Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:46:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 247507 puta)
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Zanimanje za Drpića iz Njemačke i Francuske

Stoper Dinama Dino Drpić sljedećeg bi ljeta mogao napustiti Maksimir. Nakon što mu je propao angažman u turskom Bešiktašu, za Drpića se zanimaju klubovi iz Njemačke i Francuske...

Bundesligaš Eintracht iz Frankfurta mogao bi biti ovoljetna destinacija Dinamovog stopera Dina Drpića. Njemački klub u potrazi je za igračem koji će ojačati njihovu obrambenu liniju u narednoj sezoni, a Drpićevo ime pojavilo se kao jedno od ozbiljnijih rješenja.

Za Drpića postoji zanimanje i u Francuskoj, a kao najozbiljniji kandidat za ponudu i otkup Drpićevog ugovora koji s Dinamom traje do 2010. godine spominje se prvoligaš Valenciennes.

Sportnet
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Počela licitacija: Redsi nude milijune za Luku Modrića?

U MAKSIMIRSKU 128 stigla je prva proljetna službena ponuda za Luku Modrića. Prosac je, kako je kako navodi Večernji list, ni manje ni više nego peterostruki europski prvak Liverpool.

U jeku engleskog interesa za modrim kapetanom kristaliziralo se nekoliko velikih imena. Newcastle, Tottenham i, po novome, moćnik iz Liverpoola. Dakako da su Chelsea i Arsenal vječni lovci na Modrićev talent, ali to ne znači da su spremni izdvojiti najviše novca.

Trener Spursa Juande Ramos od čelništva kluba dobio je odriješenu kesu za šoping uoči sljedeće sezone, dok su Židovi koji vladaju Newcastleom tradicionalno dobrostojeći.

Menadžer Redsa Rafa Benitez nedavno je znakovito izjavio da su potencijalna pojačanja za sljedeću sezonu već markirana, a u kombinacijama se spominjao Schalkeov dvojac Rakitić - Rafinha.

No, sada je prilično jasno da jedan od najvećih klubova svijet želi jednog od najboljih i svakako najskupljih hrvatskih nogometaša. Fernando Torres, čudesni Španjolac, na Anfield je iz madridskog Atletica prešao za nevjerojatna 32 milijuna eura. Liverpool, dakako, ne pita za cijenu, pa neće biti problem izdvojiti više od 20 milijuna eura koliko Zdravko Mamić traži za svoju zlatnu koku.

Modrić bi se, nema sumnje, sjajno snašao u klubu čije ambicije ne mogu biti veće. Benitez bi pronašao mjesto za našeg reprezentativca u veznom redu koji žudi za kreativnim ofenzivcem koji će rasteretiti kapetana Stevena Gerrarda. Obzirom da Xabi Alonso i Mascherano suvereno obavljaju defanzivne zadatke sredine Modrić bi imao punu slobodu prema naprijed.

Klub koji je s Dinamom već poslovao prilikom transfera Igora Bišćana otvorio je, čini se, službeni lov na Dinamovu desetku. No, tek će se vidjeti tko će od velikih engleskih klubova odnijeti konačnu pobjedu. Španjolska je za Luku obećana zemlja, ali brdo funti iz tjedna u tjedan i više je nego dobra utjeha.

"Naravno da sam počašćen ukoliko me Liverpool želi. Gledao sam kako su slomili Arsenal, to je bilo nešto fantastično! Takvu utakmicu, protiv jakog Arsenala, mogu odigrati samo najveći i najbolji." - kazao je Luka u četvrtak nakon jutarnjeg treniga u Maksimiru, odakle je mislima već odavno odletio.

Index.hr
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Dinamo želi Željinog napadača Bubakara Dialibu

Davor Juričić - "Šojka" prijeratni prvotimac Veleža, dugogodišnji kapetan i golgeter, kasnije i trener Brotnja, predložilo je Zdravku Mamiću da ne ide po pojačanja u Brazil, već da napadačke redove za novu sezonu pojača se jednim napadačem iz BiH. Juričić je Dinamov skaut za BiH, pa je Mamiću predložio jednog igrača sa bh. terena.

"Dinamo je zagrijan za Bubakara Dialibu. Mamiću sam poslao "cv" Željinog napadača. Raspitali su se sa više strana i doznali da se radi o klasnom napadaču", otkrio je Juričić. Kako je Mamić ranije pokazivao zanimanje za jednog drugog Željinog mladića, vrlo je moguće da u Maksimiru zaigra Željin tandem Štilić - Bubakar. Oba su mladi i potencijalni A reprezentativci.

Dinamo, za razliku od nekih europskih klubova, bez problema može platiti odštetu (u eurima) za Štilića i Bubakara, te dodatno napuniti svoju i Željinu blagajnu kada spomenuti igrači budu odlazili u inozemstvo.

Priča o odlasku Bubakara je u početnoj fazi. Navodno će treneri Dinama (najčešće to radi Džemal Mustedanagić), narednih dana gledati Željine prvotimce. Štilić i Bubakar nisu jedini igrači iz BiH koji su zanimljivi Dinamu. Od ranije su treneri iz Maksimira Zvonimiru Soldi u superlativima ispričali o Saidu Huseinoviću i Harisu Handžiću, napadačima Slobode i Sarajeva.

Mamić je svjestan da je bosanska liga najbolji filter, što mu je potvrdio i sam Luka Modrić, koji se kalio i dokazao igrajući u Zrinjskom. Sa bh. terena u HNL su došli Želimir Terkeš, jedan od najboljih napadača u Hrvatskoj, zatim lucidni veznjak Senijad Ibričić, Boris Pandža, zatim veznjak Cibalije Edin Husić, pa stoper Vinkovčana Elvis Mešić... I Hajduk je profitirao sa Bosancem. Dario Damjanović je iz Modriče transferiran za "sendvič i kolu", a Hajduku je napunio blagajnu odlaskom u rusku Luč Energiju.

Ismet Štilić, otac Željinog veznjaka, potvrdio je interes Dinama za dolazak Semira u Maksimir.

"Razgovarao sam sa Zdravkom Mamićem. Mamić je izrazio želju da Semir dođe u Dinamo. Ni ja niti Semir nećemo raditi ništa bez Želje. Želja nam je da klub, gdje se Semir afirmirao, dobije adekvatno obeštećenje", rekao je Ismet Štilić.

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
evo u engleskim medijima danas skoro glavna vjest  liverpool poslao ponudu za modrica smominje se cifra od 18 m funti to je 25 milja eura bogami fino i para i klub
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
evo u engleskim medijima danas skoro glavna vjest  liverpool poslao ponudu za modrica smominje se cifra od 18 m funti to je 25 milja eura bogami fino i para i klub

ma što ti je, radi se o 4-5 milijuna, 10 najviše  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
toliko mamicu samo za cigane treba
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
toliko mamicu samo za cigane treba

LOLČINA  Smile kad se vrati u zagreb, bit će dernek.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
a gdje je trenutno
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
a gdje je trenutno

u zg, ovo govorim kad se bude iz liverpoola vraćao nakon transfera  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
nakon svakog transfera dinamovog vlada euforija medju ciganskim glazbenim sastavima u zagrebu
« Poslednja izmena: 12. Apr 2008, 13:30:51 od light_striker »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:46:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.