Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:37:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NK Hajduk Split  (Pročitano 189959 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Ne, to znaci da ih ima tri puta vise na svim gostovanjima nego na vasem gostovanju bilo kojoj ekipi osim dinama. Jel sad jasnije Smile

PS: ljudima iz npr bara je svaka utakmica 500+ km od kuce pa ih opet dodje 20 na svaku utakmicu. Kakve to veze ima sa bilo cim.
« Poslednja izmena: 19. Feb 2011, 17:03:21 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
A i Torcida je daleko od 1000 ljudi po gostovanju Smile

Neman sada volje, ali veceras ces dobiti slike sa gostovanja Torcide i po Hrvatskoj i po Europi zadnje 2-3 godine....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
PS: ljudima iz npr bara je svaka utakmica 500+ km od kuce pa ih opet dodje 20 na svaku utakmicu.

Torcida Mokosica je udaljena 200 km od Splita i na svaku utakmicu ide oko 5 kombija navijaca bez obzira di se igra, bilo Sibenik (280 km ili Osijek 900km).... I sta bi to sada tribalo znaciti!!!

Lipo sam vam sve napisa kilometrazu a sam si reka koliko vas ima na stadionu a koliko ukupno, pa samo usporedi...  Jesi li procita, samo usporedi!!! Jer ako imas imalo logike (ako ti je IQ iznad 90) svatit ces neke stvari a ne samo bezveze lupetati i govoriti da sam bezveze izvlacio podatke.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
http://farm5.static.flickr.com/4113/5212200524_00442ea575_o.jpg  torcida kuci

U priblizno isto vreme nekoliko stotina kilometara istocno

http://i38.tinypic.com/2i10tx.jpg
http://i34.tinypic.com/1j26pz.jpg

Cigani u gostima.

Ne moras ti meni pokazivati nikakve slike ja sasvim dobro znam kako izgledaju vase slike Smile Ne znam zasto se uopste upustam u pricu al ajde kad vec vuces za jezik a nemas pojma.

Citat
Lipo sam vam sve napisa kilometrazu a sam si reka koliko vas ima na stadionu a koliko ukupno, pa samo usporedi...  Jesi li procita, samo usporedi!!! Jer ako imas imalo logike (ako ti je IQ iznad 90) svatit ces neke stvari a ne samo bezveze lupetati i govoriti da sam bezveze izvlacio podatke.....

A ja sam ti lipo napisao da ciganima pola tribine nije iz Beograda i da za njih ta kilometraza ne vazi. Lipo sam ti napisa da od 12 hiljada cigana na domacoj utakmici bar 3,4 hiljade predje bar 200km da bi doslo do DOMACE utakmice. I nemoj mene medju njih svrstavati zamolio bih te, nisam jedan od njih nikad bio niti cu ikad biti.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Samsung SGH-E590
Prosek navijaca po utakmici je veci na Marakani nego na svim ostalim stadionima u Srbiji i Hrvatskoj zajedno tako da je svaki pokusaj poredjenja Delija i nekih drugih smesan! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
HTC Sensation
Aleksandarbig

Aj da ne citiram ceo onaj post sa prethodne strane,a i videh to sto si pisao,nego mene eto zanima zasto se uvak mimo svih i cinjenica i ocigledih stvari ljudi hvataju za neke gluposti tipa razdaljina u kilometrima itd...mislim ne znam da li je zbog te razlike torcida veca  Smile

I sta sad treba da odgovorim,evo priznajem,vise kilometara prelazite! Svaka cast! Jel sad bolje?
Ili sta da kazem,putujete za medalju,ili imate kesa za putivanja,ne znam koji je cilj?

I kakve to veze ima sa bilo cim,jel to neki argument? Po toj tvojoj racunici,navijaci Sibira su najbolji na planeti,znas koliko oni giljaju kad idu na gostovanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Aleksandarbig

Aj da ne citiram ceo onaj post sa prethodne strane,a i videh to sto si pisao,nego mene eto zanima zasto se uvak mimo svih i cinjenica i ocigledih stvari ljudi hvataju za neke gluposti tipa razdaljina u kilometrima itd...mislim ne znam da li je zbog te razlike torcida veca  Smile

I sta sad treba da odgovorim,evo priznajem,vise kilometara prelazite! Svaka cast! Jel sad bolje?
Ili sta da kazem,putujete za medalju,ili imate kesa za putivanja,ne znam koji je cilj?

I kakve to veze ima sa bilo cim,jel to neki argument? Po toj tvojoj racunici,navijaci Sibira su najbolji na planeti,znas koliko oni giljaju kad idu na gostovanja...

Zelim reci da je puno lakse skupit 1500 ljudi vama na gostovanjima nego kod Torcide (a niste bas nesto brojniji) i zelim reci da taj broj navijaca nije bas ni nesto s obzirom koja je udaljenost od vase grada u kojem zivi 1600 000 ljudi.... Samo ti zelim reci za primjer da u Sibeniku uvik ama bas uvik bude 3ooo Torcidasa a to je i max sto moze stati na stadion na gostujucu tribinu ali da ima 15ooo mista gostujuca tribina svaki put bi bila puna (Split - Sibenik 87km, a vas prosijek je 88km), a tako ima jos nekoliko primjera....

Ovo sto sam sve napisa netriba biti mjerilo nicega, ali tako netriba ni pehari i povjest ni nista....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 9.0.597.98
Da to nije zbog cinjenice da ceo Sibenik navija za ajduk? Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88888
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Da to nije zbog cinjenice da ceo Sibenik navija za ajduk? Smile

U tome je bit da cili Sibenik navija za Dinamo a uvik bude puna tibina Torcidasa....

______________________________________________________________________________________

3D projekcije na zgradama širom svijeta prilikom različitih proslava već ste imali prilike pogledati na našim stranicama. Evo konačno i jedne domaće, u Splitu, povodom 100. rođendana Hajduka. Riječ je o kratkoj demo verziji projekcije koja se sprema za ovo ljeto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Тих 88км је просечна раздаљина од БГа до места где Звезда гостује, а не просечна дужина гостовања Делија.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 41 42 44 45 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 18:37:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.146 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.