Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 02:02:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 270081 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Stari, shvaćam ljutnju i frustracije, ali, ponavljam - ovaj put nisi u pravu ...

Jesam, u pravu sam.

A Bandić nije HDZ-ovac samo formalno. Osim partijske knjižice, sve drugo vezano uz tu spodobu je najčistije HDZ-ovsko

Uostalom, HDZ, SDP, sve je to isti penis. Lajtmotiv je uvijek isti - Hrvatska radi, Zagreb se gradi. Tako je uvijek bilo, tako će uvijek bit.

p.s. nakon transfer modrića tvoje komentare uzimam slabo u obzir.

P.S. jebe mi se  Smile
« Poslednja izmena: 04. Maj 2008, 16:02:42 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat: st_faca
Citat: Dinamo-ZG
Stari, shvaćam ljutnju i frustracije, ali, ponavljam - ovaj put nisi u pravu ...

Jesam, u pravu sam.
  Smile
E, jbga. jesi/nisi,jesi, nisi ... ovako možemo do sutra, ko u vrtiću
Antagonizma između ST i ZG ima; bilo ga je i za vrijeme YU, ima ga i sada
Nije ni vrijeme ni mjesto, ali mogao bi ti dokazati neke financijske zablude ...

Uglavnom - bio to generalni remont starog Maksimira ili novi Vulkan na Kajzerici - to odlučujemo i plaćamo isključivo, samo mi, Zagrepčani ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560

Jesam, u pravu sam.

A Bandić nije HDZ-ovac samo formalno. Osim partijske knjižice, sve drugo vezano uz tu spodobu je najčistije HDZ-ovsko

Uostalom, HDZ, SDP, sve je to isti penis. Lajtmotiv je uvijek isti - Hrvatska radi, Zagreb se gradi. Tako je uvijek bilo, tako će uvijek bit.

Im kuj pak sad ove je, im nigdar ni dobre jebi te vrag.

Mi sme v Zabregu navijek se ljude dobre vole dobro i primljeli, a to kuj se denes zgledi kak da je vrag vu nji zišel nisme mi Zabregčanci krivi je.

Ja bi štel reči da ni nigdar bile kak je sed, kuj god ja pripovedal pak bu onih kuj nigdar neju zadovolni v našemu belem Zabregu i kuj god mi napravili pak nam buju jalni zato kuj živleme v najlepšemu Prigorskomu mestu, di su si ljudi dobre vole navijek dobredošli.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Neredi na derbiju u Hrvatskoj, navijaču amputirana dva prsta

Jedan hrvatski navijač teško je povređen, a 48 ih je uhapšeno posle fudbalske utakmice između Dinama iz Zagreba i splitskog Hajduka, koja je u subotu u Splitu završena nerešeno 1:1.

Povređenom navijaču, koji je bacao pirotehnička sredstva na teren, amputirana su dva prsta. Tom prilikom povređena su četiri navijača. Policija je pre početka utakmice zaplenila 111 svetlecih raketa. Neredi su se nastavili i posle utakmice, alivećih sukoba i ozbiljnijih povreda nije bilo.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13;
ista ozljeda kao kod onog grobara u mostaru
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ibričić: Mogu zamijeniti Modrića

Trenutno najtraženiji igrač hrvatske nogometne lige je član Zagreb i naš reprezentativac Senijad Ibričić.
Veliko interesovanje za njega pokazao je Dinamo, gdje se spominje cifra od oko tri miliona eura. Kako navode pojedini hrvatski mediji glavni čovjek za dovođenje Ibričića u Dinamo je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, koji ga poredi i sa Gerardom hrvatske lige.

Drago mi je da se klubovi interesuju za mene. Ostalo je još malo do kraja, a klub će odrediti koja će biti moja cijena. Oni žele zaraditi, a naravno i ja želim donijeti konačnu odluku gdje želim igrati. Čuo sam da Bandić ima riječi hvale za mene što mi je svakako velika čast. Godi mi poređenje sa Gerardom jer je to jedan od najboljih igrača na svijetu. - kaže za As Ibričić.

Ovog ljeta mogla bi uslijediti velika pomama za našim reprezentativcem. Ćiro Blažević je svakako možda i odlučujući faktor da ipak naš reprezentativac dođe u Dinamo, jer se spominje da bi Ćiro i Ibričić mogli čak i u paketu doći u Dinamo.

Čuo sam varijantu Ćiro i ja u paketu i to bih najviše volio. Ćiro je najbolji trener u mojoj karijeri. To su sve nagađanja, a ubrzo ćemo vidjeti šta je najrealnija opcija. Na ljeto sigurno idem iz Zagreba, a ako to bude Dinamo bit će mi velika čast. Zamijeniti Luku Modrića neće biti lako, ali ja vjerujem u sebe. - dodaje Ibričić.

sportin.ba
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Uglavnom - bio to generalni remont starog Maksimira ili novi Vulkan na Kajzerici - to odlučujemo i plaćamo isključivo, samo mi, Zagrepčani ... Smile

Yeah, right. Pretpostavljam da bi ta lova došla i od, recimo, INA-e, Croatia osiguranja i tako to... Od HEP-a, recimo...

Ma dobro, nebitno... pizdio ja, ne pizdio ja, na kraju će bit isto.

Im kuj pak sad ove je, im nigdar ni dobre jebi te vrag.

Mi sme v Zabregu navijek se ljude dobre vole dobro i primljeli, a to kuj se denes zgledi kak da je vrag vu nji zišel nisme mi Zabregčanci krivi je.

Ja bi štel reči da ni nigdar bile kak je sed, kuj god ja pripovedal pak bu onih kuj nigdar neju zadovolni v našemu belem Zabregu i kuj god mi napravili pak nam buju jalni zato kuj živleme v najlepšemu Prigorskomu mestu, di su si ljudi dobre vole navijek dobredošli.

A da prevedeš na hrvatski? Možeš i na engleski...
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung 
Ау, па нисте могли глупље име стадиону дати, све и да сте то желели.

Неће се ваљда стварно звати "Плави вулкан"? Smile

Звучи заиста као наки геј-клуб. Smile
« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 11:37:55 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
A himna će da im bude pesma Blue... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
senijad je odličan igrač, sad se dobro vratio nakon teške ozljede, ali kad bih morao birati između njega i sharbinija (nema smisla da obojica dođu), onda sam ipak za anasa.

plavi vulkan je izmišljotina novinara, što je arhitekt stadiona više puta istaknuo. iako, kolokvijalno će očito postati plavi vulkan Smile

u međuvremenu je gradonačelnik istaknuo da se možda i neće graditi po pobjedničkom radu, nego su u igri i druga dva na 2. i 3. mjestu  Smile

prigodna pjesma  Smile

kaj volite na ovaj rad (nije ušao u prva tri), hrvatska ruža?

« Poslednja izmena: 06. Maj 2008, 11:59:51 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 138 139 141 142 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Jun 2026, 02:02:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.