pozz sonics...boy!
mislio sam da te neko kopira. ovako, jedem svoje govno... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 

to sam isto mislio i za bilo koju pobedu na strani u EL. Mislim da je vreme, mada, da sačekamo prvo Beograd, da se pobedi u Zagrebu.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone 6s
FMP – Hemofarm 77:73
(22:20, 19:16, 18:17, 18:20)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.