Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 11:58:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 190256 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 2294
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kakav je to car  Smile
IP sačuvana
social share
[size=1]Edit by kokota:jebo vas ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Vugrinec svojim 120. golom u HNL-u pokopao Hajduk u Varazdinu!

VARAŽDIN je neočekivano lako i uvjerljivo slavio pred svojim navijačima protiv Hajduka sa 3:0. Prvi i posljednji pogodak zabio je Davor Vugrinec stigavši do 120 golova u HNL-u, za rekorderom Cvitanovićem sada zaostaje šest golova.

Hajdukovci su u večerašnjoj utakmici bili oslabljeni neigranjem Vejića, Buljata, Anasa Sharbinija i Trebotića, a Varaždincima su suprotstavili pomlađenu momčad koju se napadački predvodili Vukušić, Saćer i Tičinović. Još jedno loše izdanje Hajduka ipak se ne može opravdati izostancima jer je u večerašnjoj postavi bilo mladih talentiranih igrača koji su se u svemu trebali moći nositi sa "vršnjacima" iz Varaždina. Ipak, domaći su uz veliku pomoć najiskusnijeg igrača na travnjaku ostvarili veliku pobjedu.

Vučević je u napad stavio usamljenog Vukušića dok su po krilima pokušavali priliku stvoriti Tičinović i Saćer. Duge lopte i ubacivanja s bokova ipak nisu davale rezultate, pa su kroz sredinu pokušavali probiti Andrić i Ljubičić, ali obrana Varaždinaca zaustavljala je sve pokušaje. Veću 12. minuti domaćin je stigao do vodstva, ubačaj s desne strane Vugrinec je dočekao na desetak metara od gola i glavom pogodio mrežu za 1:0. Imali su domaći još jednu priliku 5 minuta ranije kada je Šafarić pucao po podu sa 15 metara, ali lopta se od Jonjića odbila u korner.

Hajdukova je obrana radila dosta pogrešaka, a nakon jedne takve je u 39. minuti Glavica u priliku gurnuo Šafarića, no Subašić je prije stigao do lopte i prekinuo napad. Kontranapadi Splićana nisu stvorili izglednu priliku, a svaki pokušaj guranja Vukušića u šansu uglavnom je završio zaleđem.

Početkom drugog dijela Varaždinci su i dalje bili bolji, a nadmoć su okrunili još jednim pogotkom. U 52. minuti Brlečić je iz okreta opalio sa 18 metara, a Subašić je bio prekratak i lopta je završila u mreži za 2:0 domaćina. Trener Hajduka uveo je Ahmada Sharbinija, Brkljaču i Tomasova, ali ni "iskusniji" igrači nisu donijeli prevagu.Prvu veliku priliku za Hajduk na utakmici stvorio je Tičinović u 62. minuti kada je sa 20-ak metara opalio, a lopta bi završila pod gredom, da nije bilo odlične reakcije domaćeg vratara Krkleca. U 80. minuti Brkljača se uspio probiti do kaznenog prostora Varaždina, dodao je Vukušiću prema naprijed, ali Krklec je bio brži i otklonio je opasnost. Deset minuta prije kraja utakmice Varaždin je potvrdio uvjerljivu pobjedu. Aganović je dodao Vugrincu koji je s desne strane u kaznenom prostoru pucao i pored Subašića zabio svoj 120 gol u HNL-u za 3:0 protiv Hajduka.

Vučević: Proživljavam vrlo teške trenutke u Hajduku

Šest kola do kraja prvenstva Hajduk više nema šansde prestići Dinamo i uzeti naslov prvaka, a Split koji na trećem mjestu zaostaje osam bodova mogao bi biti velika prijetnja ne pronađe li Vučević način kako izvući svoju momčad iz krize.

"Čestitam Varteksu na odličnoj igri. Kao trener osjećam se najodgovornijim za ovaj poraz. Proživljavam vrlo teške trenutke u Hajduku, ali ne želim govoriti o ostavci. Kad osjetim da momčad traži promjenu, sam ću otići, ali uz ovaj klub sam emotivno vezan", rekao je vidno potreseni Vučević nakon utakmice.

"Pokušat ćemo odraditi utakmice koje slijede najbolje što možemo. Moja i zadaća kluba je da sjednemo i vidimo kako dalje. Htjenje igrača bilo je solidno, ali siromašno smo odigrali utakmicu, pogotovo prvo poluvrijeme. Varaždin je bio moćniji i konkretniji", dodao je Hajdukov trener.

"Tko bi očekivao ovakav rezultat?!", upitao se trener Varaždina Samir Toplak nakon utakmice.

"Očekivali smo da ćemo dobro odigrati. Nismo radili greške u obrani, a kažnjavali smo pogreške protivnika. Naši igrači koji su dobili priliku, iskoristili su ju. Posebno sam sretan zbog Conjara i Brlečića. Najmlađi smo u ligi i važno nam je bilo zabiti prvi gol", dodao je Toplak.

Varaždinci opušteni, nakon što su osigurali ostanak u ligi, čekaju uzvrat polufinala Kupa protiv Cibalije.

"Možemo okrenuti u uzvratu Kupa", najavio je trener Varaždinaca.

Varaždin - Hajduk 3:0

Sastavi:

Varaždin: Krklec - Kvesić, Conjar, Škvorc, Šimek, F. Škvorc, Brlečić, Glavica, Glavina, Šafarić, Vugrinec

Hajduk: Subašić - Oremuš, Maloča, Jonjić, Jozinović, K. Ljubičić, Andrić, M. Ljubičić, Sačer, Vukušić, Tičinović

Izvor: Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
Батица има 40 година, али и даље готиви да малтретира народ.
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Батица има 40 година, али и даље готиви да малтретира народ.

Meni je on kralj i legenda bez obzira sto mi je unistio voljeni klub.... Da bi sve samo da skine onog cigana Cvitanovica sa vrha ljestvice srtijela u 1.HNL...  (Nisu dodali golove od ove sezone igracima)

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

1.png
(62.25 KB, 350x584)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Big mali
od 11 igrača hajduka u varaždinu 9 ih je po rođenju Dalmatinci.pa di je taj dišpet.Nije ti smetao ibričić kad je išlo a sad ti smetaju tri nedalmatinca.Cvitanović ti je cigan je je  igrao za Dinamo jel da druže.
Voli svoje a tuđe poštivaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Samsung S500
Cvitanović je cigan jer je cigan. To šta je igrao za Dinamo je samo dodani ciganluk.

A ovi kreteni koji su igrali u Varaždinu su jednostavno loši. Ne znaju i ne mogu. Dišpet tu ne znači puno, kad ne znaš i ne možeš.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Reja: Sve pratim, Hajduk mi je u srcu!; Stiglo pojačanje iz Čilea

Edy Reja prima u goste Gorana Vučevića:

- Volentieri, vrlo rado, dapače... Otprije mi se najavio, vjerujem da će danas biti i s nama, na treningu Lazija – rekao nam je Reja.

Trener Lazija opet se vratio na stazu uspjeha, pobjedom protiv Parme ponovno je u zoni plasmana u Ligu prvaka, vratio je četvrtu poziciju. Orao opet širi krila, figurativno i – doslovno.

Naime, prije svake utakmice na Olimpicu veliki orao, prava ptica grabljivica, ponosno obleti počasni krug na radost navijača.

A hoće li se Vučević vratiti radostan iz Vječnog grada?

- Ja ću s Vučevićem rado popričati, da vidim o čemu se radi – odazvao nam se “ex mister“.

Navodno su u điru neki nogometaši...

- Čujte, ja nisam menadžer, ja sam trener, mogu pomoći tek nekim savjetom, mišljenjem, ali nemojte me stavljati u pogrešan kontekst.

Vučević je nadalje zagrijan za Rosinu koji sada čuči na klupi u Ceseni, a želio ga je Vučević i zimus, dok još nije odlazio iz Zenita vašeg kolege Luciana Spallettija...

- Ja nemam ništa s Rosinom, vidjet ću što Vučević misli.

Znate da je Hajduk opet krenuo slabim rezultatima?

- Znam, pratim sve koliko stignem, a stignem... Vjerujem da ću Vučeviću biti od pomoći makar savjetom, razgovorom jer Hajduk je uvijek ostao u mom srcu i uvijek pogledam s druge strane Jadrana. I žao mi je što nisam mogao doći na veličanstvenu proslavu stote obljetnice, pozivnicu čuvam kao dragu uspomenu – rekao nam je Reja.

I dodao na kraju:

- Molim vas, nemojte miješati moje uloge. Ja sam trener, ja treniram nogometaše, nisam nikakav menadžer!

Trener u Rimu, u kampu Lazija, a na treningu „bijelih“ u Poljudu – Čileanac!

Kažu da je odličan. Ajmo ga vidit. Još jedan vezni, kao što je i Steven Peter Lustica. Ili Alessandro Rosina. Možda se baš u ovom Čileancu krije grumen zlata, treba dobro pretresti sito i rešeto. Rosina je daleko koliko je i zimus bio, Lustica čeka.

Dakle, Fernando Espinoza, rođen 16. svibnja 1991. godine, klasa 20, pojavio se danas na popodnevnom treningu „bijelih“. Dolazi iz daleka, iz čileanskog kluba koji se zove Huachipato Talcahuano i koji je u dvije godine koliko ima profesionalnu momčad etablirao svoje mjesto u elitnom nogometnom razredu Čilea.

Fernando samo „habla espanol“. Ali, planirano je da ostane sedam dana pa će se vidjeti isplati li se pokrenuti akciju da ga registriraju, ima li mjesta u planiranom korpusu Hajdukove momčadi za prvaka u sezoni 101. rođendana.

- Teško mi je govoriti o bilo čemu, vidim po gradu i stadionu da sam došao u pravi klub, nadam se da ću se dokazati – rekao nam je.

- Ima jako dobre preporuke i baš nas zanima kakvim će se pokazati. Ne bismo ga tek tako pozvali na probu. Toliko vam zasad mogu reći – sportski direktor „bijelih“ Ivica Kalinić nije od velikih riječi.

Espinoza ima 173 centimetra, težak je 69 kilograma, a sutra će ga i Vučević zateći na treningu.

Inače, Anas Sharbini i Jurica Buljat su se vratili treningu, dvojac koji je otpao u zadnji čas s popisa putnika u Varaždin prošlog petka sad su se vratili svojim redovitim obvezama. Vježba normalno i Dinko Trebotić. Dakle, Hajdukov pogon se pomalo kompletira, povratak rečenog trojca je svakako dobra vijest.

Danas su izostali Mirko Oremuš zbog načetog zgloba i Mario Sačer kojeg zateže loža, to su im uspomene od subote, ali se ne čini da bi odusustvo moglo duže potrajati.

Izvan stroja ostaje i Franko Andrijašević koji ozljedu zgloba vuče još od reprezentativnog iskoraka u dresu mlade reprezentacije.

Izvor: SlobodnaDalmacija.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Josip Šimunić: Hajduk mi je zanimljiv

Josip Šimunić rekao nam je kako mu je dolazak u Hajduk vrlo zanimljiva mogućnost, ali da nitko s Poljuda još nije kontaktirao s njim.
- Prije svega, moram riješiti svoj status u Hoffenheimu, s kojim imam ugovor još godinu dana, do ljeta 2012. godine. Ne igram u klubu, sada me malo bole leđa, ali i da me ne bole ne bih igrao.

- Hajduk je vrlo zanimljiva opcija, ozbiljan klub, ali nisam još ni s kim iz Splita pričao o tome - rekao nam je 33-godišnji Šimunić iz Njemačke.

Spominje se kako je hrvatskom Australcu Hajduk najdraži hrvatski klub.

- Ma ja navijam za sve hrvatske klubove.

Za nepuna dva mjeseca ćete s hrvatskom reprezentacijom igrati u Splitu protiv Gruzije, je li vam drago zbog toga?

- Jest, naravno da mi je drago da ćemo igrati pred splitskom publikom - poručio je stoper Hoffenheima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
REZULTATI ANKETE Za stanje u Hajduku kriva je Uprava i igrači, pa tek onda Vučević

Nakon još jednog fijaska Hajduka, poraza u subotu u Varaždinu, upitali smo vas tko je odgovoran za takvo stanje u momčadi s Poljuda. Iako je većina otrovnih strelica išla u smjeru trenera Gorana Vučevića, čini se da većina onih koji sudjelovali u anketi kao krivce vide članove Uprave Hajduka, čak 52 posto.

Igrače krivi 28 posto, a Gorana Vučevića tek 17 posto ispitanika. Zanimljivo je i to kako tek 3 posto ljudi ne zna tko je kriv za loše rezultate bijele momčadi u posljednje vrijeme.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
Splićani se pojačavaju iz Hofenhajma

Princ Tejgo je ove zime dobio dozvolu Hofenhajma da dođe na pozajmicu u Partizan, a još jedan fudbaler tog tima mogao bi da zaigra za tim sa Balkana. Hrvatski reprezentativac Džoe Šimunić, najverovatnije će od leta obući dres Hajduka iz Splita, saznaju nemački mediji.

Konačna odluka o eventualnom sporazumnom raskidu ugovora nemačkog tima i Šimunića trebalo bi da bude poznata do kraja sledeće nedelje.

Šimunić je rođen u Australiji, a pre Hofenhajma igrao je u Bundesligi za Hertu.

http://sportal.rs/news.php?id=49092
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 11:58:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.