Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:06:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 249875 puta)
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Zdravko Mamić hoće Andriju Delibašića?

Hrvatski mediji došli do informacije da bi zagrebački Dinamo mogao da angažuje bivšeg napadača Partizana.mediji

Zagrebački Dinamo traži napadača. Zdravko Mamić, čovek koji se za sve pita na Maksimiru, nije krio da je u Podgorici boravio kako bi video i raspitao se oko mogućeg transfera Fatosa Bećiraja.

Mamić je gledao utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope između Budućnosti i Bakua.

Međutim, hrvatski mediji tvrde da Bećiraj nije jedini Crnogorac u fokusu Zdravka Mamića.

Index.hr plasirao je informaciju da bi na Maksimir mogao da dođe i Andrija Delibašić, koji već dve godine igra za španski Herkules.

Delibašić (29) je ostao upamćen kao jedini strelac za Partizan u Ligi šampiona, u kojoj je dao tri gola. Iz Humske je otišao 2004. u Majorku, a kao pozajmljen igrač je igrao za Benfiku, Bragu, AEK, Beiru Mar i Real Sosijedad, dok na kraju nije prodat Herkulesu.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Delibašić: Ja, grobar, da igram za Dinamo!?

"Ja u Dinamu? Kakva glupost", kaže Andrija Delibašić. "Ne, ne bih prešao ni u Vojvodinu. Jedini klub sa ovih prostora za koji mogu da igram je Partizan!", poručuje igrač, koji je slobodan da pređe u bilo koji klub.

Andrija Delibašić u Dinamu iz Zagreba!?

"Stvarno ne znam kome je bilo toliko dosadno da plasira takvu neistinu", izjavio je bivši napadač Partizana za "Sport", povodom pisanja hrvatskih medija o tome da se nalazi na listi želja "modrih", odnosno prvog čoveka šampiona Hrvatske Zdravka Mamića.

"Naravno da od mog prelaska u Dinamo nema ništa. I da su me zvali iz Zagreba, samo bih se zahvalio i okrenuo na drugu stranu", dodao je Crnogorac, koji je prethodne sezone nosio dres španskog Erkulesa.

I, nije samo "Delija" povezivan sa Dinamom, već i sa Vojvodinom...

"Ni to nema veze sa istinom. Da se razumemo, jedini klub sa naših prostora za koji bih igrao je Partizan", poručuje bivši ljubimac južne tribine.

On je na okruglo 100 prvenstvenih utakmica u crno-belom dresu postigao 48 golova, pre nego je 2004. godine otišao u Majorku, a potom bio pozajmljivan Benfiki, Bragi, AEK, Beiri Mar, Real Sosijedadu...

Pre dve sezone, otišao je iz Majorke i potpisao za Erkules, za koji je postigao 20 prvenstvenih golova na 64 utakmice.

"Nadam se samo da su navijači Partizana, sa kojima sam uvek imao sjajan odnos, povezivanje sa Dinamom shvatili kao glupost", dodaje Delibašić.

Nikšićaninu, rođeno 24. aprila 1981. godine je ovog leta istekao ugovor sa Erkulesom, članom druge španske lige. Gde, ako ne u Partizan?

"Uskoro ću znati da li ostajem u Španiji ili idem negde drugde. Znam da to neće biti Vojvodina, a naročito ne Dinamo!", podvlači Delibašić.

(MONDO, foto: MN Press)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 14494
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Hrvati namestili finale Kupa

Finale fudbalskog Kupa Hrvatske između Dinama i Hajduka (3:0), odigrano 13. maja 2009. godine na Maksimiru, bilo je namešteno.

Zagrebačke "Sportske novosti" došle su do dokumenata na osnovu kojih se dolazi do zaključka da su sportski direktor Dinama Zoran Mamić, Ante Šapina i sudija Bruno Marić režirali utakmicu u kojoj je trijumfovao šampion Hrvatske.

Arbitar Marić je već u prvom poluvremenu isključio dva fudbalera Hajduka i dosudio penal za Modre. Inače, sudija iz Daruvara je od kontrolora meča dobio vrlo dobru ocenu (8.5).

U dokumentu koji poseduju "Sportske novosti" detaljno je opisan posao u kome je spomenuti trojac imao pomoćnike, pa čak i kurire.

Još uvek nije poznato koliko je novca bilo u pitanju, ali prema tvrdnjama nemačkog državnog tužilaštva, koje je već kontaktirao Mamića, zarađeno je 1,4 miliona evra. Taj novac je kasnije uložen na azijsko kladioničarsko tržište.

Sa celom pričom upoznato je i rukovodstvo Hrvatskog fudbalskog saveza. Zorislav Srebrić, Vlatko Marković, kao i Damir Vrbanović uložili su sav svoj ugled da pokušaju da zataškaju, ali to im očigledno nije uspelo.

(MONDO)
IP sačuvana
social share
Комплекс - Искуство за које је везана снажна емоција, спој овог когнитивног садржаја и емоције снажно утиче на понашање, нарочито када је из свесног потиснут у несвесни део психе.

Љубазно вас молим да, ако нисте схватили, без преке потребе не употребљавате термин.
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Preokret: Rukavina potpisao za Dinamo!

Bivši napadač Šibenika, Hajduka i Panathinaikosa Ante Rukavina (24) novo je pojačanje hrvatskog prvaka Dinama.
Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa danas poslijepodne je u službenim prostorijama kluba potpisao 4-godišnji ugovor za Dinamo.
"Sretan sam što sam ovdje i što sam već navukao modri dres na sebe. Dolazak u klub poput Dinama teško je odbiti, a na meni je da pokažem što znam i mogu i tako opravdam povjerenje koje su mi čelnici ovoga kluba pokazali," kazao je Rukavina koji će biti službeno predstavljen u petak, 30. srpnja.
Rukavina je posljednje dvije sezone bio član Panathinaikosa, međutim u Grčkoj se nije previše naigrao. Upisao je 31 nastup i zabio pet golova. Prije toga jednu sezonu je nosio dres splitskog Hajduka, a tri sezone je bio član Šibenika. Zanimljivo, prije svega sedam dana Rukavina je odbio ponudu "modrih", no očito se predomislio i Dinamo je otkupio njegov ugovor s grčkim velikanom. Financijski detalji ovog transfera nisu objavljeni.
Rukavina će za Dinamo imati pravio nastupa u Europi nakon dviju utakmica protiv moldavskog Šerifa.(Hina)

http://gol.hr/
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Monkey see, monkey do.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 25164
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.60
mob
Samsung 
Citat
Jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa

Е до курца, највећи таленат са 24 године Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
Govno. Smeće. Škovaca. Đubre. Izmet. Fekalija. Fertilajzer. Gnjoj. Isprdak. Iscjedak. Otpadak. Sekret.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
Govno. Smeće. Škovaca. Đubre. Izmet. Fekalija. Fertilajzer. Gnjoj. Isprdak. Iscjedak. Otpadak. Sekret.

Мало мало па неки играч Хајдука пређе у Динамо  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung S500
A koji je to igrač Hajduka sad prešao u Dinamo?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.99
A koji je to igrač Hajduka sad prešao u Dinamo?

Па не баш директно али овај Рукавина је играо за Хајдук а мислим да је Мирко Хрговић прешао пре можда сезону или две  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 277 278 280 281 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 16:06:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.