Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 07:47:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 269564 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung 
Нисам ја рекао да се стидим тог надимка, али га и не волим.

Не због тога што ми роми ко роми иду на курац, већ га просто не волим. Имамо назив за све који воле звезду и имамо назив за оне који навијају и то је то.

То скандирање (Ми смо...) је и једина прилика кад се помињу Цигани. И то је искључиво због тога, што и једни и други имамо ту паролу, а некако стихови: Ми смо Делије, најјачи смо најјачи, не звуче баш најбоље.

Као што рекох, то није наш надимак и већина га никако не признаје, али се не увредим на реч Циган, уколико је упућена неким нормалним тоном. Е кад неки досадни Гробар, крене да смара с тим фазонима: "Ви сте Роми"; онда морам подсетити на највећег председника Партизана, легенде клуба, братство с Торцидом и др.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
evo na kraju sezone da se sjetimo utakmice sezone
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Mamić: Koch manipulira i želi Dinamu oteti novac

U utorak u 17 sati u Maksimirskoj 128 sastat će se Izvršni odbor Dinama, a nakon svega predviđena je i službena inauguracija novog-starog Dinamovog trenera Branka Ivankovića. Dan prije smo se pak u plavom klubu družili s izvršnim dopredsjednikom Modrih Zdravkom Mamićem.

- Dinamo će uskoro biti najjači u svojoj povijesti! Ne znam hoće li to biti za šest mjeseci, dvije ili tri godine, ali to potpisujem - kazao je Zdravko Mamić.

Modri su mnogo napravili posljednjih godina, daleko se odvojili od ostalih hrvatskih prvoligaša, postali su ‘svijet za sebe’. Zato maksimirski klub zaslužuje čestitke i pohvale, koje se nažalost uvijek gube u europskim natjecanjima. Slijedeće sezone ne trebaju se očekivati čuda, plasman u Ligu prvaka vjerojatno je nemoguća misija, ali zadovoljavajući nastup u Kupu UEFA, bez obzira što neće biti Luke Modrića, definitinvo da.

U ponedjeljak se Mamić žestoko okomio na vratara Georga Kocha.

- Georg Koch sigurno više neće braniti u Dinamu! Pametan je i iskusan, osjetio je situaciju u kojoj je junak medija i najvitalnijeg dijela navijača, BBB-a. Zahvaljujući tome manipulira i želi Dinamu oteti novac. Jer on je kazao sportskom direktoru da želi otići iz Dinama, a onda je to Zoran kazao novinarima. Nakon toga Koch se obraća novinarima i kaže ‘da mu nije jasno što to priča sportski direktor’. Čovjek je monstrum!  Meni tada puca film, obojicu sam iz pozvao, posjeo za stol i izravno pitao Kocha što želi, a on mi u lice kaže kako želi natrag u Njemačku! Pristajem na njegovu želju, ali mu usput kažem što nudim.

Mamić mu, kako kaže, nudi vraćanje na pozicije koju su formirane pri sastavljanju ‘turskog ugovora’ u Antalyi.

- U ugovoru stoji da u Dinamo u travnju 2008. godine, ako želi opciju Kochovog ostanka pridužuje ugovor, a ako ne, isplaćuje Kochu 85 tisuća eura. Mi smo željeli opciju ostanka, ali Koch je došao s pričom da želi raskinuti ugovor. Dajemo mu slobodne papire i još tih 85 tisuća eura! A on, zamislite hoće sve, isplatu cjelokupnog ugovora!?

Mamić kaže da će Dinamo sad igrati po ‘drugim pravilima’.

- Sad ćemo ga posuditi u Lokomotivu! Mi smo imali apsolutno povjerenje u Kocha, da nije igrao tu pokvarenu igru, branio bi i ne bismo dovodili Tomu Butinu. Ne možemo surađivati s čovjekom koji nas laže u oči i manipulira. Željeli smo mu napraviti oproštaj kad i Luki Modriću, mogao je otići kao junak iz Zagreba, jer se njegovi nastupi u našem klubu mogu ocijeniti kao uspješni - zaključio je Mamić tu temu.

Naravno, neće biti samo odlazaka i takvih neugodnih priča, u plavu svlačionicu vraćaju se Darijo Jertec, Ante Tomić, Mathias Chago i Dejan Lovren.

sportske-novosti
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mamicu ne seri
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Branko Ivanković novi - stari trener Dinama, novi ugovor na četiri godine

BRANKO IVANKOVIĆ novi je stari trener zagrebačkog Dinama potvrdio je u utorak Izvršni odbor maksimirskog kluba. Ivanković je potpisao novi ugovor na četiri godine.

Iako je službena potvrda trebala biti tek na press konferenciji zakazanoj u 17 sati nakon sjednice Izvršnog odbora, novinarima je javljeno da je čitava stvar već dogovorena i da je objava čista formalnost. Vijest je potvrdio i glasnogovornik kluba Ado Kožul.

Vijest je trebao saopćiti Zoran Mamić sportski direktor Dinama, ali je zbog problema sa zrakoplovom zapeo u Argentini i nije se uspio vratiti u Zagreb do 14.30 sati kako je bilo planirano.

U 14 mjeseci porušio sve Dinamove rekorde

Nakon što je Zvonimir Soldo osvojio duplu krunu i prošli tjedan podnio neopozivu ostavku, Dinamo će u sljedećoj sezoni ponovno voditi Ivanković koji je baš Soldi prepustio klupu početkom ove godine.

Ivanković je prvi puta trenerom Dinama postao 3. studenog 2006. godine. Od preuzimanja modrog kluba vodio je momčad do osvajanja prvenstva sa impresivnih 20 pobjeda u nizu. Osim prvenstva osvojio je i Hrvatski kup. S njim na čelu Dinamo je jesenas igrao u 3. pretkolu Lige prvaka gdje ih je izbacio njemački Werder, a zatim i u Ligi Uefa. U 14 mjeseci svog prvog boravka u Dinamu Profesor, kako mu mediji često tepaju, porušio je čitav niz klupskih rekorda da bi ga klupe na koncu stajalo dvoransko prvesntvo.

Nakon napada Dinamovog izvršnog direktora Zdravka Mamića na njega nakon trećeg mjesta na dvoranskom HNL sezone 2007./08. podnosi ostavku i odlazi na skijanje.

"Podnosim ostavku zbog nezadovoljstva kluba rezultatima na Dvoranskom prvenstvu", rekao je tada  Ivanković novinarima u Maksimiru, dodajući kako je kap koja je prelila čašu bila eskapada Zdravka Mamića. "Nakon toga sam, donio odluku koju sam prvo htio saopćiti igračima jer to zaslužuju."

Ivanković prešao preko vlasitog ponosa?

Iako je od napuštanja Dinama Ivanković imao nekoliko unosnih ponuda od kojih se izdvaja ona gruzijskog nogometnog saveza, Ivanković je ipak odlučio preći preko incidenta s Mamićem i okušati se u novoj europskoj avanturi s Dinamom. Ovim potezom neki će reći da je Profesor pogazio vlastitu riječ i vlastiti ponos jer je prije samo nekoliko mjeseci rekao kako nije moguća suradnja sa klubom kojem je Mamić ne čelu.

index.hr
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mamić je u pravu, Koch je egoist baš kao i Soldo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
joj faco ti si poseban sami sebe zovete tovarima i onda se ljutite sto vas netko tako zove

Ne, ne zovemo "mi" sami sebe "tovarima"

odkad je izraz tovar uvreda?  Smile

Oduvijek. Zar se ti možda veseliš kad te netko poistovjeti sa domaćom životinjom?

nije li tovar vaša maskota, koja se tu i tamo pojavi i na stadionu na većim utakmicama?

Maskota nije. Tu i tamo se pojavljuje vezano za utakmice, to je istina. Ali tovar nema ama baš nikakve veze sa maskotom.

taj izraz tovar je paralela izrazu purger. dok nas svi pogrdno zovu purgerima, mi se s time ponosimo, i kao zagrepčani i kao dinamovci, a isto vrijedi i za dalmoše (jel i ovo uvreda?) i izraz tovar. njima na ponos, s naše strane kao pogrda. iako, osobno sam polutovar  Smile

Ne, nije riječ o nikakvoj paraleli.

Pojam "Purger" dolazi od njemačkog "buerger" što bi značilo "građanin", i nikada, u nikakvim okolnostima nije imao negativnu konotaciju.

"Tovar" znači magarac, i kada se tim pojmom obraća nekoj osobi, to nikada nema pozitivnu konotaciju. Ukratko, riječ je o uvredi.

... братство с Торцидом и др.

Duje, zar si i ti počeo dolazit na forum u alkoholiziranom stanju?
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 21:17:04 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

Pojam "Purger" dolazi od njemačkog "buerger" što bi značilo "građanin", i nikada, u nikakvim okolnostima nije imao negativnu konotaciju.

"Tovar" znači magarac, i kada se tim pojmom obraća nekoj osobi, to nikada nema pozitivnu konotaciju. Ukratko, riječ je o uvredi.

tovar se uglavnom odnosi na skupinu ljudi, a ne na pojedinca. tovar je sinonim jer se njegovim osobinama pridaju ljudske i uspoređuje se sa životom starih dalmatinaca (personifikacija). pa nije to palo s neba, nego ima neke veze s tradicijom. a purger je pogrdni, iskirvljeni izraz od njemačkog bürger i znam da npr. u dalmaciji me tim nazivom pogrdno zovu. to što se ne ljutim je drugi par rukava.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2008, 22:51:42 od murinhoo »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
banda ponovo na okupu  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 157 158 160 161 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Jun 2026, 07:47:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.