Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:37:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 248854 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
jel hajduk osvojio kup uefa luzerski mentalitetu ikad.. shta .. glasnije

Smile koji crtani film brate
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Nije. Ali to uopće nije bitno u ovoj raspravi.

Ovo je rasprava o Dinamu, a ne o Hajduku.

A Dinamo u Europi nije "prezimio" već više od 40 godina.

Ako to nije dokaz luzerskog mentaliteta, onda ja ne znam šta je.
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
bitno je da vi prezimite isto tamo.. samo se ti primaj
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
Ne, to nije bitno. Jer ne raspravljamo o Hajduku, nego o Dinamu.

A kao što rekoh - Dinamo nije prezimio u Europi već više od četrdeset godina.  Smile
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
naporan dan neki  Smile .. znas ono kad drugi vide a nece da ti kazu.. mislim da propushtash svojom ignorancijom dosta a to se neche meni svetit kasnije

no shta je tu je .. dinamo na prvom odrali su amsterdam a poznajem jednog takvog od tamo kojeg bi rado vidio il chuo ..  skontaj zashto
  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
mob
Samsung S500
kad počneš pisat suvislo, možda ćemo i raspravljat

Do tada -  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
naporan dan neki  Smile .. znas ono kad drugi vide a nece da ti kazu.. mislim da propushtash svojom ignorancijom dosta a to se neche meni svetit kasnije

no shta je tu je .. dinamo na prvom odrali su amsterdam a poznajem jednog takvog od tamo kojeg bi rado vidio il chuo ..  skontaj zashto
  Smile

Hmmm.... Je li ovo neka zagonetka??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
ma jok .. nego ajd da vi prezimite u europi pa da vam chestitam jer ja se toga ne bojim ... a za info ja zivim u bechu i prezimim u eu svake godine..  Smile

a i ljetujem brate
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
“Modri” napokon u europskoj eliti

ZAGREB - Premda mu 40 godina “ne dopušta” da prezimi u ozbiljnom natjecanju nogometna Europa se prema Dinamu u stvarnosti uopće ne ponaša maćehinski. Dokazuje to i činjenica da su “modri” jedan od šesnaest osnivača Europske klupske asocijacije (ECA), organizacije koju je Uefa početkom tjedna prigrlila kao partnera u odlučivanju o podjeli novca i kreiranju formata Lige prvaka i Lige Uefe.

Damir Vrbanović tvrdi da je utemeljenje nove organizacije - umjesto dosadašnjeg klupskog foruma - zapravo povijesna odluka s dalekosežnim posljedicama. Porinuće ECA-e simbolizira da su Uefa (kao krovna udruga) i klubovi (kao nositelji kvalitete i financijski serviseri) napokon pronašli zajednički jezik. Veliki europski klubovi pristali su rasformirati G-14 skupinu, koja je u bliskoj budućnosti prijetila prerastanjem u Superligu, nogometnu inačicu NBA s vlastitim marketingom i bez obveza prema Uefi.

Taj su ustupak Michel Platini i suradnici iz Uefe platili 43,5 milijuna eura, koliko iznosi “odštetni fond” europskim klubovima čiji će igrači nastupati na Euru 2008. Već je uglavljeno i da će se taj fond do Eura 2012. udebljati i iznositi 55 milijuna eura. Isto će načelo uskoro prihvatiti i Fifa, pa će novčane kompenzacije dobivati i klubovi čiji nogometaši sudjeluju na svjetskim prvenstvima. U prijevodu, Milan, Barcelona i ostali mega-klubovi pronašli su novi izvor financiranja.

- Michel Platini se ovom reformom predstavio kao vrlo lukav čovjek. Sjetite se da je na predsjedničku dužnost izabran kao borac za prava malih zemalja i klubova, protiv njega su bile sve nogometne velesile. Međutim, ovom reformom on ide na ruku baš velikim klubovima i njihovim zahtjevima. Osim što su pristali ukinuti G-14 klubovi su napustili i sve sudske sporove s Uefom. Usput, dio ove nagodbe definira da nogometne sporove ubuduće neće rješavati Uefina arbitraža, nego CAS, nezavisni švicarski sud - izvještava Vrbanović.

Platinijev “reformatorski pokret” za posljedicu ima i neke promjene koje će Sepp Blatter, kao osvjedočeni Platinijev saveznik, uvesti na svjetskoj razini. Tako će Afrički kup nacija ubuduće biti igran u ljetnim terminima, jer zimski angažman Eto’oa, Drogbe i društva preskupo košta njihove vlasnike u financijskom i rezultatskom smislu. Također, vezani termini kvalifikacijskih mečeva iz sheme subota-srijeda prelaze u subota-utorak formu, sve kako bi se igrači odmorniji vraćali klubovima.

Vrbanović kaže da je ovaj golemi iskorak nagovještaj dubljih promjena i na ostalim poljima. Dinamo bi tako mogao profitirati od revizije koja se očekuje po pitanju formiranja euro-koeficijenta. “Modrima” europske izglede u startu narušava bijedan koeficijent nacionalnog saveza. U budućnosti bi ta varijabla trebala igrati simboličnu ulogu, a rejting kluba određivao bi se prvenstveno respektirajući njegova samostalna ostvarenja u prethodnih pet sezona...

inače, čini se da ipak ode modrić već sad. u barcelonu.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                        El Mundo: Laporta sljedeći tjedan dovodi Modrića u Barcelonu

Barcelonin predsjednik Joan Laporta će dolazak na Uefin kongres u Zagreb iskoristiti za finaliziranje pregovora sa Zdravkom Mamićem kako bi se dogovorili o prijelazu kapetana Dinama u redove katalonaca

U nastavku teksta piše kako Modrić isključivo karijeru želi nastaviti u Barceloni te da je zamolio čelnike kluba da ne prihvaćaju ni jednu drugu ponudu.

"Enormno sam uzbuđen mogućnošću da uskoro zaigram u dresu Barcelone toliko da vam ne mogu opisati, a sve ću učiniti da se taj moj san ostvari. Uistinu sam ispunjen s ponosom što me skauti Barcelone prate" - rekao je Modrić za španjolski list.

Podsjetimo, prije desetak dana Mamić se vratio iz Londona i rekao kako odbija sve ponude za Modrića, koji će ostati u Zagrebu sve do sljedeće zime.

Modrić dobio dres Barcelone

Dodajmo kako je Zagreb u srijedu pohodio novinar uglednog španjolskog lista El Mundo Deportivo radi ekskluzivnog razgovora s najboljim nogometašem Hrvatske, a Modriću je pritom uručio Barcin dres s njegovim imenom i brojem 14, koji je nekad nosio legendarni Johan Cruyff.

"Bio sam sa španjolskim novinarom, dao mu intervju i na poklon dobio dres. Eto, to je sve", kratko je za Večernji list prokomentirao Luka Modrić.

Preuzeto s Index.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 01:37:07
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.