2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NLB - Jadranska Liga 2006/2007  (Pročitano 45664 puta)
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan dočekuje Olimpiju

U napad sa Kamingsom

Uoči današnjeg gostovanja Olimpije u okviru 3. kola Jadranske lige, trener Duško Vujošević potvrdio je da će u sastavu Partizana ponovo biti plejmejker Vontigo Kamings koji je bez posla u Humskoj bio svega nekoliko sati.

- Najvažnije je da Kamings shvati da mora da poštuje koncepciju u kojoj se zahtevaju red i disciplina, sve ono što prihvataju i ostali igrači Partizana. Bilo je malih nesporazuma, ali kao i u svakoj velikoj porodici dolazi do povremenih konflikta. Sada je sve u redu i nema mesta spekulacijama da se iza svega krije nešto veliko, nešto ozbiljno. Svi smo mi ljudi i svi grešimo, važno je da su problemi prevaziđeni i nadam se da će Kamings nastaviti s dobrim partijama već protiv Ljubljančana - izjavio je Duško Vujošević, trener crno-belih.

O samoj utakmici sa slovenačkim šampionom, Vujošević je rekao:

- Olimpija je dobro startovala u Jadranskoj ligi iako je oba meča pobedila s malom razlikom. Imaju odličnu ekipu, najjače oružje im je kontranapad, ali smatram da je Partizan u ovom trenutku bolji tim. Moramo koncentrisano da uđemo u utakmicu i da povratimo stanje duha posle poraza u Zagrebu - zaključio je Vujošević.

Ulaznice za večerašnji meč u „Pioniru“ mogu se kupiti po ceni od 200 (tribine), 300 (parter) i 400 dinara (VIP loža).

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w700
Partizan i ima najvecu sansu da osvoji pogotovu sto se vratio Kamings
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
HTC Desire HD
NLB: Partizan ubedljiv protiv Olimpije

Košarkaši Partizana uspeli su brzo da se oporave posle teškog poraza pretrpljenog od Cibone, upisavši važnu pobedu protiv Olimpije u okviru 3. kola NLB lige – 84:70 (25:12, 21:24, 23:17, 15:17).

Najbolji u redovima Partizana bili su Uroš Tripković i Predrag Drobnjak sa po 19 poena, dok se kod tima iz Ljubljane istakao Finac Timu Raniko sa 15 pogodaka.

Crno-beli su motivisani ušli u duel protiv slovenačke ekipe, i posle prvih četiri minuta izjednačujuće borbe uspeli su da zabeleže furioznu seriju 17:4, koja im je omogućila solidan kapital posle prvih 10 minuta igre.

U nastavku su gosti zaigrali mnogo angažovanije, pre svega u odbrani, ali su raspoloženi Uroš Tripković i Predrag Drobnjak, uz svesrdnu pomoć Koste Perovića zadržali prednost od 10 poena pre odlaska na odmor.

Olimpija je u finišu druge četvrtine imala odličnu priliku da smanji vodjstvo domaćina posle tehničke greške trenera Partizana Duška Vujoševića, ali Timu Raniko nije bio dovoljno skoncentrisan sa linije penala.

Domaći tim je u istom ritmu nastavio i u drugom poluvremenu. Oštra kritika posle katastrofe u Zagrebu kao da je crno-belima dala krila da već u prvom meču poprave utisak, zbog čega su apsolutno svi pružili maksimum na parketu, uključujući i Vontiga Kamingsa, koji je posle perioda neslaganja sa stručnim štabom ipak zadržao mesto u beogradskom klubu.

U nastavku se uz Milenka Tepića, razigrao i Nikola Peković, koji je na kraju okončao meč sa 13 koševa na svom kontu.

Crno-beli su tako uspeli da nanesu prvi poraz Olimpiji u novoj sezoni, i izjednače sa njima na tabeli NLB lige.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Partizan - Olimpija 84:70
Široki - Cibona 63:78
Zagreb - Split 90:82
Budućnost - Domžale 69:65
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nema vise Djure Jaksica,salveta i poema...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 6650
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson w700
Lepo sam rekao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Kompletni parovi odigranog trećeg kola i tabela.

FMP    Bosna   87:68   

Zagreb    Split   90:82   

Slovan    Zvezda   63:84   

Budućnost    Helios   69:65   

Partizan    Olimpija   84:70   

Široki    Cibona   63:78   

Zadar    Hemofarm   71:77   

1.   Cibona    3 / 0   

2.   FMP    3 / 0   

3.   Partizan    2 / 1   

4.   Crvena zvezda    2 / 1   

5.   Zagreb    2 / 1   

6.   Union Olimpija    2 / 1   

7.   Hemofarm    2 / 1   

8.   Helios Domžale    1 / 2   

9.   Budućnost    1 / 2   

10.   Bosna ASA BHT    1 / 2   

11.   Split CO    1 / 2   

12.   Zadar    1 / 2   

13.   Široki ERONET    0 / 3   

14.   Geoplin Slovan    0 / 3
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
Zvezda ubedljivo protiv Slovana

Crvena zvezda je na gostovanju u Ljubljani upisala i drugu pobedu u NLB ligi ove sezone, savladavši u 3. kolu regionalnog takmičenja ekipu Slovana sa ubedjivih 84:63 (24:21, 19:15, 23:12, 18:15).

Crveno-beli su dobro počeli meč u Ljubljani, predvođeni odličnim Milanom Gurovićem, što im je već posle 120 sekundi donelo dvostruku prednost (10:5).

U drugoj četvrtini razigrao se Vuk Radivojević, koji je veoma dobro odradio ulogu organizatora igre umesto povređenog Igora Miloševića i svom timu pomogao da napravi prvu osetniju razliku (37:27), koju je Zvezda uspela da zadrži do odlaska na odmor.

Crveno-beli su u nastavku zaigrali agresivnije u odbrani, a dobre ideje u napadu, koje su sa uspehom realizovali Gurović i raspoloženi Bili Tomas, rezultirale su vodjstvom od 18 koševa na kraju trećeg perioda.

Uprkos visokoj prednosti Zvezdina mašina nije poklekla ni u poslednjem kvartalu, a u ekipi Dragana Šakote istakao se Petar Popović, stavivši tačku na ubedljiv trijumf protiv slovenačke ekipe, koja ove sezone još uvek nije osetila slast pobede.

"Ostvarili smo zasluženu i važnu pobedu. U Ljubljanu smo doputovali sa respektom prema protivniku, budući da se na poslednjem gostovanju protiv Slovana nismo dobro proveli. Utakmica je odlučena u trećoj četvrtini, kada smo odigrali čvrstu odbranu", rekao je Šakota.

SLOVAN: Jevđić 7, Preldžić 6, Nikolić 8, Mlakar, Klobučar 4, Novak 4, Kar 17, Latam, Vidmar 3, Čigoja, Begić 9, Paravinja 5.

CRVENA ZVEZDA: Krasnić, Marković 6, Popović 17 (7 sk), Kovač, Tomas 10 (5 sk), Mišanović 2, Gurović 13, Vitkovac 11 (5sk, 3 ukr), Radivojević 8 (3 as), Dragićević 12 (4 sk), Antić 5.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 3Gs
Pobeda Hemofarma u Jazinama

Košarkaši Hemofarma priredili su najveće iznenadjenje u 3. kolu jadranske NLB lige, pošto su u "Jazinama" pobedili domaći Zadar sa 77:71 (16:19, 23:18, 21:19, 17:15). Vrščane je predvodio sjajni Milenko Topić sa 19 poena, Vukosavljević je imao 17, Šuput 14, a Rakić 9. Sa druge strane, Gečevski je postigao 18 poena.

Domaća ekipa je bolje počela meč i vodila tokom prve četvrtine, ali Vrščani nius dozvolili da se hrvatski tim rezultatski odvoji, pa su u 13. minutu i poveli sa 22:21. Usledila je mini-serija Zadra i prednost od 28:22, a zatim još jedan preokret i novo vodjstvo Vrščana 31:28. Na poluvremenu je bilo +2 za Hemofarm. U trećoj četvrtini srpski tim je imao i +7, ali su u poslednjem periodu mogli da ispuste pobedu, kada nisu imali odgovor na zonsku odbranu Zadra, koji opet vodi, 69:65.  Medjutim, Hemofarm, prvo vezanim poenima Topića, zatim trojkom Joksimovića i još jednom Topića stiže do velike pobede, prve u Zadru, 77:71.

"Očekivao sam tešku utakmicu. Izdržali smo pritisak i na kraju smo prelomili utakmicu sa dve trojke. Da je Zadar pobedio ne bi bilo nezasluženo", rekao je posle meča trener Hemofarma Miroslav Nikolić.

U ostalim mečevima, podgorička Budućnost je na domaćem terenu pobedila slovenački Helios 69:65. Ponovo najbolji kod Budućnosti bio je Mijatović sa 15 poena, Rakočević je imao 14, Micov 12, a Dašić 10.

IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC HD2
FMP mnogo bolji od Bosne

Košarkaši FMP-a nastavili su seriju pobeda na startu NLB lige.

U trećem kolu regionalnog takmičenja "Panteri" su ubedljivo pobedili Bosnu BHT rezultatom 87:68.

Početak meča je bio neizvestan,Bosna je umela da posle 2:7 napravi seriju od 8-0, a posle toga i da stigne do 35:36, ali je usledila serija FMP-a od 11-1, posle čega povratka za bosanski tim nije bilo.

Bosna je na sredini poslednje četvrtine stigla u dva navrata na minus šest, ali je fantastična serija domaćina od 15-2 donela prednost od 83:64, devetnaest poena koliko je ostalo i do kraja.

Zoran Erceg je bio najefikasniji u domaćem timu sa 18 poena. Cvetković i Krstović dali su po 14, a Savanović dva poena manje.

Saša Vasiljević dao je 14 poena, Ćirić poen manje, a Garma je ubacio 11 pogodaka.

Bosna je tako doživela drugi poraz u sezoni, a tim iz Železnika je na čelu lige sa tri pobede u tri meča. Isti skor ima i Cibona, koja je u Širokom slavila 78:63.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Čedomir Vitkovac o razlozima rastanka s Crvenom zvezdom
Uprava me oterala

Živimo u ukletoj zemlji. Stavljen sam letos na transfer listu, a pošto su u Zvezdi čuli kako me želi Partizan povukli su odluku posle tri dana. Nisam razočaran, ali zbog uprave mi nije žao što odlazim, rekao je Vitkovac

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Slovan 84:63 u trećem kolu NLB lige, a "delije" su ostale bez ljubimca, Čedomira Vitkovca. Kako se i očekivalo, borbeno krilo dobilo je odrešene ruke pri traženju novog kluba jer je još letos bilo na transfer listi. Vitkovac je izabrao Vojvodinu, a u srpskoj Atini provešće dve sezone (ugovor na godinu plus godinu).

- Novosađani su bili najozbiljniji i lako smo se dogovorili. I pored toga što sam licenciran za novu sezonu, znao sam da odlazim iz Zvezde jer nisam imao mesto u timu. Ostao sam da pomognem ekipi u prvim kolima, zbog povrede Mirka Kovača. Posle svega nije mi žao što odlazim - objašnjava za Glas Čedomir Vitkovac.

Vidljivo razočarenje u glasu 24-godišnjeg Kruševljanina ubrzo je dobilo i objašnjenje.

- Imao sam letos mnogo ružnu situaciju sa upravom Zvezde, precizno rečeno - konflikt. Iako sam oduvek bio u odličnim odnosima s trenerom Šakotom i saigračima, sazrelo je vreme da napustim Mali Kalemegdan.

Pre Vojvodine za Vitkovca je bio zainteresovan i Partizan, ali do transfera nije došlo.
- Živimo u ukletoj zemlji, gde je sve moguće. Stavljen sam letos na transfer listu, a pošto su u Zvezdi čuli ko me želi povukli su odluku posle tri dana. Sve se odigralo po sistemu "sad možeš-sad ne možeš".

Po košarkaškoj čaršiji kružile su priče da je zbog eventualnog prelaska u Partizan, rukovodstvo "crveno-belih" pretilo krilnom igraču.
- Meni ne može niko da preti... Ne bih želeo o tome javno da pričam, ali činjenica je da se konflikt sa upravom dogodio. Epizodom u Zvezdi, ipak nisam razočaran jer sam se afirmisao, stekao prijatelje, a u najlepšoj uspomeni ostaće mi navijači. Nisam razočaran, ali zbog uprave mi nije žao što odlazim - ponovio je Čedomir Vitkovac.   

NOVI PLEJ AMERIKANAC

Doskorašnji kapiten Zvezde Goran Jeretin napustio je petrovgradski Dinamo zbog bankrota i postao je slobodan igrač, ali se neće vratiti na Mali Kalemegdan. Jeretin ima nekoliko ponuda iz inostranstva, a zamena za Vrbicu Stefanova trebalo bi da dođe sa zapadne strane Atlantika, iz NBA lige. Ime novog Amerikanca "crveno-belih" biće poznato otprilike za nedelju dana.

KAMINGS KAO VITKOVAC?

Plej Partizana Vontigo Kamings ekspresno je vraćen u tim Partizana, posle otkaza, zbog toga što je, kako nezvanično saznajemo, iskusni Amerikanac po otkazu nuđen najljućem rivalu, Crvenoj zvezdi. Kada su ljudi iz Partizana čuli za ovu mogućnost predomislili su se i vratili Kamingsa u tim. Gde ima dima...

N. Radojević

Glas Javnosti
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.098 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.