Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 09:11:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248742 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Znaci Javor i Ofk-a nabijaju komplekse ... Smile Smile

Salu na stranu svi hoce da sto pre to proslave, ovaj ludi Mamic jos malo ce reci da su oni dva dana osnovani pre Notts Countija... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
Ili onu Banetovu, ja sam lud ja sam jak ja sam najveci ludak Smile
Ми лудаци бићемо прваци  Smile

Немој ме јебат... нееемој! зову ме манијак,луд сам ко манијак  Smile

Жељин манијак ?  Smile

IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 3310

Ви за једно лето завршите хиљаду пакета...нема зајебанције!

grobarkv
Сви хоће,али не може баш свако  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

много пре других 1923

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 14288
Zastava Аеродром, Крагујевац
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224

Ви за једно лето завршите хиљаду пакета...нема зајебанције!

grobarkv
Сви хоће,али не може баш свако  Smile

Хахахаха, сјајно  Smile
IP sačuvana
social share
ТОДОРОВИЋ ДУШАН
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Mamić tvrdi da ga Štimac želi ubiti

Zdravko Mamić optužio je Igora Štimca da ga želi ubiti uz pomoć srbijanske mafije, a Štimac će to prijaviti policiji tvrdeći da šef Dinama svoje probleme i novčane dugove s tom mafijom želi prebaciti na njega

U zagrebačkim nogometnim krugovima počela je kolati jedna vrlo zlokobna i opasna glasina, koja pokazuje koliko su se zaoštrili odnosi između dvojice najmoćnijih ljudi hrvatskog nogometa Zdravka Mamića i Igora Štimca. Štimac je, naime, čuo od ljudi bliskih Mamiću da je Mamić počeo širiti glasinu kako ga Štimac želi likvidirati, i to uz pomoć srbijanske mafije. Štimca je to zgrozilo, pa je najavio da će o tome informirati policiju i Državno odvjetništvo.

Osobe bliske Zdravku Mamiću ispričale su prije nekoliko dana Štimcu da ga je Mamić već počeo optuživati da ga želi likvidirati uz pomoć osoba koje navodno kontrolira Andrija Drašković. Štimca je to uznemirilo, te je nakon konzultacija s prijateljima i suradnicima odlučio o svemu informirati policiju.

Mamić je protiv toga da Štimac postane šef HNS-a zbog jednog razloga: ne želi prihvatiti ograničen broj stranaca u klubovima jer na njihovoj kupovini najviše zarađuje. Izvori tvrde da se lakše može oprati novac kupovinom stranih nego domaćih igrača. To se navodno radi tako da se strane igrače koje Mamić jeftino kupuje zapravo fiktivno preplaćuje i tako izvlači dio od ranijih unosnih prodaja Dinamovih igrača u inozemstvo

http://www.nacional.hr/clanak/98471/mamic-u-strahu-od-srpskog-bossa
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
Veselo blagdansko raspoloženje u Dinamu

http://elfyourself.jibjab.com/view/LMaSkrpUyitfylDc
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S500
Mrzim i ja fašizam, ali mi je i te političke korektnosti i kvazi-altruizma i globalizma pun. No, da se vratimo na topic.

Isfrustriranost navijača Hajduka mogu da razumijem, rezultati su im patetični, a jedina stvar gdje mogu neku superiornost da istaknu nad protivničkom ekipom jeste odanost njihovih navijača. Međutim, oni ne ističu to, već primitivizam Zdravka Mamića (koji je očigledno na svemu na čemu kažu da jest, a usput je očigledno i rođen lud) kao da Hajduk vode britanska kraljica i Stiven Hoking, a ne (donedavno) Joško Svaguša, ljubitelj narodnjaka i izlazaka do kasno u grad a da iza svega stoji neopjevana seljačina Željko Kerum, čiju je frizuru Viktor Ivančić najbolje opisao kao "rendani kupus preliven motornim uljem", a ta frizura je njegov zaštitni znak koji govori o njemu poput svih njegovih bisera u medijima.

E sad, njih dvojica nemaju toliko ispada kao Maminjo (nisu ni imali vremena da to urade, ipak Zdravkan vedri i oblači deceniju i kusur) ali nisu daleko od njega. Ali za razliku od Maminja, koji ima sportske rezultate (a i prodaje polovne igrače za velike pare), Hajduk iza sebe ima samo tu nesretnu pretvorbu koja nije ispala baš kako su se svi nadali, rezultata ni s glave (ove sezone sigurno se ne osvaja ništa, a u posljednjih nekoliko godina samo jedan Kup). Tako da argument "vidi kakav vam je predsjednik seljak" (pardon, izvršni dopredsjednik) pokazuje samo frustracije Torcide, a da lik koji je glavni u njihovom klubu nije ni tri koraka dalje od protivnika (I ja navijam za Zvezdu, pa nemam problema da kažem da je Lukić jedna strvina sopotska koja ima manire izbacivača u diskoteci)

Elem, kad nema rezultata, kad smo jadni i čemerni, deder makar da se po balkanski (nek' komšiji crkne krava, nek' mu gazda ima kokainske ispade) smijemo suparniku pa ćemo se na dan osjećati malo bolje.

I onda kažu da Hrvati nisu Balkan. Samo zamišljam partiju pokera Lukića, Šnajdera, Maminja i Keruma. K'o fol različiti, u stvari ista govna.

P. S. Završiću samo konstatacijom, pošto je ovo topic o Dinamu, da se o Zdravku Mamiću nema više šta reći a da nije napisano već u nekim novinama. Sad još samo da se napiše presuda o obaveznom liječenju i čuvanju u psihijatrijskoj ustanovi.

Lijepo si to podvukao. Još samo kada bi tu svoju priču o "frustriranoj" Torcidi potkrijepio nekim dokazom iz kojeg se vidi da Torcida (ili bilo koji navijač Hajduka) podržava, brani, zagovara, ili komplimentira Kerumu ili bilo kojem od Kerumovih pizduna?

Jer u protivnom, tanka ti je priča.

U krajnjoj liniji, zašto bi činjenica da je na čelu Hajduka kreten meni na bilo koji način diskvalificirala u komentiranju đubreta koje vodi Dinamo?

BTW - ja sam Dinamo prezirao i prije Keruma, i prije Mamića, i prije Krivoustog Ljigavca. Dinamo sam prezirao po defaultu. Mamić, Kerum i svi ostali pizduni su ionako epizodni likovi. Mamića i Keruma se vrijeđa, a Dinamo i purgere se prezire. To je konstanta.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Е па како је то онда Војводина најстарији српски прволигаш? Откад гледам фудбал тај термин се провлачи по тв преносима, као и оно да је Воша српска стара дама.

Историја је учитељица живота али јако слабо поштована у земљи Србији.Оно што је сигурно јесте да 1.09.2011 ОФК Београд слави стогодишњицу постојања,Јавор ето рекоше годину дана касније  Smile а Динамо 2045-е уосталом кад и ''реакција'' и комшије  Smile

А Вождовац 2012 Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia 6610
@st faca

Nisam ja ni rekao nigdje da Torcida podržava Keruma.

OK, Hajduk je u specifičnoj situaciji, k'o fol pripada svima, a zna se ko je glavni. Torcida je nešto bukala protiv Svaguše, ali zna se da Torcida i ne može da izbaci Keruma, jer Kerum predstavlja grad, a grad je najveći akcionar, tako da od nekog otvorenog protesta i nema vajde. Ali me je malo razočarala, s obzirom na rezultate, mislio sam da će biti čvršći u zahtjevima, a oni se zadovoljili onom pričicom o Kodeksu.

Ne kažem ja, može Torcida da pljuje Maminja koliko hoće, ali je činjenica da, da Hajduku dobro ide, onda njih boli za Maminja. Ovako, kad je glavna priča Zdravko, jasno je da nešto ne štima u svom bunjištu i ipak je odraz osjećaja nemoći. Nemoj misliti da je to ekskluzivitet Hajduka, Dinama ili HNL, svugdje je tako. Žavirivanje u tuđe bunjište.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1202
Zastava Sirbistan
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 3310
Е па како је то онда Војводина најстарији српски прволигаш? Откад гледам фудбал тај термин се провлачи по тв преносима, као и оно да је Воша српска стара дама.

Историја је учитељица живота али јако слабо поштована у земљи Србији.Оно што је сигурно јесте да 1.09.2011 ОФК Београд слави стогодишњицу постојања,Јавор ето рекоше годину дана касније  Smile а Динамо 2045-е уосталом кад и ''реакција'' и комшије  Smile

А Вождовац 2012 Smiley

Јашта...титаник и прабаба.Одлично запажање  Smile
IP sačuvana
social share
like.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 295 296 298 299 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 09:11:25
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.