Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 11:17:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 190173 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Taman sam se vratio sa utakmice i mogu reci da sam sada diga ruke od hajduka i da sam iskljucio sklopku u mozgu di sam se optereciva zbog lose igre hajduka.... Jedino sta me zanima je TORCIDA jer da nije ovako luda (di hajduk nema sanse za osvojit prvensto a nas dode 4500-5000 na jug) za kurac bi bilo sve ovo....

Torcida 1950
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Torcida na Maksimiru kao u najslavnijim danima

VJEROJATNO je ono najljepše od atmosfere derbija bila Torcida. Scene na gradskim prometnicama, trgovima i zračnim prostorom nad Zagrebom uoči utakmice mora da su nalikovale Bejrutu. Helikopteri, živi zid specijalaca duž Branimirove i Zvonimirove, najmodernija oklopna vozila i nepregledne patrole. Antivladini prosvjedi, masovni dolazak Torcide i dečki sa zabranom u bojkotu u Tkalčićevoj, bili su alarm za sigurnosne snage. Karamarko je skrivao brojke raspoređenih "vojnika", ali dojam je da je njihov broj bio ekvivalentan kontigentu na tribinama, u utakmici sezone. Koja za promjenu, i katastrofalnom terenu unatoč, nije bila nimalo loša.

Kao što smo naglasili, Torcida je na stadionu emitirala ljepše scene od onih dok su pod pratnjom vođeni na Maksimir. Više od četiri tisuće navijača Hajduka okupirali su jug. Preko puta njih se na sjeveru okupilo tek 500-tinjak modrih drukera, a da se pita Boyse iz Tkalče - Mamićevih plaćenika. Otkako je samostalne hrvatske lige, tek nekoliko puta su Torcidaši u ovolikom broju stigli u Zagreb.

Sjećamo se 1999. godine i krcatog juga, kada su Boysi također bili u bojkotu. Torcida je impresionirala i 2007. godine (2:1), kao i u ožujku 2000. godine (0:0). Planulo je tek nekoliko baklji, prva u 43. minuti a upriličena je zavidna koreografija - s naglaskom na transparent inžinjera, osnivača danas stogodišnjeg kluba. "Na jugu su ultrasi ostalo su frustracije", poručili su u drugom dijelu i performans zaključili domišljatim natpisom - "Transparenti 25 tisuća kuna, sveti dres 70 kuna, ugled nula kuna, navijači u Tkalčićevoj - neprocjenjivo".

Sva je municija Boysa bila sada već izlizana zastava sa Sv. DUje, koja se prostituira otprilike kao i Maja Morales, koja je, ne biste vjerovali, osvanula u press loži...

Izvor: Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Taman sam se vratio sa utakmice i mogu reci da sam sada diga ruke od hajduka i da sam iskljucio sklopku u mozgu di sam se optereciva zbog lose igre hajduka.... Jedino sta me zanima je TORCIDA jer da nije ovako luda (di hajduk nema sanse za osvojit prvensto a nas dode 4500-5000 na jug) za kurac bi bilo sve ovo....

Torcida 1950

A šta si ti očekiva, da će Hajduk ovo dobit?   Smile

Ajde neka... Ako te ova utakmica spustila na zemlju, onda najmanje zlo u tome...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia N95

Torcida 1950

Jel ti navijas za NK Hajduk ili NG Torcida ?  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3

Torcida 1950

A šta si ti očekiva, da će Hajduk ovo dobit?   Smile

Ajde neka... Ako te ova utakmica spustila na zemlju, onda najmanje zlo u tome...

Realno nisam ocekiva ali sam u sebi virova i tome se nada da se moze dogoditi cudo... Jeba ga cudo se nije dogodilo...

S jucerasnjeg derbija...

« Poslednja izmena: 20. Mar 2011, 17:38:21 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung S500
Ma ajde bogati... koje čudo... pvi Hajduk je toliko loš da je čudo kad spoje tri dodavanja na sredini terena. I to je njihov krajnji domet.

Dinamo nas je razjeba, i to je to. Bolji su. Amen.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Skaut Chelseaja: 'Badelj je klasa, a Vukušić bi zabio tri gola da je igrao za Dinamo'

Michael Emenalo glavni je skaut Chelsea. Čovjek od maksimalnog povjerenja gazde Romana Abramoviča koji ga je i doveo na Stamford Bridge. Kod bilo koje igračke kupnje on daje ključnu sugestiju. Bez njega i njegove stručne procjene Chelsea ne kupuje igrače. U subotu je Emenalo sjedio u maksimirskoj loži. Glavni razlog njegova dolaska na vječni derbi bio je Hajdukov napadač Ante Vukušić. Kad i kako se Chelsea zainteresirao za mladog Vukušića, nismo saznali, Emenalo o tome nije želio govoriti. Ali je nakon maksimirske utakmice bio spreman govoriti o igraču zbog kojeg je došao u Zagreb.

- Vukušić mi se jako svidio. Bio je daleko najbolji igrač Hajduka, izvrsno osjeća igru, sjajno se otvara, uvijek je blizu zaleđa, ali nikad u zaleđu. Hitar je i brz. Međutim, momčad Hajduka ga ni izbliza nije pratila - kazao nam je Emenalo te dodao zanimljivu opservaciju:

- Da je Vukušić igrao za mnogo bolju momčad Dinama, zabio bi dva-tri pogotka!

Kad smo ga pitali znači li to da je Vukušić u nekom planovima londonskog kluba, nasmiješio se:

- Svakako je podcrtan debelim flomasterom!

Šokiran travnjakom

Skaut Chelseaja bio je u društvu s Aldom Bankovcem, poslovnim čovjekom iz Istre. Inače, Emenalo je stigao u Chelsea još 2007. godine na izričiti poziv Abramoviča, a glavni skaut postao je u studenome 2010. godine. Do tada se uglavnom bavio pronalaženjem talenata u Africi. Bio je vrlo srdačan u razgovoru te se nije ponašao kao mnogo skauti koji ne žele pričati o onome što su vidjeli. Drži da se tu nema što tajiti jer u krajnjem slučaju on daje sugestiju je li neki igrač za Chelsea ili nije.

- Želio bih vidjeti Vukušića u situaciji kad Hajduk dominira. Vidio sam neke Vukušićeve golove, rođeni je strijelac, ali trebam vidjeti još nešto što me jako zanima, a to upravo igra kad njegova momčad kontinuirano napada obranu suparnika.

Onda smo pitali Emenala je li mu se na maksimirskom derbiju svidio još netko osim igrača zbog kojeg je došao u Maksimir?

- Jako mi se svidio Dinamov vezni igrač Milan Badelj! Klasa, tu nema dvojbe.

Imaju li Vukušić i Badelj kvalitetu da danas-sutra zaigraju u Chelseaju?

- Definitivno obojica imaju kvalitetu da u budućnosti zaigraju za Chelsea! Hoće li se to dogoditi ili ne, ne znam.

Pitali smo i za Šimu Vrsaljka...

- Čuo sam za Šimu Vrsaljka. Imao sam priliku i upoznati se s gospodinom Zdravkom Mamićem za vrijeme njegova posljednjeg posjeta Londonu. Vidjeli smo se i prije utakmice Dinama i Hajduka.

Kako vam je izgledao veliki hrvatski derbi?

- Dinamo je mnogo bolja momčad, Hajduk nije imao apsolutno nikakve šanse. Jako sam bio iznenađen lošom kvalitetom travnjaka. Nije mi jasno kako se na takvom travnjaku uopće mogu igrati utakmice...

Izvor: SportskeNovosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Vučević: Sada kreće selekcija! Na kraju sezone želim imati jasnu sliku, tko mi treba, a tko ne!

Nakon malo sna, a Bijeli su zbog bure dugo putovali iz Zagreba te kućama stigli tek oko šest sati, Goran Vučević nije promijenio tvrdnje o derbiju koje je izrekao nakon same utakmice. Dinamo je bio bolji i zasluženo pobijedio, Hajduk nije bio pravi. No ipak ostaje žaljenje...

- Prvenstveno za propuštenim prigodama. Da je Oremuš pogodio kada je Dinamo vodio 1:0, da smo tada izjednačili, tko zna što bi bilo u drugom dijelu. Potom smo zbog ozljede Andrića i rezultata morali mijenjati koncepciju, preuzeli smo rizik, bilo nam je svejedno kolikim rezultatom izgubiti - priča Vučević.

O suđenju nije želio konkretno pričati, je li arbitar pogriješio ne pokazavši crveni karton, kojim je kasnije “nagradio Ahmada Sharbiniju”, Leandru Cufreu zbog starta nad Andrićem. A da jest, Bijeli bi imali igrača više dio prvog i drugo poluvrijeme...

- Noga je Andriću “ajme”, vidjet ćemo nakon pretraga što je. Ako klub odluči izaći s izjavama o tome, neka to napravi. U svakom slučaju ima tu prostora za razgovor.

No ipak, Hajduk sam snosi najveću krivnju zbog poraza.

- Naravno da sam nezadovoljan. Rezultat nije pozitivan, ne stoje nikakvi komplimenti, mi smo izgubili utakmicu i to je činjenica.

Dojma smo da sebi na zamjera ništa. Koncepcija igre je, tvrdi on, bila dobra, no ne i reakcija igrača. Iako je u prvu momčad postavio Maloču, Ahmada Sharbinija i Barišića, a kasnije uveo Brkljaču, igrače koji su malo ili nimalo igrali ovoga proljeća, ne drži da je time pogriješio.

- Ahmad jedini zna stati na loptu dok se priključi cijela vezna linija, bio je solidan iako nije dugo igrao, vidljivo je da mu nedostaje minutaža. Ima puno igrača koji nemaju ili nisu dovoljno igrali, no opredijelio sam se za one koji su najbolje mogli odgovoriti na ono što sam tražio. Dinamo je, istina je to, kvalitetnija momčad.

Hajduku, dakle, nedostaje kvalitetnih igrača. Tijekom zimske pauze otišla su dvojica, Ibričić i Strinić, a na pozicije koje je Vučević istaknuo kao problematične uprava kluba nije dovela nikoga.

- Najgore je kukat’ i plakat’, ja kao trener dužan sam iz kadra kojega imam izvući maksimum. Preostalih osam utakmica napravit ćemo selekciju, na kraju sezone točno ću zajedno sa sportskim direktorom imati jasnu sliku, za koje se igrače opredijeliti, na koje pozicije dovoditi pojačanja. Trebamo se okrenuti budućnosti i spremiti se za iduću sezonu - na kraju će Vučević.

Izvor: SportskeNovosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Tudor & Vulić: Znamo da Vučević ima viziju, ali što to vrijedi kad nema čvrste ruke u Upravi...

Malo šansi uspješnoj rekonstrukciji Hajdukove momčadi daju Igor Tudor i Zoran Vulić. Daleko od toga da ne vjeruju Vučeviću, probleme vide drugdje, prvenstveno na vrhu klupske piramide.

- Krucijalno je pitanje tko će biti predsjednik Hajduka. Klub je dosad imao krizu rukovodstva i zato nije bilo ni kontinuiteta u vođenju momčadi, prečesto su se mijenjali i treneri, svaki sa svojom vizijom. Pogledajmo samo Dinamo i Mamića, on proda jednog ili dvojicu igrača, dovede jednako toliko novih. Ja Vučeviću vjerujem, on je dobar trener s vizijom i jasnim planovima, zna prepoznati tko je za Hajduk a tko nije, no ne može se to preko noći napraviti, pogotovo ako iza sebe nemaš jakoga predsjednika. Treba postojati čvrst, sposoban čelnik kluba koji će stati iza trenera i sportskog direktora i to dugoročno - smatra Tudor.

Zoran Vulić je rekonstrukciju momčadi napravio 2006. Unatoč velikom broju novih igrača, tada je na početku prvenstva nanizao sedam uzastopnih pobjeda, postavio Hajdukov rekord u HNL-u.

- Da, ali sam u srcu momčadi, u veznom redu, imao Kranjčara, Balatinca, Musu i Damjanovića uz druge sjajne igrače poput Jelavića, Bušića, kasnije su došli Carević i Živković kada je Niko otišao. No sve se to radilo planski, najbitniji je plan i program, ali i uprava! Tako i sada, netko mora stati iza Vučevića i vjerovati u njega i njegov plan, istrpjeti i neke lošije rezultate jer se ništa ne može napraviti preko noći - smatra Vulić.

Izvor: Sportskenovosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 11:17:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.