Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Jul 2026, 20:31:52
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 273773 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Samsung S500
Hm... vidim da se ova "tabela" pojavljuje na svim forumima...

Samo ću reć da je, u najmanju ruku bezveze (da ne kažem smiješno) da se među deset naboljih nađu samo dva europska ali zato i tri američka stadiona.

Međutim, kad se vidi tko je radio tu rang-listu, sve je jasno. Amerikanci, a tko bi drugi... Samo oni mogu sastavit ovako nebuloznu listu
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Petarda Dinama, Hajduk spasio bod

U okviru 14. kola HNL-a Dinamo je sa pet komada ispratio susjede iz Zaprešića, Hajduk je uspio izvući bod protiv Cibalie. Slaven Belupo je slavio protiv Zagreba kao i Varteks protiv Međimurja, Šibenik i Zadar su odigrali neodlučeno
Dinamo se lako obračunao sa Interom . Mrežu gostiju u 19. minuti načeo je Sammir, a do kraja prvog poluvremena pogotke za modre su postigli Guela , Mandžukić i Šokota. U drugom djelu susreta, u 61. minuti Pokrivač pogađa za konačnih Dinamo-Inter 5:0.

Cibalia je bila blizu pobjede na Poljudu. Hajduk je poveo u 8. minuti pogotkom Rubila. Gosti u drugom dijelu susreta, sa dva pogotka Željka Malčića, preokreću rezultat. Bod Hajduku osigurao je u 83. minuti Latvijac Verpakovskis kome je to ujedno i prvi pogodak za bile.

Slaven Belupo je pobijedio Zagreb sa 1:0. Farmaceuti su pobjedu osigurali već u 13. sekundi susreta, Jajalo koristi nepažnju gostujuće obrane i postiže pogodak. Pjesnici su nastojali doći do izjednačenja, ali domaći su uspjeli sačuvati prednost.

Varteks je sa 2:0 slavio protiv Međimurja, a strijelci za krojače su bili Mujanović u 39. i Papa u 88. minuti.

Šibenik i Zadar odigrali su susret bez pogodaka.

Osijek je uspio ostati ne poražen na gostovanju u Rijeci. Gosti su došli u vodstvo pogotkom Hrnčevića u 14. minuti. Đalović u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena pogađa za poravnanje. U drugom dijelu susreta domaći vrše pritisak kako bi stigli do pobjede, ali je obrana Osječana uspješno otklonila sve prijetnje po svoj gol.

Sportin.ba

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Top 10 najžešćih stadiona na svijetu u izboru Bleacher Reporta:

1. La Bombonera (Buenos Aires)
2. Ali Sami Yen (Istanbul)
3. Tiger Stadium (Louisiana)
4. Eden Gardens (Calcutta)
5. Estadio do Maracana (Rio de Janeiro)
6. Centenario Stadion (Montevideo)
7. Maksimir (Zagreb)
8. Ibrox Stadium (Glasgow) - stadion Rangersa
9. Lambeau Field (Green Bay)
10. Yankee Stadium (New York).
Smile Smile Smile Kakva glupost!!!!
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                              Umro Ivica Kiš, igrač iz Dinamove generacije 1967.

U Njemačkoj je preminuo Ivica Kiš, nogometaš glasovite Dinamove generacije iz 1967. godine, koja je osvojila Kup velesajamskih gradova. Ivica Kiš umro je u 64. godini, nakon jakog srčanog udara.

Nogometnu je karijeru započeo u Valpovu, a nakon dobrih nastupa u Belišću preselio se u zagrebački Dinamo. Kiš je zabilježio 196 nastupa za modru momčad i u razdoblju od 1965. do 1971. postigao 80 pogodaka. Ivica Kiš bio je poznat kao igrač silovita udarca kojim je najčešće rješavao dvoboje s Crvenom Zvezdom.

Ivica Kiš sahranit će se u Njemačkoj. NK Dinamo i ovim putem izražava sućut obitelji Ivice Kiša. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                Barić: Isprika Mamiću, nisam mogao odbiti Albance

Otto Barić (75) produljio je ugovor s Albanskim nogometnim savezom na još dvije godine i time otklonio mogućnost dolaska u Dinamo!

"Zvao sam Mamića, ali ga nisam dobio pa sam se ispričao Vrbanoviću. Želio sam pomoći Dinamu, Mamićeva vizija me jako zaintrigirala, no Albance nisam mogao odbiti. Molili su me i predsjednik saveza, i predstavnik igrača, cijeli je narod za mene. Takvo što još nisam doživio i jednostavno nisam imao srca reći im 'ne'."

Povisili su vam primanja?
"Novac uopće nije bio presudan."

Otto Barić tako će voditi Albaniju i u kvalifikacijama za SP 2010., iako zbog Uefine kazne neće smjeti sjediti na klupi u prvoj utakmici toga ciklusa.

"Stvorio sam odličnu momčad i ozračje i nadamo se da bismo mogli napraviti još korak više. Zato tražim što jače suparnike. Pregovaramo sa Španjolcima, Talijanima i Francuzima, a želio bih igrati i protiv Hrvatske. Svejedno mi je gdje", zaključio je Barić, koji će 25. studenoga biti u albanskoj delegaciji na ždrijebu kvalifikacijskih skupina SP-a u južnoafričkom gradu Durbanu, gdje će s Vlatkom Markovićem i Slavenom Bilićem razgovarati o prijateljskom ogledu Hrvatska - Albanija.

Preuzeto s Vecernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                 Koch: Dinamu je potreban još jedan vratar

Njemački vratar Georg Koch ugostio je u srijedu, poslije utakmice s Interom, menadžera i prijatelja Mirsada Kerića.

Njegova preporuka dovela ga je ljetos u Maksimir i niti u jednom trenutku nije požalio što je Bundesligu zamijenio HNL-om.

"Bila je to prava odluka", kazao je Koch nakon višemjesečne šutnje za medije. "I baš mi ništa ovdje ne nedostaje; niti njemački spektakl, niti vrhunski nogomet. Jer, ovdje ga ima. Utakmice s Rijekom, Hajdukom, Slavenom ili Cibalijom i te kako su zahtjevne i opasne."

Jednom ste rekli da bi Dinamo u Bundesligi bio među prvih osam?
"Ostajem pri tome, možemo se nositi i s najjačim njemačkim momčadima."

Je li HSV jači od Werdera?
"Jači je, no ne i nepobjediv. Potrebna nam je visoka koncentracija, disciplina i odgovornost. Primjer kako ne smijemo igrati je Ajax u Zagrebu, kada je svatko vukao na svoju stranu. Srećom, sve suprotno demonstrirali smo u uzvratu."

Dinamo prolazi skupinu?
"HSV i Dinamo su favoriti skupine i sigurno prolaze."

Jeste li incidentni? U Splitu ste nedavno ušli u obračun s navijačem.
"A nitko nije rekao da me taj navijač pogodio kamenom u vrat. Zato sam reagirao. I opet bih isto učinio. Zašto, primjerice, ne kazne Hajduk zabranom igranja na Poljudu? Modrića su stalno gađali kamenjem."

Navijači me vole
Dinamo traži novog vratara. Je li mu potreban?
"Kelava, pa i ozlijeđeni Lončarić veliki su talenti, ali za njih je trenutačno bolje da negdje brane, nego da samo treniraju i sjede na klupi."

Hoćete li karijeru završiti u Dinamu?
"Volio bih dvogodišnji ugovor odraditi do kraja, a od ljudi u klubu samo tražim da budu iskreni i kažu jesu li zadovoljni sa mnom. Zoki mi zasad govori da je sve u redu, a ja sam vrlo zadovoljan. Suigrači su sjajni, a i navijači me vole. Stranac sam, a ljudi mi na ulici prilaze i čestitaju. Takvoj popularnosti nisam se nadao."

Zašto ste izbjegavali novinare?
"Uvrijedio me napis da imam problema s vidom. Ako sam loše branio, nemam ništa protiv kritike. Ali, takve izmišljotine me ljute. Zašto, uostalom, novinari ne dođu na treninge i vide kako radimo."

Zato što je trener to zabranio.
"E, to nisam znao. U Njemačkoj novinari dolaze na treninge i prate rad momčadi. Naš trener je vjerojatno imao dobar razlog", zaključio je Georg Koch.

Preuzeto s Vecernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                             Dino Drpić upisao 165. nastup za Dinamo!

Dino Drpić (26) je ubilježio najveći broj nastupa u aktualnoj momčadi Dinama, a u susretu sa Interom odigrao je 165. prvenstvenu utakmicu u modrom dresu. Na drugom mjestu se nalazi Mihael Mikić sa 162 nastupa, koji je svoje prve nastupe za Dinamo upisao 1997. godine.

Na trećem mjestu nalazi se napadač Tomo Šokota sa 98 nastupa za Dinamo u prvenstvenim utakmicama, a svoj stoti nastup bi mogao ubilježiti u sljedećih desetak dana. Najvrijedniji igrač Dinama Luka Modrić odigrao je 81 prvenstvenu utakmicu za Dinamo, te se nalazi na četvrtom mjestu po broju natupa u akutalnom rosteru modrih. Zadranin Marijan Buljat trenutno je na petom mjestu sa 77 nastupa.

Popis svih akutualnih igrača Dinama sa ukupnim brojem prvenstvenih nastupa za modre:

1. Dino Drpić : 165
2. Mihael Mikić : 162
3. Tomislav Šokota : 98
4. Luka Modrić : 81
5. Marijan Buljat : 77
6. Hrvoje Čale : 62
7. Boško Balaban : 57
8. Ognjen Vukojević : 50
9. Oleilton Araujo dos Santos Etto : 46
10. Carlos Santos de Jesus : 40
11. Mathias Chago : 35
12. Filip Lončarić : 27
13. Gordon Schindelfeld : 27
14. Davor Vugrinec : 26
15. Nikola Pokrivač : 25
16. Jorge Sammir Cruz Campos : 25
17. Josip Tadić : 21
18. Mario Mandžukić : 13
19. Georg Koch : 11
20. Frank Manga Guela : 9
21. Ivica Vrdoljak : 6
22. Ivan Kelava : 1
23. Ivan Peko : 1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
ma sta je ovo 

mrzim dinamo i bed blu bojse
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                            Koch i Guela izvukli Dinamo

Pet dana prije okršaja s Baselom modri su sretno osvojili sva tri boda u Vinkovcima. Pobjedu 2:1 je donio Guela nakon poklonjene lopte, a obranio Koch poslije sumnjivog penala.

Cibalia - Dinamo 1:2

Pred 5.000 gledatelja u Vinkovcima, nepobjedivi zagrebački sastav je pet dana prije premijere s Baselom, pokazao slabost, te sretnim golom i obranom jedanaesterca došao do nova tri boda.

Predvođeni Lukom Modrićem, plavi su terensku prednost okrunuli već u 20. minuti, ali tada se opet probudio dvostruki strijelac s Poljuda i heroj Vinkovaca Željko Malčić. Krenimo redom.

Utakmicu je opasnim udarcem u šestoj minuti otvorio Mandžukić, ali lopta je prošla pored gola. Vinkovičani, ohrabreni remijem u Splitu, imali su već u sljedećem napadu izvrsu priliku, no udarac glavom Studenovića s nekoliko metara, Etto izbija sa same gol crte. 

Kazna je stigla ubrzo. Modrić je izveo korner, loptu je dodirnuo Šokota, a Vukojević je glavom šalje pored nemoćnog Bursce. Ravnopravna igra donijela je domaćinu priliku za izjednačenje u 31. minuti. Malčić je izbio pred Kocha, no lopta ga je iznenadila.

Međutim, pred sam kraj prvog dijela, pravo su iznenađenje doživjeli Zagrepčani. S desne je strane ubacio Medvid, a Malčić se samo naklonio i iskupio za promašaj iz 31. minute. Umjesto da se odupru očekivanoj navali Dinama početkom drugog dijela, domaćini su modrima gol poklonili.

Mešić je praktički dodao loptu Gueli koji je ušao u drugom dijelu, ovaj je pucao i zabio svoj drugi gol zaredom. Do kraja susreta, Dinamo je kontrolirao igru, ali su u 77. ponovno napravili kobnu grešku u obrani.

Radotić je ostao sam u šesnaestercu, krenuo prema Kochu, a ovaj mu je izbio loptu i skrivio sumnjivi penal. Bagarić je imao priliku postati heroj, no udarac s 11 metara Nijemac je pročitao, skrenuo loptu u stativu i poklonio Dinamu novu pobjedu. Domaćini do kraja nisu uspjeli izjednačiti unatoč činjenici da su opasno stisnuli prvaka.

Net.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                  Rapaić odbio Dinamo i pregovara s Hajdukom

Na glasinu o Rapaiću iz Maksimira smo dobili odgovor kako će pojačanje potražiti u Brazilcu Amorimu, koji igra na Modrićevoj poziciji. To znači, Luka na zimu odlazi iz Dinama

Pronio se glas Zagrebom da Dinamo zove Mikija Rapaića, za nastupe u Kupu UEFA gdje dinamovci smjeraju ostati dugo u proljeće, ali se čini da po odluci samog Rapaića (“iz privatnih razloga”, tvrde njegovi intimusi) takva nakana Dinamu neće uspjeti. O tome svjedoči i jučerašnji Rapaićev boravak u Poljudu, gdje se susreo s Tomislavom Ercegom što je ponovno oživjelo priču o njegovu dolasku u Hajduk, u sljedećem prijelaznom roku koji kreće 1. siječnja 2008. godine.

Iskusni 34-godišnji donedavni reprezentativac ostao je bez kluba ovoga ljeta nakon što mu je istekla obveza prema liješkom Standardu. Govorkalo se da bi mogao u Hajduk kad su “bijeli” naumili kupiti gotovo cijelu novu momčad (a što su velikim dijelom i uradili), međutim s Rapaićem je nastao kratki spoj.
I jučer, kao grom iz vedra neba pokušaj Dinama da ga pridobije u Maksimir.
Miki se u posljednje vrijeme posvetio privatnom biznisu, otvorio je dućan u Jokeru, a pitanje o tome gdje ima dima ima li i vatre izbjegavao je...

- Dragi, na auto-cesti sam, nemam što reći... Samo, vidim da me nema u Hajduka, a najavljivali ste me...

Odakle Miki u priči Dinamo? Zdravko Mamić pokušavao je još prije tri sezone dovesti u Maksimir tada standardnog reprezentativca. A danas? Je li se Dinamo ‘’bacio na Rapaića’’ samo kako bi mu digao cijenu i sumnjama prekrio Hajdukov ‘’gotov posao’’?

- Rapaić je legenda hrvatskog nogometa, ali Dinamo u ovom trenutku nije zainteresiran za njegov angažman. Mi već imamo formiranu i dobro izbalansiranu momčad – konstatirao je trener modrih Branko Ivanković.

Mi ćemo dodati kako Dinamo nije uspio u svoje redove privoljeti svojedobno ni Stipu Pletikosu, unatoč “nemoralnoj ponudi”. Jednostavno, preveliki su hajdukovci...

No, ako već nije za Rapaića maksimirski je klub zainteresiran za novog Brazilca. Radi se o 23-godišnjem playmakeru Manoelu Moraisu Amorimu. S ‘’desetkom’’ na leđima Amorim je igrajući za Vasco De Gamu u dvije sezone odigrao 89 utakmica i postigao 23 pogotka. U kolovozu 2006. brazilski izbornik Dunga zvao ga je u nacionalnu vrstu, ali Amorim još nije debitirao.

Koliko je posao ozbiljan svjedoči i nazočnost Zorana Mamića u Brazilu. Premda je sportski direktor modrih prošlog tjedna na službenoj press-konferenciji kluba izjavio kako ide ‘’u Barcelonu sa suprugom na odmor’’. Dakako, prva je asocijacija bila kako Dinamov menadžer odlazi u Kataloniju ne bi li transferirao Modrića u Barcu. No, Mamić se zaputio u Južnu Ameriku da bi pronašao – Modrićevog nasljednika.

Preuzeto sa Slobodne Dalmacije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 56 57 59 60 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Jul 2026, 20:31:52
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.238 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.