Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:21:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189291 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Volio ti Hajduka ili ne volio, Hajduk je sad dioničko društvo i posluje po odredbama zakona o trgovačkim društvima.

A taj zakon jasno kaže da dioničko društvo može (i mora) proglasit stečaj kad ne može uredno isplaćivat svoje obveze.

A Hajduk sada ne može uredno isplaćivat svoje obveze.

Nadalje, vjerovat u Hajdukovo osvajanje titule može samo totalni - ali ono BAŠ, TOTALNI naivac, autist koji j eizgubio dodir sa stvarnim svijetom.

Jer da Hajduk ima Messija, C. Ronalda, Xavija i Iniestu, a da mu na klupi sjede i Mourinho i sir Alex Ferguson, u ovoj ligi, sa ovakvim nogometnim savezom, Hajduk nikada nikada nikada nikada nikada nikada nikada neće bit prvak.

Jedini način da Hajduk postane prvak - i to možda - jest da kompletna familija Mamić umre od neke zarazne bolesti, da se sruši avion sa svim Dinamovim igračima i stručnim stožerom, a da grad Zagreb pogodi razoran potres i pobije sve živo i neživo u tom gradu.

Pod bilo kakvim drugim uvjetima, Hajduk ne može bit prvak.

Inače, samo da se nadovežem na ono o „dalmatinskoj dici“ koja igraju u ovom Hajduku

Dakle, Hajdukova ekipa u ovoj sezoni (za sada) izgleda otprilike ovako nekako:

Blažević – Vršajević, Maloča, Milović/Jonjić, Jozinović/Stojanović – Andrijašević/Luštica , Radošević – Oremuš/Sušić, Ozobić, Caktaš – Vukušić / Vuković

Od navedenih:

Tino Sven Sušić – rođen u Sarajevu
Danijel Stojanović – rođen u Našicama
Avdija Vršajević – rođen u Tešnju, državljanin BiH
Anton Maglica – rođen u Brškom, kupljen od Osijeka
Goran Jozinović – rođen u Zenici
Filip Ozobić – rođen u Bjelovaru
Mario Maloča – rođen u Zagrebu, junior Dinama
Ivan Vuković – rođen u Podgorici, državljanin Crne Gore
Steven Luštica – rođen u Cannberi, državljanin Australije (istinabog, on je porijeklom Dalmatinac)

Osam od 16 igrača nisu iz Dalmacije. Dakle, pola njih nisu „dalmatinska dica“

Toliko o tome.

S druge strane, valja priznat da preostala polovina igrača jesu Dalmatinci, i da su većinom rođeni u Splitu ili neposrednoj okolici Splita - šta je samo po sebi veliki napredak u odnosu na ranije sezone, kada bi se na prste jedne ruke moglo prebrojat Dalmatince u ukupnom rosteru Hajduka. Tako da napretka ima, ali ne baš toliko koliko se želi prikazat...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 14:31:40 od damfisk »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
...
« Poslednja izmena: 31. Jul 2012, 15:15:39 od malkin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Ha?

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Sensation
Ma nista...krenuo da mrsim muda o necemu u sta nisam 100% pa sam obrisao...nista bitno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Duzni ste 13.5 miliona evra i kukate nesto? Mi da smo duzni te pare, mi bi sad planirali cetvrtfinale LS.  Smile
Zvezda je duzna brate moj, oko 40 miliona evra, i niko i ne pomislja na bankrot, stecaj i sta ti ja znam.

To su relativno male pare za klub velicine hajduka, morate vi navijaci da se malo uozbiljite. Kad predje 20-25, onda postaje jebeno.  Smile

Koliki je prosek poseta hajduka? Gde su sponzori, gde je grad Split da pomogne, gde su ti deonicari?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Па видиш јакшо брате да су они деоничарски клуб, да те паре морају да врате до краја године, вама нико не даје такве рокове и нисте деоничарски клуб зато се и не помиње стечај.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Nama, a i vama kada bi dosli u ovu sitauciju, je najveci branik to sto bi politicari najebali ako bi se sjebala Zvezda ili Partizan, i stoga se ovako maskira stanje i produzava neizbezno. Planiram da u narednom periodu izucim kakve su opcije Zvezdi da izadje iz dugova i kako je Coki sredio KK.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Чоки је средио КК тако што је  нпр на дуг од 300 000 еура давао 100 000 и да му отпишу цео дуг, ако оће оће ако неће евра неће видети. Код нас овако нешто не може да се деси због тих политичара а и некако смо у већем додиру са државом, док код њих чисто сумњам да је тако, они вероватно веће паре добијају од града Сплита него државе, држава код њих гура Динамо у свим сегментима.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
Ma ima do toga, ali i oni su nesto pasivni, ne smeju navijaci da dozvole sve to tek tako. Previse opusteno prilaze svemu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1523
OS
Windows 7
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Duzni ste 13.5 miliona evra i kukate nesto? Mi da smo duzni te pare, mi bi sad planirali cetvrtfinale LS.  Smile
Zvezda je duzna brate moj, oko 40 miliona evra, i niko i ne pomislja na bankrot, stecaj i sta ti ja znam.

To su relativno male pare za klub velicine hajduka, morate vi navijaci da se malo uozbiljite. Kad predje 20-25, onda postaje jebeno.  Smile

Koliki je prosek poseta hajduka? Gde su sponzori, gde je grad Split da pomogne, gde su ti deonicari?

Kao šta rekoh, nakon preoblikovanja Hajduk je postao dioničko društvo, koje mora poslovat kao i bilo koji drugi ekonomski subjekt. Klub više nije ni udruženje građana, ni neprofitna organizacija niti bilo šta slično, već najobičnija firma.

Ako se nema novaca za uredno izvršavanje obaveza, svaki vjerovnik može pokrenut stečaj (ilitiga bankrot). Takav je zakon.

Ako ti to ne shvaćaš, ja ti tu ne mogu pomoć...

Ma ima do toga, ali i oni su nesto pasivni, ne smeju navijaci da dozvole sve to tek tako. Previse opusteno prilaze svemu.

Pa koga boli kurac šta navijači rade... Ako vjerovnik traži naplatu svojeg potraživanja, a klub tih para nema - kreće se u ovrhu. Ako se ovrhom dug ne može naplatit, onda se MORA proglasit stečaj.

Mislim, šta ti tu nije jasno, pobogu? Mogu navijači pričat šta hoće, izlazit na ulicu, prosvjedovat, mogu zapalit i stadion i grad... Ako se dug ne vrati u roku - onda ide stečaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 104 105 107 108 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 22:21:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.