Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:06:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 190205 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
ni ja ga nemogu vise gledati premda sam navijac Hajduka jer igra ogavno u posljednje vrime

"I kad gube i kad tuku, uvik vrijerni svom Hajduku!!!"

To je ta vernost...da. Smile

Kao sta si me i sam citira, napisao sam "nemogu ga vise gledat" a ne "negledam ga vise", a tio sam reci s tim da Hajduk igra ogavno i da mi ga je bolno gledati ali ga ipak gledam jer navijam za taj klub i uvik cu navijati, pa makar ga mafijasi unistili zbog osobne koristi.  Smile

"I kad gube i kad tuku, uvik vrijerni svom Hajduku!!!"

« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 17:01:53 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
HTC One M8
Aaaa...ok, onda ja nisam lepo raumeo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
Evo sad sam dosao od lekara kaze da je sve uredu sa mnom Smile
Slab ti je taj doktor, moraš pod hitno da ga mijenjaš....  Smile

Jer na temi Hajduk, ti pises o entitetima u BiH... Koga na ovoj temi zanimaju entiteti u BiH i koce iz kojeg doci? Možda st_facu ?  Smile
Razmišljaš stalno o BiH ? A nisi u toj državi  Smile? Baš čudno....

Pa ne mislis stvarno da ce neko iz Republike Srpske da dodje da gleda hajduka Smile A ni muslimana nece puno biti, mozda samo hrvata iz pederacije Smile
Pa vjeruj mi da ne razmišlja svako kao ti i delija doboj  Smile Smile... Ima ljudi koji vole Barsu, pa ce otici da pogledaju utakmicu...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
Ulaznice za Barcelonu kupuju se čak i u Kini!

Kao što smo već pisali, za prijateljsku utakmicu između Hajduka i Barcelone prodano je oko tri tisuće ulaznica (350 pretplatničkih paketa). Većina, tj. 70 posto kupili su navijači iz Hrvatske, dok je izvan Lijepe naše najviše ulaznica za veliki spektakl prodano u susjednoj Sloveniji. Da Hajduk svoju vojsku navijača ima po cijelom svijetu dokazuje i jedna zanimljivost vezana uz ovu utakmicu. Naime, putem internetske prodaje pet ulaznica je kupljeno iz daleke Kine.

Od ostalih zemalja vrijedi istaknuti Australiju, Švedsku i Švicarsku gdje prodaja ide najbolje iza Hrvatske i Slovenije. Slijede Kanada, Norveška, Mađarska, SAD, Poljska i Danska.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
Hajduk sve dogovorio s Mađarima: Foxi Kethevoama za 400 tisuća eura dolazi na Poljud

VIJESTI iz Mađarske kažu kako su čelnici Hajduka dogovorili transfer napadača srednjoafričke republike Foxija Kethevoame. Vrijednost transfera iznosi 400 tisuća eura.

"Usmeni dogovor s Hajdukom je postignut. Ugovori se trenutno prevode, a sutra bi ih svi zajedno trebali potpisati. Ukoliko ne bude kakvih neočekivanih situacija, Foxi će vrlo skoro postati igrač splitskog kluba", rekao je predsjednik Pál Rózsa.

"Za Foxija smo dobili 400 tisuća eura odštete, međutim očekujemo da će se iznos povećati, jer nam pripada i određeni postotak od eventualne buduće prodaje igrača", dodao je.

Prisjetimo se, Foxi Kethevoama je 25-godišnji ofenzivni veznjak iz Srednjoafričke Republike. Visok je 172 centimetra, a Transfermarkt ga procjenjuje na 400 tisuća eura. 2006. je iz Afrike stigao u Mađarsku, a prvu je godinu bio u Diosgyoriju (23 utakmice, osam golova).

Uslijedile su tri godine u Ujpestu (73 - 13), a proteklu sezonu igrao je Kecskemeti gdje je u 14 utakmica zabio četiri gola. S njima je osvojio mađarski Kup nakon što su u finalu s 3:2 svladali Fehervar, a Foxi je zabio sva tri gola.

Izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
SonyEricsson k 850i
Lado Foxi dolazi u Split Smile
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
Dosta off-a ajmo se malo vratit na temu.....  Smile

EKSKLUZIVNO: Miličević i Foxi potpisuju za Hajduk!

Ljubo Miličević, australski stoper hrvatskih korijena ubrzo bi mogao postati novi igrač Hajduka. Danas je 30-godišnji Miličević bio na Poljudu gdje je razgovarao s predsjednikom "bijelih" Hrvojem Malešom.

Miličević je već prije bio u nekim kombinacijama s Hajdukom međutim pregovori su propali, a sam australski stoper je tada rekao "nikada neću prežaliti Hajduk". Evo čini se da mu je nova uprava dala drugu, odnosno treću priliku. Miličević je slobodan igrač, napustio je Newcastle Jetse i ništa ne stoji na putu njegovog dolaska na Poljud.

Neslužbeno na Poljudu doznajemo da je uz Miličevića, pred potpisom za Hajduk i Foxi Kethevoame!  Prema našim pouzdanim izvorima, Hajduk će za njega Kecskemetiju platiti nešto manje od 300 tisuća eura.

Na Poljud bi uskoro mogao i - Šimunić

U međuvremenu dolaze vijesti kako će se posao sa Joeom Šimunićem teško realizirati jer probleme stvara njegov sadašnji klub Hoffenheim. No, i tu bi stvari mogle biti pozitivne. Naime, ako Joe riješi sve s Hoffenheimom, doći će sasvim sigurno u Hajduk, a ne u Dinamo.

Osim toga Hajduk je navodno ozbiljno bacio oko i na najveću nadu albanskog nogometa 19-godišnjeg Armanda Vajushija. Trenutno nastupa za Vlazniju, a posljednjih dana se često spominje njegov prelazak na Poljud.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
Дино стави још неки смајли, употпуни Микијев забавник.
Ma nema potrebe, baš sam ih fino rasporedio...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.5
Bijeli se pojačali s dva fanatika: Miličević usred noći trčao po Žnjanu, Luštica jednako lud za Hajdukom

Ljubi Miličeviću, australskom stoperu hrvatskih korijena danas se ispunila najveća želja u životu - službeno je postao novi igrač Hajduka. Točno u podne potpisao je s "bijelima" ugovor na dvije godine, a s njim u društvu je došao i Steven Peter Luštica koji je na probi proveo posljednja dva mjeseca. Struka je konačno dala zeleno svjetlo, te je i Luštica potpisao ugovor s Hajdukom na četiri godine.

Milo Nižetić, član uprave zadužen za struku, izrazio je zadovoljstvo angažmanom dvojice igrače i pri tom je istaknuo kako se radi o strategiji kluba putem koje žele u svakoj liniji dovesti po jednog iskusnog igrača.

- U nekoliko navrata Ljubi se pružila prilika doći na Poljud, danas smo je napokon realizirali. On je iskusan stoper, igrač koji je u svakom klubu i u svim reprezentativnim uzrastima nosio kapetansku vrpcu. Financijska konstrukcija njegovog dolaska zadovoljava njega i nas. Osim njega odlučili smo pružiti priliku Luštici, on je sigurno Hajdukova perspektiva. Radi se o odličnom dodavaču, koji posjeduje dobar zadnji pas, tehniku i hitrinu. Ne mogu reći da će on odmah biti pojačanje za Hajduka, ali cijela struka se složila da se radi o velikoj perspektivi - rekao je Nižetić na predstavljanju.

Ljubo Miličević je prije Hajduka dvije godine nastupao za australski Newcastle Jets. Tamo je nosio kapetansku traku i bio stožerni igrač kluba. Cijeli život navija za "bijele", a u jednom svom medijskom istupu rekao je kako "Hajduka nikada neće prežaliti". Zanimljivo, rođen je na 13. veljače, na Hajdukov rođendan, pa je danas na predstavljanju otkrio jednu anegdotu.

- Svake godine mater ljubi mene za rođendan, a ja ljubim Hajdukov dres - kaže Miličević koji cijelu noć nije mogao spavati.

Na Poljud je došao u društvu prijatelja koji nam je potvrdio kako se Ljubo ustao jutros u 4 sata kako bi razbistrio glavu. Otišao je trčati na Žnjan.

- Puno sam sretan, cijelo vrijeme pratim Hajdukove rezultate, a sada sam konačno odjenuo bijeli dres. Mnogo je emocija u meni, obećavam da ću dati sve od sebe, takav sam tip igrača - kaže Miličević, te dodaje kako bi volio da im se pridruži Joe Šimunić.

Luštica je s druge strane već "domaći" na Poljudu. Došao je prije dva mjeseca na probu, igrači su ga upoznali i dobro prihvatili. Konačno prije nekoliko dana struka je odlučila - Steven je igrač za Hajduk.

- Ja sam vjerojatno najveći navijač Hajduka iz Australije. Uvijek sam sanjao da ću igrati za Hajduka i također obećavam da ću dati sve od sebe - zaključio je Luštica predstavljanje.

Izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
mob
Samsung S500
Očito je riječ o atrofiji. Ima bit da je zahvaćen najveći dio hipotalamusa.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 19:06:50
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.