2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NLB - Jadranska Liga 2006/2007  (Pročitano 45682 puta)
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4634
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S4
E moja Zvezdo! Proslih godina smo bar u ULEB kup  ulazili, a ove godine pod vodjstvom kretena odosmo u tri lepe. Ja sam za Sakotu mislio da je trenercina koliko su ga hvalili nasi mediji kad ono... Sacuvaj Boze i sakloni. Ne pamtim kad smo imali normalnog igraca na centarskoj poziciji, a kako stvari stoje necemo ga ni imati u skorije vreme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson K800i
Отишао Шакота, Караџић тренер Звезде
Дојучерашњи кормилар није остварио задатке у Јадранској лиги. – Нови стратег предлог Бранка Караџића
Одлазак био питање дана: Драган Шакота више није на ужареној Звездиној столици

Драган Шакота није више тренер кошаркаша Црвене звезде. Кормило преузима његов помоћник Стеван Караџић. На Звездином сајту стоји да је раскид сарадње споразуман пошто Шакота није испунио задатке у Јадранској лиги. „Црвено-бели” су прексиноћ поражени против Олимпије у Љубљани (88:82) па, иако постоји теоретска шанса, само чудом у преостала три кола могу до петог места, последњег с којег се иде у Улебов куп догодине.

Управа је мишљења да је Шакота селектирао одличан тим који има велику перспективу, одавши дојучерашњем тренеру признање што је предводио екипу до трофеја у Купу „Радивоја Кораћа”, у „Пиониру” прошле године.

Предлог да се поверење укаже Караџићу потекао је од Звездине легенде Бранка Ковачевића. Како се наводи, клуб је после вишемесечне анализе одлучио да промени начин рада у менаџменту па је Ковачевићу дао мандат потпредседника задуженог за кошаркашка питања с обавезом да обавља и посао спортског директора и да временом обучи и на то место ангажује стручњака из сопствених редова.

Караџић, помоћник Светислава Пешића на Светском првенству у Индијанаполису 2002. и тренер „златне” јуниорске селекције на Европском првенству у Београду претпрошле године, изјавио је:

– Указана ми је велика прилика. Звезда, чији сам дрес носио девет сезона, друга ми је кућа. Даћу све од себе да оправдам поверење.
Крај саоптшења на сајту одише оптимизмом. Каже се да клуб верује да ће, уз још неколико корекција у играчком кадру и у систему рада и уз пуну подршку „Звездине јавности”, нови стручни штаб и екипа да добију енергију за освајање тутуле првака Србије.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1673
Zastava
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
I trebao je da ode.Nema covek nikakav autoritet medju igracima....ne ume da povikne kad useru...  Smile
IP sačuvana
social share
...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E72
Hah, titula prvaka Srbije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
 Smile najgori smo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3470
Zastava BG
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
SonyEricsson K800i
KUP VREDAN POLA MILIONA

REZIME boravka Dragana Šakote na klupi Crvene zvezde:
Sezona 2005/2006 - došli: Gurović, Raičević, Antić, Mišanović, Milošević, O`Benon i Henderson. Učinak: treće mesto u Jadranskoj ligi i poraz u polufinalu od FMP, eliminacija u četvrtfinalu ULEB kupa od moskovskog Dinama, trofej Kupa Koraća, prvo mesto u grupi Superlige i poraz u finalu plej-ofa od Partizana (0:3).
Sezona 2006/2007 - otišli: Jeretin, Raičević, O`Benon, Henderson, Subotić, Dragojlović. Došli: Stefanov (odigrao jedan meč), Popović, Kovač, Tomas (napustio tim uoči Nove godine), Aleksandrov, Burks, Vučurović (nije opravdao očekivanja), Rajs, Postel (nisu odigrali nijedan meč). Učinak: plasman u četvrtfinale ULEB kupa, 6. mesto u Jadranskoj ligi, poraz u polufinalu Kupa Koraća od FMP.
Godišnja plata: 240.000 evra.

ODLAZI ANTIĆ, STIŽE FELIKS

PERO Antić je došao u Zvezdu sa Šakotom, s njim i odlazi sa Kalemegdana. Kako saznajemo, crveno-beli planiraju da raskinu saradnju s makedonskim reprezentativcem, koji ove sezone igra daleko ispod očekivanja i visine godišnjeg ugovora (160.000 evra). Poziciju krilnog centra popuniće Kibu Stjuart, nekadašnji igrač Vojvodine, s kojim je potpisan predugovor. Njegov dolazak očekuje se krajem marta, odmah po završetku sezone u Koreji, ali se izjalovio pokušaj da Kibu pojača Zvezdu kao domaći igrač s bosanskim pasošem.
To je i usmerilo crveno-bele da zamenu za Bilija Tomasa potraže među našim snagama. Izbor je pao na Feliksa Kojadinovića, još jednog bivšeg Novosađanina. Dogovoreni su svi detalji saradnje do kraja sezone i u ponedeljak bi trebalo da bude potpisan ugovor. Kojadinović stiže iz PAOK bez obeštećenja zbog velikih finansijskih problema solunskog tima.

RANIKO UMESTO BURKSA?

BORAVAK u Ljubljani iskorišćen je i za pregovore sa Olimpijom o dolasku Temua Ranika u Crvenu zvezdu! Ljubljančani su tokom sezone odbili ponudu Makabija za finskog beka (1980, 189 cm), ali je trenutna situacija takva da je Olimpija spremna da pusti svog najboljeg igrača.
U tom slučaju crveno-bele bi napustio plej Antonio Burks, čijim učinkom klub nije zadovoljan. Raniko je treći strelac NLB lige ove sezone (16,5 poena) i treći na MVP listi (18,7 bodova). Finski Piloset napustio je 2000, pre dolaska u Olimpiju igrao je za Ređo Emiliju, Rozeto i Skavolini.

STEVAN KARADŽIĆ

ROĐEN: 16. novembra 1960. u Nikšiću
Igračka karijera: 1975-78 Radnički (NS), 1978-80 Puljanka, 1980/89 C. zvezda, 1989/90 Gradina, 1990/91 Sloboda, 1991/92 Borac (Bl), 1992/93 Ibon, 1993-95 Šopron.
Trenerska karijera: 1995-2001 C. zvezda, 2001-2005 trener mlađih reprezentativnih selekcija, 2005-2007 C. zvezda.
Uspesi - igrač: tri zlata sa Balkanijada i jedno sa MI, trener: juniorski prvak Srbije i Jugoslavije sa Zvezdom 1998, kadetski prvak Evrope 2001, juniorski prvak Evrope 2005, pomoćni trener Jugoslavije na SP 2002 zlato, osvajač Kupa Koraća 2006.

KO JE SELEKTOR?
OTKAZ Crvene zvezde aktuelnom selektoru Draganu Šakoti pokrenuće i pitanje njegovog ostanka na klupi reprezentacije Srbije, koju od 3. do 16. septembra očekuje EP u Španiji. Dilemu aktuelizuje i činjenica da je KSS pred opštim izborima, tako da se ne mogu predvideti stavovi budućeg rukovodstva.
Iako je Šakota vezan ugovorom do kraja EP, neke informacije govore da je već u potrazi za klupskim angažmanom u Španiji, što bi po pravilniku ACB lige značilo da ne bi mogao da vodi nacionalni tim.

Vecernje Novosti
IP sačuvana
social share
Ja volim samo sebe
Svog predivnog sebe
Ja volim samo sebe
Svog jedinog sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung 
Sakota je i zasluzo da ode, njegovo vodjenje ekipe iako je imao otvorene ruke za biranje tima je pun promasaj.

a oko dovodjenja nekih drugih igraca je cista spekulacija.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Nokia N82
Jeste da nije imao nikakve rezultate, ali ne moze mu se prebaciti da nije zeleo najbolje i da nije izvukao neke veoma kvalitetne igrace iz anonimnosti. Recimo Misanovic je po meni mnogo jak igrac, a Sakto ga je izvukao niko ne zna odakle. Pa Pero Antic je isto igrao odlicno prvu sezonu, posle je pukao. Doveo je Aleksandrova, Petra Popovica od kojih je jedan veliki talenat, a drugi sasvim solidan centar na papiru koji iz nekog razloga izgra dosta lose. Sve u svemu Sakota je doveo veoma dobre igrace, ali malo njih je odigralo kako se to od njih ocekivalo, sto je delom i njegova krivica, ali ja mislim vecim delom krivica upravo tih igraca. Zato po meni bolje je sto su neki igraci otisli i tek treba da odu, nego sto je otisao Sakota. Nego sta ce sada biti sa Gurovicem? On je dva puta u karijeri igraoo vrhunski. Prvi put u Grckoj, a sada u Zvezdi, oba puta pod vodjstvom Sakote. Mislim da je i rekao da je glavni razlog sto je dosao u Zvezdu Dragan Sakota. Ne bi me cudilo da i on ode sa Sakotom negde u insotranstvo. I jos me interesuje da li je Kibu Stjuart, ondaj camugan sto je nokautirao Dragojlovica i koga je onda Vuk Radivojevic onako junacki udario sa ledja pa pobegao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

realno

Zodijak
Pol
Poruke 1153
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Recimo Misanovic je po meni mnogo jak igrac, a Sakto ga je izvukao niko ne zna odakle.

vrh. a ja josh hteo da se potrudim da prochitam ceo post...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson 
Pa definitivno igrac kome se treba posvetiti paznja....

Sta mislite daa bi Perovic licio na nesto da se ne radi ovoliko sa njim....tako treba i sa Misanovicem.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 42 43 45 46 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.