Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:08:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 188990 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S500
Doveo je dva Brazilca:

lijevi bek Kuratz i desno krilo Pitschka Matterina

A pregovara se i sa jednim Portugalcem; defanzivni vezni Joao Drcao de Mosnha

Sve mladi i perspektivni igrači.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Citat
lijevi bek Kuratz i desno krilo Pitschka Matterina

A pregovara se i sa jednim Portugalcem; defanzivni vezni Joao Drcao de Mosnha

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa jel vi dugujete nekome nesto? Gde odose te pare?

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S500
Koje pare?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Pa prodali ste igrace za 10-ak miliona eura, ako sam ja dobro razumeo? I kada se odbiju procenti, opet ostane mnogo para...  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jan 2011, 17:58:46 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
dobro je hajduk zaradio od prodaje, ali to je jedino dosta za novčanike glavašina kluba... Lopovi!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Hajduk sa 7 milijuna eura krenuo u šoping

Nakon dviju velikih prodaja s transferima od 9 milijuna eura i zaradom od 7 milijuna eura, Hajduk se u posljednjim danima prijelaznoga roka okrenuo kupovini. Bijeli su odlučili pronaći zamjene za Ivana Strinića i Senijada Ibričića, jer posebno na poziciji lijevog beka nemaju jaku konkurenciju.

Prvi izbor Hajduka je Mladen Bartulović , 24-ogodišnjak kojemu ovog ljeta istječe ugovor s Dnjiprom, klubom u koji je pred dva dana otišao Strinić. Jedan lijevi bek u Dnjipetrovsk, a drugi natrag na Poljud. U ljeto 2006. godine otišao je Bartulović za 500.000 USD u Dnjipro nakon što je odigrao dvije sezone u bijelom dresu. Hajduk je napustio u ulozi lijevog beka koji je pritom bio upotrebljiviji na poziciji lijevog veznog. Došao je prošle jeseni i do reprezentacije Hrvatske, također na poziciji lijevog beka, a s obzirom da u Dnjipru proteklih godina nije igrao već je ugovor provodio na posudbi ( Krivbas i Arsenal Kijev) logičnom se doima ideja o povratku na Poljud.

Drugi igrač na kojeg su Bijeli “bacili oko” trebao je biti zamjena za Ibričića. Semir Štilić, playmaker poljskog prvaka Lecha, košta najmanje 1,5 milijuna eura, ali i vrijedi kažu poznavatelji BH-nogometa. Međutim, Štilić ne bi među Bijele...

- Hvala, ali ipak ne...

Uspiju li ga možda Bijeli nagovoriti, sigurno je da bi sebi priskrbili sjajnog igrača.

- To je igrač koji vam je miks Rapaića i Ibričića. Igrač kakvog bi splitska publika obožavala - objašnjavaju nam naši novinarski BH izvor.

Semir Štilić (23) prije dvije i pol godine otišao je za 150.000 eura iz sarajevskog Željezničara u Lech Poznan. S poljskom momčadi prošlog ljeta je osvojio naslov prvaka, a jesenas je Lech eliminirao Juventus u kvalifikacijskoj skupini Europske lige plasiravši se u šesnaestinu finala koje je mimoišlo Dinamo i Hajduk. Štilić je igrač raznovrsnog udarca, razigravač koji je u pravom smislu riječi istinski nogometaš.

- Dobar je igrač, što drugo da vam kažem - dodao je Senijad Ibričić, koji se spremao za put u Španjolsku gdje će s Lokomotivom obaviti drugi dio priprema.

Nadalje, Mate Bilić se spominje među potencijalnim pojačanjima Hajduka u zimskom prijelaznom roku. Bilić je centarfor Sportinga Gijona kojemu ugovor ističe u ljeto ove godine. Prilika je evidentna, ali pitanje je kakve su ambicije 30-ogodišnjeg napadača, želi li se vratiti kući ili karijeru nastaviti na Pirinejima gdje se nalazi još od ljeta 2001. godine. Punih devet sezona.

Trener nogometaša Hajduka Goran Vučević ne krije da je razočaran što Ivica Križanac nije došao u Hajduk. Htio je Križanca lidera, vođu koji bi i te kako pomogao iskustvom. U trenutku je bio siguran da pregovori idu pravim putem, da će i Križanac biti u jutarnjem zrakoplovu za jug Sredozemlja...

- Mislio sam da je sve riješeno kad sam vidio da se gore u kancelarijama tipka ugovor za Križanca, veselio sam se njegovu dolasku. A onda je puklo iz vedra neba da je potpisao za Split!? Iznenadio sam se, razočaran sam što nije ovdje s nama, ne ulazim u razloge zbog čega se to dogodilo, to nije moja stvar.

Svatko ima svoju istinu?

- Ja u to ne ulazim, znam samo da sam želio da dođe... Nadao sam se Križancu... A sad šta je tu je, ta je priča gotova i moramo ići dalje. Naša momčad je mlada, iznimno neiskusna, ali poletna i vjerujem da ćemo motivom nadoknaditi nedostatke - rekao nam je Vučević po dolasku momčadi Hajduka u Antalyju.

Izvor: sportske.jutarnji.hr
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 01:19:43 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S500
Pa prodali ste igrace za 10-ak miliona eura, ako sam ja dobro razumeo? I kada se odbiju procenti, opet ostane mnogo para...  Smile

Zlato moje...

Pa postoje tekući troškovi, plaće igračima, održavanje stadiona, porezi, prirezi, nameti, daće, dažbine, računi za komunalije, za doprinose, pa plaće djelatnicima kluba, naknade odvjetnicima, zastupnicima, prokuristima, menadžerima...

Zatim, postoji određeni stariji dugovi koji je Hajduk preuzeo prigodom preoblikovanja i koji se moraju podmirit u točno zadanim rokovima, jer u slučaju kašnjenja vjerovnici odmah "sjedaju" na račun.

A vrlo važan detalj u cijeloj priči je činjenica da je hajduk sada gospodarski subjekt, dioničko društvo koje po zakonu ne smije imati blokiran račun duže od (mislim) dva mjeseca jer onda automatski, po sili zakona, kreće stečaj.

Dakle, samo se jedan, manji dio novaca zarađenih transferima moće upotrijebit za dovođenej novih igrača. Ostatak mora ić na plaćanje raznoraznih troškova i dugovanja. Nisu Ibričića i Strinića oni prodali jer su dobrog srca, ili zato šta su to bile dobre ponude. Prodali su ih jer znaju da ove sezone neće ništa zaradit (jer nema trofeja) a dugovanja moraju podmirit, kako ne bi savršili pod stečaj.

Kužiš?
« Poslednja izmena: 28. Jan 2011, 11:08:24 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Kuzim ja sve to, zato i pitah dal imate neke dugove...
Zaista ne znam kolike su plate u Hajduku, ali obzirom da je ovde 375.000 za platu Krizanca predstavljeno astronomski, shvatam da vam budzet i nije prevelik, bar sto se tice plata, te da su sa ova 2 transfera zatvorili kompletan budzet, mada se transferi uvek isplacuju u ratama...

Samo mi jedna stvar nije jasna... Kod vas se dobijaju neke pare ako se osvoji titula? Ili ono eventualno daju nesto vise sponzori, i moze se proci do LS u kojoj je prava zarada...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S500
Sponzori, ulagači, TV-prava, igranje u Ligi Prvaka (pretkola), sigurno igranje u Ligi UEFA (tri utakmice), plus toga marketing, više publiek na stadionu, skuplje karte i TV-prava u evropskim utakmicama (a imaš si zagarantirane barem četiri, pet domaćih plus gostovanja)

U financijskom smislu, ogromna je razlika između prvaka i drugoplasiranog. Ogromna.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Avg 2025, 01:08:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.