Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:55:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189409 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Zamolio bih navijace Hajduka, a i ostale hrvate na ovom forumu, da mi kazu, imate li sanse sutra protiv engleza i imaju li Varazdin i Split sanse da izbace Dinamo Bukurest, odnosno Fulam?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
Kao navijac Hajduka se nadam i u to cvrsto virujem da Hajduk moze proci Stoke! Ipak 1 : 0 nije bas neka prednost, a Hajduk pri punim tribinama bi mogao dobiti utakmicu a sada cemo vidit...

Split igra lip nogomet (koliko to moze biti) ali tesko da moze proci Fulham jer ipak se igra u Engleskoj, misljenja sam da je Split propustio svoju sansu sto nisu dobili prvu utakmicu a moglu si pobjedit jer su bilo puno bolji.

Za Varazdin ti nista nemogu reci, osim da ima super rezultat iz prve utakmice (2 : 2) i da je Hajduk prosle godine ima nakon prve utakmice (isto je prva igrana u Rumunjskoj) zaostatak od dva gola (3 : 1) i na kraju je uspio proci, dobio je 3 : 0 na poljudu, pa mozda i to moze nesto pomoci jer Varazdin bi moga izvuci nerjeseno....

Ovako kad sve troje pogledas, izgleda da bi sva tri kluba mogla proci (daj boze da se togodi) ali realnost je puno drugacija, ali nogomet je zanimljiv sto se tesko moze nesto predviditi i uvik se triba nadat...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Meni dosta samo jedan vas klub da prodje i mi cemo biti nosioci. Smile Eto, neka bude tvoj Hajduk i do jaja. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Meni dosta samo jedan vas klub da prodje i mi cemo biti nosioci. Smile Eto, neka bude tvoj Hajduk i do jaja. Smile

Ko Partizan? A sad sam se sitio da je Partizan ispa iz Lige Prvaka od Genka  Smile

A i boli me briga oce li Partizan biti nositelj, a bilo bi dobro da Hajduk prode pa da se susretnu u Play Off-u...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Na kojem HRT-u ce biti prenosa ?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5
Danas Stoke-ovic u kafiću,ispijanje pive (ahh šta drugo Smile )

IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
Evo vratio sam se sa utakmice, osim odlicne atmosfere i navijanja nista drugo nije valjalo, Hajduk je los, los i jos jednom los!
A onaj Stoke, takvom nacinu igre triba stati na kraj i zabraniti da se tako igra! Dobro je napisa novinar "Slobodne Dalmacije" da su Stokeovi igraci igrali: "Stoj cvrsto, nabij i ponovo stoj cvrsto!"  Smile
A sudac je jedna velika picka, sudio je ogavno (koliko sam vidio), dozvolio je izlezavanje i to nije kaznjava, nama je sudio neke glupe faulove, a njima koji su bili strasni faulovi (bar su izgledali sa tribine) nije nista sudio... Ma to je jebena UEFA!!!   

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
E, neka ste vala ispali. Od tri kluba nijedan da prodje, plus onaj transparent, dovidjenja, prijatno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Browser
Safari 533.21.1
E, neka ste vala ispali. Od tri kluba nijedan da prodje, plus onaj transparent, dovidjenja, prijatno. Smile

Transparent je na mistu!

A Hajduk se vraca starim navikama (Debrecen, Zilina, Shelbourne...)  Smile

Kako ono kazu, sve sto je lipo kratko traje! Pa tako i ovo, vec nas je razmazila prosla sezona..  Smile Smile

Dogodine se vidimo  Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 23:45:48 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC One M8
Citat
Transparent je na mistu!

Svasta bih mogao pisati na ovu temu, 365 sledecih dana raspravljati ovde, ali necemo, nije mesto tome.

Vama srecno u vasem prvenstvu, a sledece godine dodjite u kvalifikacije za LS, cekacemo vas tamo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 18:55:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.