Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 13:38:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189450 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 533.21.1
@st_faca

Pa sad si me vec poceo zivcirat.... Pa koji ti je? Ti neki navijac kluba? Ma ti si muda marijanova... Hajduk nikad bolji u posljednih 5 godina i tako... Oni neznaju, oni su kurac, oni nemaju pojma, pa kad si tolika faca otidi ti igrat, prijavi se i igraj (ako si ikad i igra nogomet)!!! Najlakse je srat po nekome, prvo ih se triba dat sansa a onda ako nista nepokazu onda mozes srat, a do sada su pokazali da znaju igrat i da mogu igrat!!!!
A tebi ako je smisao zivota samo srat i biti sakrastican, sritno ti bilo u zivotu! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2972
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Apple iPhone 5

Dane znam da citas. Duckaj ga i sisaj, polizi ga onako socno kako samo ti umes.

Hajduk veze nema.

Oooooooooj  Smile hahahahahahaha,kakve ružne riječi Smile

Kad bi ti znao sa kakvim uzivanjem Dane lize sladoled, drugacije bi govorio.

Hahahahahaha neka samo da ne odu krajnici Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Samsung S500
Meni nije jasno kako ti mozes bit tako naivan i lakovjeran pa zs iste one idiote od prosle godine vjrrobat da su sad odjednom postali nikad bolji u 5 godina. Kurac su  bili prisle godine i kurac szlu ostali i ove godine. Nidta se nije promijenilo. Nista. Hajduk je skovaca. Bad kao sta se jucer moglo vidjet. Katastrofa totslna. I nikad bsd nikad neve bit bolje. Hajduk je nepopravljivo unisten.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Go kurac ono sinoc, nisu Stoke imale svoj dan pa je bilo samo 1:0, daj faco nemoj te fore da bacas sad, dobro ste se drzali, imate sanse za prolaz i ne budi toliki pesimista!
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
90 minuta prešli su centar tri puta. Ako i toliko...

Stravično nešto koliko su loši. I još stravičnije kako neki ljudi mogu bit naivni, pa na osnovu jedne jebene utakmice protiv Šibenika (ekipe koja plaću nije primila pola godine, i totalna je nezainteresirana za igru) i jdne cirkuske predstave protiv druge ekipe Barcelone misle kako je ovaj Hajduk "nikad bolji u zadnjih pet godina".

Igrači su isti, plus par propaliteta koji se nisu mogli prodat nigdje drugo pa su došli u Hajduka. Identičan škart kao i prošle sezone, dopunjen dodatnim škartom. Sve skupa - gomila đubra.

IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
Pa brate i da ti igra 11 decaka od po 15 godina, ti treba da verujes u svoj klub i pobedu. Stvarno si ekstremni pesimista, mozda malo i foliras mozda uistinu pucas od srece nakon sinocnjeg rezultata ali trudis se da to prikrijes, nebitno ko ce ga znati, samo stvarno mi je malo nelogicno da toliko pljujes po svom klubu.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Pa brate i da ti igra 11 decaka od po 15 godina, ti treba da verujes u svoj klub i pobedu. Stvarno si ekstremni pesimista, mozda malo i foliras mozda uistinu pucas od srece nakon sinocnjeg rezultata ali trudis se da to prikrijes, nebitno ko ce ga znati, samo stvarno mi je malo nelogicno da toliko pljujes po svom klubu.

Zar zato šta sam navijač ja moram bit slijep kod zdravih očiju? Zar zato šta sam navijač moram lagat samog sebe, govorit i uvjeravat sebe i sve oko sebe u nešto šta nije, šta ne postoji?

Moja ljubav prema Hajduku me ne spriječava da vidim istinu. A istina je da je Hajduk toliko loš da je to ne da riječima opisat. I zašto bi ja morao govorit da je Hajduk dobar, ako nije?

Nemaš pojma koliko je klub truo, loše organiziran, koliko se loše radi u svakom jebenom segmentu. Ti to ne znaš i ne možeš znat. Ja živim ovdje, sa Hajdukom, u ovom gradu, svaki dan. Znam šta se događa, vidim šta se zbiva.

I gledam te propalitete od igrača svaki dan, već godinama. I znam da Vejić neće odjednom postat "najbolji u zadnjih pet godina" ako je prethodnih pet godina bio smeće samo takvo.

I znam kakav je Hajduk nekad bio, i viidm u šta se sada pretvorio.

Kada bude razloga za optimizam, bit ću optimist. Ali razloga za optimizam nema. Nema ga već šest-sedam godina. Radi se loše, strašno loše, u svakom pogledu loše.

A ako ti vjeruješ da ja moram lagat samog sebe, jer sam navijač, ti vjeruj. Ja ti tu ne mogu ništa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Ericsson t10
Citat
Он топик: колко било Торциде бре, јел зна неко, има слика нека, нешто?

inace tokom meca je sevnula i baklja, tako da su se dobro pokazali
A u revansu ce Stoke lako izaci na kraj sa hajdukom, ne treba nista specijalno ocekivati..
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 15:59:28 od MjetalRatnik9366 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
Samsung S500
Koliko sam ja čuo, Hajdukovih navijača je bilo "nekoliko stotina"... E sad, to može značit 200 a može i 800

Sudeći po pričama ekipe po gradu prije utakmice, rekao bih da ih je iz Splita došlo nekih 200-300 Torcide a još da je 100-njak ljudi došlo iz zapadnoevropskih zemalja (Njemačka, Nizozemska, Belgija...)
« Poslednja izmena: 29. Jul 2011, 16:07:45 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.122
mob
LG L5 II

IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 81 82 84 85 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 13:38:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.34 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.