Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 21:37:55
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 190121 puta)
Jet set burekdzija

Partizane moj - ostani mi veliki i silan!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5878
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N73
Blago se tebi kad tebi Mamic odgovara u bilo kom smislu  Smiley 1
IP sačuvana
social share

"Zemlja će se tresti u subotu uveče... Možda čak ispadne iz ležišta... Takav sudar divova odavno nije viđen... Možda nikada."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Dok razgovaramo o nogometu ti odi zurit u sunce ili tako nesto!!!

cekaj, zar nije bolja ova?  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Hrvat iz Chicaga: Propadne li Barca, ja ću za rođendan Hajduka dovesti Chelsea ili ManU

U utorak je iz Chicaga preko svojih splitskih prijatelja nogometni agent i veliki navijač Bijelih Danny Budimir poručio:

- Propadne li ugovor s Barcelonom, ja ću se potruditi Hajduku u goste dovesti Chelsea ili Manchester United, i to za manji iznos.

Radi se o bivšem igraču koji je dio nogometne karijere, osim u Chicagu, odradio i u Hrvatskoj nastupajući za Orijent te Opatiju. Nakon što je kopačke objesio o klin, u SAD-u je pokrenuo agenciju Golden Goal koja se, uz zastupanje mladih talenata, prvenstveno bavi organizacijom nogometnih kampova, ali i marketingom. Surađuje i s nekim engleskim agencijama te će preko njih pokušati vidjeti postoje li šanse da netko od engleskih velikana dođe na Poljud.

- Atletico iz Madrida mogu sutra dovesti, a za ove treba vidjeti - tvrdi Budimir.

Već danas ili najkasnije sutra trebao bi porazgovarati s čelnicima Hajduka, vidjeti koji bi termini splitskom klubu odgovarali te konačno okvirno dogovoriti cijenu gostovanja do koje su Bijeli spremni ići. Pratio je razvoj situacije u pregovorima Hajduka i Barcelone, tvrdi da je cijena od dva milijuna eura pretjerana te da se zvučno ime može u goste dovesti i za manji iznos.

Sve je još na početku, no lijepo je vidjeti da Hajduk diljem svijeta ima brojne prijatelje koji su spremni pomoći voljenom klubu.

Izvor: SportskeNovosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Ne prođe li Dinamo Vinkovce Hajduk sam odlučuje o tituli

Vedro je odjednom u taboru Hajduka, Hajduk se vratio na minus pet bodova od Dinama, pa se ozračje razvedrilo! “Malo mi za sriću triba“, pjeva pjesma. A bilo je turobno otkako se Hajduk vratio iz Turske, 0:0 u Dugopolju, 0:2 na proslavi 100. rođendana protiv Slavije, pa 0:0 na domaćoj premijeri protiv Inter Zaprešića (to što su u međuvremenu gostovali u Dubrovniku i uvjerljivo slavili ipak nije isti rang mjerila). Sad je Hajduk tuka’ u Zadru 2:0, a Dinamo pokazao da je ranjiv. Opet nije pobijedio u Maksimiru, 0:0 protiv Slaven Belupa.

I sad ono glavno: ako Dinamo u subotu ne pobijedi ni u Vinkovcima protiv Cibalije, Hajduk sam sebi kroji šampionsku kapu! Svlada li sve do kraja, eto prvaka za svoju 100. godišnjicu! Matematički precizno i neporecivo!

Već smo se barem dvaput “službeno“ oprostili s naslovom prvaka Hajduka u svečarskoj sezoni proslave 100. obljetnice, bilo je to kad su hajduci izgubili od Istre 1961 u Puli s teških 0:2, a drugi put prošlog tjedna kad su jesenski manjak od pet bodova “produbili“ na sedam igrajući na proljetnom startu sasvim jalovo protiv Intera u Poljudu, samo 0:0.

Međutim, ni Dinamu ne cvjetaju ruže, Dinamo je u Maksimiru zaredom izgubio čak četiri boda, u zadnjem kolu jeseni protiv Varaždina bilo je 1:1, a sada opet kod kuće samo 0:0 protiv Slaven Belupa! Utrka “ko manje“ vraća Hajduku nadu.
- Ja kao trener gledam na duže staze praveći prije svega igru, ali sigurno je da nam je sad trenutak dobar, bolje da je razlika manja – rekao je jučer lakonski Goran Vučević, kormilar “bijelih“.

Razumijemo ga, međutim do subote suočit će se s imperativom dvaju idućih pobjeda. Ajmo dobit Splita, pa onda u Maksimir na sve ili ništa, kazat će mu u upravi “bijelih“!

Nailazimo na dva kola koja su po mnogo čemu ključna: ili će se sve otvoriti i zaplesti, odnosno trka će tek postati uzbudljiva ili će se pak novim kiksom Hajduka Dinamo opet i zauvijek odlijepiti. Prije maksimirskog derbija Hajduk dočekuje Splita, a Dinamo mora u Vinkovce.

Prvak tko dobije kod kuće?

Dinamo i Hajduk u zadnje vrijeme ne uspijevaju pobijediti kod kuće, a vani sve tuku. Dinamo je slavio u Rijeci i Karlovcu, a nije kod kuće svladao ni Varaždin ni Slaven Belupo. Hajduk je slavio u Šibeniku i Zadru, a nije kod kuće svladao Inter Zaprešić.

Kad se prije pauze manjak hajdukovaca stanjio na pet bilo je to ohrabrenje za zimske pripreme u Turskoj. Čim su se “bijeli“ vratili eto opet sedam manjka: ajme majko, gotovo je. Nije, sad je opet “samo“ pet!!!

ajduk, doduše, iz igre nije dao gol još od Turske (ne računajući Dubrovnik). Ni Dugopolju, ni Slaviji, ni Interu, a Zadru oba iz prekida. Pa šta, a kakav je Dinamo i kakav mu je ono teren? Kao kakao?! Smeđa trava zaborava?! Barem je ravno, a Poljud jest zelen, ali je grbav, odgovaraju nam... Zagrijavanje počinje, moglo bi biti uzbudljivo.

Četiri (34:38), sedam (34:41, 37:44), pet (40:45), sedam (41:48), pet (44:49). Ne pobijedi li Dinamo u Vinkovcima u subotu popodne (17 sati), Hajduk će od subotnje večeri, od 20.10 sati biti suočen sa činjenicom: sa svih deset pobjeda prvak je Hrvatske! I to je istina. Pa da vidimo.

Eto vam nudimo i raspored na pladnju, pa se i sami zaigrajte.

Izvor: Slobodnadalmacija.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Marin Ljubičić: Borit ćemo se dok postoji šansa za titulu..

Da je netko drugi na njegovu mjestu, možda bi se i uzoholio. U jakoj konkurenciji izborio je mjesto u prvoj momčadi Hajduka, u prva dva kola pružio jako dobru igru, pobrao same pohvale nakon izvrsnog izdanja kojeg je okrunio i pogotkom na gostovanju kod svog bivšeg kluba Zadra. Već ga se titulira Skokinim nasljednikom, igračem koji uz Andrića čini temelj igre Bijelih.

No, Marin Ljubičić odmahuje rukom, kaže da se dobre igre od njega - očekuju!
- Ma, ne bih da se sad puno piše o meni, neki veliki članci, pohvale... Ne želim iskakati, ja sam dio momčadi, a svi mi želimo samo šutjeti i raditi, imati mir i stabilnost - upozorio je Ljubičić u razgovoru za Sportske novosti.

Lakše mu je dijeliti komplimente na tuđi račun. A nove borbe, i to jako teške, očekuju Ljubičića i suigrače do kraja prvenstva. Iduće dvije utakmice možda će biti i najteže, najprije gradski obračun sa Splitom na Poljudu, a potom i...
- Ne bih pričao o Dinamu, o njima ćemo svi razmišljati nakon što pobijedimo Split.

Prekinuli smo ga, tako je samouvjereno najavio uspjeh protiv Katalinićeve momčadi.
- Svaka čast njima, no ipak oni dolaze k nama, na Poljud. Imaju pravo najavljivati što žele, ali smo i mi svjesni svoje snage i jako motivirani. Poštujemo svakog protivnika, no mi smo Hajduk - izgovorio je Ljubičić posljednje riječi, čvrsto i samouvjereno. Isti takav pristup trebat će njemu i suigračima žele li do titule.

- Naravno da želimo! Prvenstvo je još otvoreno, svašta se može dogoditi. Nadam se da će ovo opet biti Hajdukovo proljeće, da ćemo i s Vučevićem, kao prije godinu dana sa Špacom, napraviti jedan sjajan niz. Mi od svoga cilja ne odustajemo, cijela je momčad zagrizla za osvajanje titule. Dok postoji i matematička mogućnost da je osvojimo, mi ćemo se boriti.

Izvor: Slobodndadalmacija.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
'Protiv Splita ćemo svi proraditi! I ja, i Vukušić i Anas koji je čudo od igrača'

Mnogo se toga ove zime promijenilo u životu Dinka Trebotića, 20-godišnjeg veznjaka Hajduka. Odjednom je postao ne samo član udarne jedanaestorice, nego i mladić koji treba nadomjestiti dotadašnjeg nositelja igre Senijada Ibričića, prigrlio je i njegov dres s magičnim brojem 10, izazvao zanimanje medija... No svu tu pompu koja se stvorila oko njega tek treba opravdati dobrim igrama, golovima i asistencijama koji se očekuju od njega.

Za sada, nakon dva proljetna prvenstvena kola, te rubrike su ostale prazne.

- Zadovoljan sam što igram, mislim da sam se snašao, no nisam sasvim sretan dosadašnjim učinkom. Takav sam, možda i prezahtjevan prema samom sebi, no znam da moram i mogu bolje, da se to od mene očekuje. Možda jest prerano nakon samo dvije utakmice davati nekakve ocjene, to je prekratko vrijeme - priča Trebotić

Pritisak na Trebotića je velik, nije mu lako u koži i dresu iz kojih pobjeći ne može. No on, stekli smo dojam, niti ne bježi, ne lomi se pod pritiskom.

- Znam sve to, znam isto tako da sam mlad, ali mislim da sam dovoljno psihološki stabilan, da mogu istrpjeti sve to. Nema tu filozofije “ili jesi ili nisi”! Znam da se ne postiže neki sjajan učinak preko noći...

A o istome razmišlja i njegov dobar prijatelj, napadač Ante Vukušić koji želi prekinuti golgeterski post.

- Ne bojim se za moga cimera, ha, ha... Znam Antu odavna, još iz mlađih uzrasnih kategorija, uvijek smo se dobro slagali. Znam i koliko živi za golove, morat ću mu i ja koji put asistirati da mu malo pomognem.

A prilično je siguran da će sve doći na svoje mjesto, i u njegovoj i u igri cijele momčadi, već u subotu, na utakmici sa Splitom.

- Ma nekako to osjećam, gotovo sam siguran da ćemo u subotu svi proraditi! I ja, i Ante i Anas koji je golem talent, čudo od igrača, samo mu malo nedostaje da zablista. Ne smijemo sebi dopustiti lošiji nastup, još smo u igri za osvajanje prvoga mjesta - govori nam Trebotić, slično kao i ostali igrači Hajduka.

Izvor: SportskeNovosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
mob
Samsung S500
Kakva gomila ofucanih floskuletina, to je za nepovjerovat.

Sve đubar do đubra. Užas.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Nije neka namestaljka sutra protiv Splita, da li da se igra na vas, kvota kod nas 1.45 na Hajduk ?
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Nije neka namestaljka sutra protiv Splita, da li da se igra na vas, kvota kod nas 1.45 na Hajduk ?

A ko to zna, triba bi Hajduk dobit ali to ni bog nebi moga sa sigurnoscu reci....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Odigrah ih, videcemo sta ce biti, ovaj Split cisto sumnjam i da je ocekivao na pocetku sezone da ce biti 3. pa mozda padnu sad malo.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 21:37:55
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.