Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:35:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189164 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.50
Ako ti je balkan uzor ,svaka čast.Prekinem utakmicu i to je način navijanja.Čudno

A sta mi triba biti uzor? Navijaci Reala i Barcelone? Pa to nisu navijaci, to je kazalisna publika! Navijac je nacin zivota, ka sta je i biti metalac, roker ili nesto trece... A bakljade su kod nas tradicija, nacin izrazavanja svojih misljenja...

Sta ti mislis da bi Torcida ubacivala bengalke u teren da je sve "cisto" u HNL? Da je sve kako triba, zapalili bi bengalke i kasnije ih spustili na pod, ali ovako zele skrenut paznju na probleme koji se dogadaju u Hr nogometu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
ima navijača hajduka koji su najprije hrvati pa onda hajdukovci.neš virovar.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Linux
Browser
Safari 533.1
mob
Samsung S500
Virujen ja da ima kretena koji navijanje za Dinamo poistovjecuju sa hrvatstvon. Ali na takve imbecile nema smisla uopce se obazirat.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
nisi me razumija ili me ne možeš razumit.Ima ljudi kojima su Hajduk i Dinamo  najprije hrvatski klubovi.Moje hrvatstvo od mene traži da navijam i za jedne i za druge protiv stranih klubova.Možda si čuja kako se nekada pivalo"hajduk i dinamo dva su kluba bratska ......"
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Samsung S500
Boli me kurac i za tu pismu i za pizde koje su to pivale. Dok su oni virovali u to šta su pivali, Dinamo in je uredno kra bodove i titule.

Za hrvatstvo imaš "repku" koja igra "tekme" za "kvalfe" na "Maksiću".

Klub je klub. Ili voliš Hajduka i mrziš Dinamo, ili ne voliš Hajduka.

I to je u redu, ne mora svak volit Hajduka, niti svak mora bit navijač. To je tvoj osobni izbor.

Imaš potpuno pravo bit promatrač, ljubitelj nogometa, šta god oćeš...

Ali nemoj mi onda srat da si Hajdukovac. Jer nisi. Jer da jesi, Dinamo ti nikad, NIKAD ne bi bija bratski klub.

A ako "tvoje hrvatstvo" od tebe traži da u nedilju pljucaš Dinamo jer igra na Poljudu kontra Hajduka, a onda sridu voliš i aplaudiraš istome tome Dinamu, kojega si samo tri dana ranije pljuca, onda "tvoje hrvatstvo" od trebe traži da budeš šupak, licemjer i kurčina.

Umisto da se pravdaš "hrvatstvon", reci pošteno - boli me kurac i za jedne i za druge.
« Poslednja izmena: 18. Sep 2011, 22:14:13 od st_faca »
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
ili si Hrvat ili nisi,još ako je ćale bija vojno lice....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Virujen ja da ima kretena koji navijanje za Dinamo poistovjecuju sa hrvatstvon. Ali na takve imbecile nema smisla uopce se obazirat.

Nije to slucajno... Oni gore u ZG-u bar mogu da kazu da su sigurno hrvati, a za vas dole je pitanje...  Smile

Nego meni je to sa zastavom krajnje jeftin potez, ne vidim zasto bi imali naklonost. Ucinili bi verovatno istu stvar da su umesto protiv Dinama igrali protiv Hajduka, pa bi tamo poneli Dinamovu zastavu. Jedino ako ne postoji neka veza izmedju klubova, navijaca i sl. pa ajde...

Inace i u Srbiji se cesto navija protiv suparnickog kluba kad igra protiv stranaca, pa eto jos necega u prilog prvoj tvrdnji gore...  Smile

« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 14:24:25 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.163
mob
Samsung S500
ili si Hrvat ili nisi,još ako je ćale bija vojno lice....

Vojno lice ti je jebalo mater. Zato i jesi tako glup.

Nije to slucajno... Oni gore u ZG-u bar mogu da kazu da su sigurno hrvati, a za vas dole je pitanje...  Smile

Odjebi sa tim provokacijama, imaš politički forum pa tamo seri koliko te volja, kretenčino.
« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 16:00:25 od st_faca »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One M8
Sorkaaaa!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2823
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
faco,
dobro možda je dida bija kakva partizančina,dobija stan na Blatinam.Kako ti ne smetaju riči:šugaman,pari mi se,duja,šumprešavat,kolrina,balun....A nisi komentira izvođene penala u Vinkovcima.tri puta.Nikad niko čuja ni vidija.
Gledaj reprezentativaca:Subašić.Runje,Jurić,perišić,Kalinić,Strinić,Buljat,Veić,-sve sami purgeri
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 19:35:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.