Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 17:16:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 268115 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Manuel Pamić pred potpisom za Dinamo: Da sam i glavni igrač u Red Bullu odabrao bi Modre

Dinamo je službeno kontaktirao Red Bull te se raspitivao za nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca. Prepreka za dolazak u Zagreb nema.

Čini se kako je vrlo izgledno da će Manuel Pamić svoju karijeru nastaviti u modrom dresu. Naime, Dinamo je službeno kontaktirao Red Bull Salzburg te se rasptivao o mogućnosti da nekadašnji hrvatski reprezentativac navuče modri dres. Također, s obzirom na činjenicu da Pamić ne igra u austrijskoj momčadi, vrlo je izgledno da promijeni sredinu u skorije vrijeme.

"Mogu vam potvrditi da me nazvao sportski direktor Linke i rekao mi da su iz Dinama zvali i raspitivali se za mene. Ništa više od toga ne znam, ja direktno s njima nisam razgovarao", rekao nam je Manuel Pamić.

Koliko je izgledno da pređete u maksimirsku momčad?

"Dinamo je daleko najjači klub u Hrvatskoj, i po kvaliteti i po organizaciji. Igra u Europi i mogu reći da bi svaki igrač htio zaigrati u modrom dresu", smatra Manuel Pamić.

Znači, pristajete na dolazak u Dinamo pošto u Salzburgu ne igrate?

"Da sam i prvi napadač prihvatio bi ponudu Dinama"

Kakav je Dinamo prema vašem mišljenju ove sezone, nisu se baš iskazali u Europi, više su bili vreća za napucavanje?

"Ne bih se složio s vama. Imali su više peha i nesreće nego što im je nedostajalo kvalitete. Dinamo će biti dobra momčad ako Bog da, i napravit će dosta u Europi".

Manuel Pamić je i ranije bio na meti zagrebačkog kluba, čelnici Modrih su ga žarko željeli vidjeti u svojim redovima. No, Pamić se odlučio na Red Bull Salzburg nakon što je njegov klub Rijeka inkasirao u to vrijeme najviše novca od prodaje jednog svojeg igrača, bilo je to milijun eura.

Dok je Red Bull trenirao Giovanni Trapattoni, Pamić je bio u prvom planu, no dolaskom Bizozemca Adriaansea stvari su se bitno promijenile.

"Da, ja ne igram. Mislim, nije on otpisao samo mene, otpisao je sve igrače s područja bivše Jugoslavije, valjda mu ne pašemo. Tražim novu sredinu", rezignirano je zaključio Pamić.

Preuzeto s index.hr

Nadam se da njegov dolazak znači i odlazak Hrgovića  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ja sam godine proveo sa tobom...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 802
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Slazem se da ovi veliki klubovi iz Italije, Engleske ne dobijaju kazne i za teze ispade ali to je za drugu analizu...slazem se pa Milano su pustili da igra Ligu sampiona iako je dokazano da je pokradeno prvenstvo...ali Milan je Milan Smile

A Zvezda bi za ovih par baklji sigurica dobila par meceva suspenzije...pa za Bazel sto je dobila kaznu zato sto je neki mentol i to ne sa Severa nego sa zapada pogodio trenera Zapresica mobilnim...a redovno smo kaznjeni i za upaljene baklje na gostovanjima ali i kod kuce...a sad bas kad je gostovao Bajern na Marakani njihovi navijaci upalili baklje a Zvezda kaznjena?!??!? Smile pa ako to nisu dvostruki arsani onda ne znam...ali ova kazna koju ste dobili jeste visoka ali da ste pravoslavni klub iz istocne Evrope suspenzija bi bila sigurica...
IP sačuvana
social share
EKOF NAVIJA ZA ZVEZDU!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Citat
Nadam se da njegov dolazak znači i odlazak Hrgovića  Smile

Što? Nije se snašao ili jer je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nadam se da njegov dolazak znači i odlazak Hrgovića Smile

Što? Nije se snašao ili jer je...

Nije se snašao,igrao je prilično loše što je i logično s obzirom na sve uvrede koje mora slušat svaku utakmicu..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
nijeste ga trebali vrijedjat,igrao bi bolje  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Argentinac Daniel Calello novi je član Dinama

Braća Mamić napravila su prvi posao na turneji po Južnoj Americi. Mladi Argentinac Adrian Daniel Calello (21) potpisao je ugovor za Dinamo na sljedećih pet i pol godina. Calello je član Independientea, a igra na poziciji zadnjega veznog igrača.

Osim Dinama, u lovu na talentiranog Argentinca, koji ima i talijansku putovnicu, bili su i klubovi iz Serie A - Atalanta, Udinese i Inter. Zdravko i Zoran Mamić našli su se i s predsjednikom kluba Julijem Comparadom te dogovarali detalje transfera. Jesenskom prvaku je to već treći Argentinac uz Ibaneza i Suareza.

Dinamu je zanimljiv i dvojac Calellovih suigrača - napadač Federico Higuain (24), brat Realova napadač Gonzala Higuaina, i ofenzivni veznjak Hernan Fredes (21), koji je već bio na meti prošlog ljeta. Član je mlade argentinske reprezentacije, ali i potencijalni hrvatski reprezentativac jer mu je prabaka Hrvatica.

Preuzeto sa Sportal.hr
« Poslednja izmena: 15. Dec 2008, 20:01:48 od The Machinist »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Noćna smjena

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1079
Zastava Sarajevo 71000
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia N73
I žalite se na upravu...
IP sačuvana
social share

Željezničar za život cijeli!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
vauuuu sta su uradili prodali Pokrivaca i Vukojevica za 13m i doveli ovog i Vrdoljaka za 3 stvarno a gdje je ostalih 10 milijuna,ajmo dalje prodali Calu za 2.5m kupili Ibaneza za 70 tisuca eura,prodali Modrica za 21m kupili Moralesa za 2m,prodali Eduarda za 13 kupili Balabana za 1.5m,prodali Corluku za 14 kupili Suareza za 500tisuca.Stvarno mocno od njih i sta bi mi bez njih
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
vauuuu sta su uradili prodali Pokrivaca i Vukojevica za 13m i doveli ovog i Vrdoljaka za 3 stvarno a gdje je ostalih 10 milijuna,ajmo dalje prodali Calu za 2.5m kupili Ibaneza za 70 tisuca eura,prodali Modrica za 21m kupili Moralesa za 2m,prodali Eduarda za 13 kupili Balabana za 1.5m,prodali Corluku za 14 kupili Suareza za 500tisuca.Stvarno mocno od njih i sta bi mi bez njih

Slazem se da uprava moze i treba radit puno bolje s obzirom na dosta veliki budžet...ali moram te ispravit..Ibanez je doveden za 650.000,Suarez za 1 mil,a Morales 1,6 mil eura...

Navodno su pronašli i nekog napadača za kojeg Mamić kaže da je čudo od igrača (nadam se da nije poput Andersona Smile)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Destroy Everything You Touch

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 6220 Classic
Slazem se da uprava moze i treba radit puno bolje s obzirom na dosta veliki budžet...ali moram te ispravit..Ibanez je doveden za 650.000,Suarez za 1 mil,a Morales 1,6 mil eura...

Navodno su pronašli i nekog napadača za kojeg Mamić kaže da je čudo od igrača (nadam se da nije poput Andersona Smile)

ko bijase taj,poznato mi zvuci?
IP sačuvana
social share
Edit by Anea: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 257 258 260 261 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 17:16:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.