Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 21:45:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 268253 puta)
Poznata licnost

silov'o si zvezdu Mateja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3954
Zastava Banja Koviljaca
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6300
nerazumem koja ti je fora jebavati ljude kada tvoj klub nije ni pomirisao ligu uefa ove godine...mislis da bi vi bolje prosli protiv totenhema vi koji ste smesni i u nasoj ligi... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ako se ne varam 2x liga prvaka dinamo 2x partizan 3x liga uefa dinamo 2x partizan 1x zvezda hajduk 1x liga prvaka
i sad ova 2 najgora se nadju izivljavati na ovim sto igraju europsku jesen u europi i radi se u njima dok drugi ispadaju od razno razni arisa,apoela,libereca,debrecena,dunafera,shelburna i ostali zapizdina,nista momci nadam se da ce te uzivati u daljnem natjecanju kupa uefa,a to sto je tottenam zadnji cujemo se za 2 mjeseca po tome pitanju
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
 Smile

Ko jebava?
Ja sam iznio misljenje,nijesam nikog podjebavao,niti imam razloga..Totenhem je sila,Dinamo slab ove godine...glupo je bilo ocekivati nesto nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ne odnose se na ebe nemoj se smatrati uvrljedjen nego na sarmu i onog drugog brojalicu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

United we stand!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 886
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
SonyEricsson k800i
jaooo, gledaj solidarnosti... pa naravno, bratski klubovi se moraju pomagati...

vidi ovo, bolje je uopste se ne takmiciti i ne brukati, umjesto biti topovska hrana... (grobar nemoj slucajno da bi kontrirao, jer ste to isto vi govorili nama kada smo zavrsili zadnji u grupi...)

Vidi vidi sto se prozivaju na racun starih utakmica... u tom slucaju, reci cu samo jedno - Bari 1991!  toliko o velicinama!
IP sačuvana
social share

"We love United, we do; We love United, we do; Oh United we love you."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nerazumem koja ti je fora jebavati ljude kada tvoj klub nije ni pomirisao ligu uefa ove godine...mislis da bi vi bolje prosli protiv totenhema vi koji ste smesni i u nasoj ligi... Smile

Ne znam kako bi mi prosli, verovatno jako lose.

Ali iskreno ne bi ni voleo da ih "pomirisem" ligu Uefa na nacin kako je vi "mirisete".

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Cekaj a skim je veceras igrao Apoel.....? I kakve veze ima Apoel sa vecerasnjom utakmicom Smile

Totenhem - Dinamo

Poslednji u eng ligi , prvi u Hr ligi. jel sam nesto slagao?

Light....A koje to dobre rezultate ima Partizan....mislis na ovaj danas ili onaj iz prvog kola?

Masinista- Ne veceram  Smile

Nisi ništa slagao,ali ispalo je podrugljivo,a ne vidim razloga s obzirom da je ovo bilo sasvim očekivano..Premiership je najjača liga svijeta tako da nije sramota izgubit ni od zadnjega iako Tottenham objektivno ima momčad za gornji dio tablice.. Dinamu će trebat puno sreće protiv Spartaka ukoliko misli ići dalje..eto to je realnost..

A ti ipak večeras napravi iznimku i pojedi si sarmu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Pa naravno,jer smo je mirisali prosle godine,i jebeno je smrdjelo...Bolje da nas je Bajern nakantao 5:0,kasnije bi bilo bolje,nego ona herojska igra,razbijanje Bajerna,a utakmica se gubi zbog sugavog golmana... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa nemoj niti bi ja volio da ispadne kao vi od ciprana kod kuce s x na strani,a ovako 4 utakmice u europi imamo sanse za proci  i sve super i sve za 5
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
E to je glavna razlika...ti si zadovoljan sa te cetiri utakmice i sa nekom minimalnom sansom da tvoj klub prodje.....ja sa tim nikad ne bih bio zadovoljan, nije mi neka razlika da li cemo ispasti u grupi ili izgubiti od nekih poluamatera. Ja od svog kluba ocekujem mnogo vise....i Zvezda je pokazala da to moze.....ja je gledam i protiv amatera  gledao sam je i u kupu sampiona, navijam jednako za nju. Smile Zvezdu vredi cekati .....

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 248 249 251 252 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Maj 2026, 21:45:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.