Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Jul 2026, 05:25:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 272976 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1544
Zastava Zagreb-Rijeka
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat: sarmagedon7
Ne kazem da nece biti neocekivanih rezultata, grupa je izjednacena ali slaba
Njemački novinari ("Kicker") ne misle tako; po njima dosta teška, možda "najzajebanija" grupa
"HSV-Gruppe D ... es ist eine Gruppe mit hoher Qualität."
http://www.kicker.de/news/fussball/uefa/
Citat: st_faca
Nije pametno podcjenjivat Basel, to nikako nije pametno...
Smile  slažem se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5368
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
nije pametno al dodao bih uz basel josh eee nikoga ne valja..   ajax dobi u zagrebu i shta se desilo malo sidjesh s gasa i onda te gaze na tvom terenu .. svaka njima chast ispali su glupi pred svojom publikom .. jedino mi nije loshe shto ove "jake" imaju kuchi al o tom po tom ko je jak a ko nije ..
IP sačuvana
social share
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ...  ili
dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung S500
Velo Misto ako se ne varam,isla je na BK pre par godina...

Velo misto (odn. u prevodu: "Veliko mjesto")

st faca...ne znam lepsi je sa Zvezdom i to je to...

Ne znam ja koji je tebi ljepši. Uostalom, to je stvar ukusa. Ja sam ti samo rekao koji je prvi (stariji, originalan) a koji je novi (mlađi, kasnije uveden).
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Volim te mama,al ne više od Dinama

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                               Dinamo ukinuo suspenziju Šokoti

Napadač Dinama Tomo Šokota vratio se treninzima s prvom momčadi. Trener Branko Ivanković u srijedu je obavio razgovor s Tomom Šokotom, koji se poslije suspenzije vraća u konkurenciju za modri napad.

Dinamo danas igra prijateljsku utakmicu u Mariji Bistrici, te poslije dvodnevnog odmora nastavlja s pripremama za prvoligaške susrete i nastupe u Kupu Uefa.

Trener je još jednom naglasio da nas skupina koju smo izvukli ne smije zavarati, već da se radi o više nego ozbiljnim protivnicima za koje moramo biti u najvišem stupnju pripravnosti.

- Svako bi opuštanje moglo biti kažnjeno. Ne smijemo ništa prepustiti slučaju, već ozbiljno nastaviti s pripremama. Skupina je vrlo jaka!

Nogometni magazin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ovaj život je biznis da popizdiš

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n73
Velo Misto ako se ne varam,isla je na BK pre par godina...

Velo misto (odn. u prevodu: "Veliko mjesto")

st faca...ne znam lepsi je sa Zvezdom i to je to...

Ne znam ja koji je tebi ljepši. Uostalom, to je stvar ukusa. Ja sam ti samo rekao koji je prvi (stariji, originalan) a koji je novi (mlađi, kasnije uveden).

Ja sam ti reko koji je mni lepsi.Naravno da je stvar ukusa.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                       Ivanković: Modrić je najbolji igrač naše skupine

Prije deset dana činilo se da je u “sedmom krugu pakla”, pred njim je bila zahuktala Rijeka, gostovanje u Amsterdamu, na koje se putovalo kao na sprovod i odlazak u Split. No, najteži tjedan u karijeri pretvorio se u sedam rajskih dana Branka Ivankovića...

- Ovo je doista tjedan za trajnu uspomenu, svaki trener bi bio ponosan na ovakve pobjede, izborene u velikom stilu. Pobijedili smo Rijeku, koja je u Zagreb došla s velikim ambicijama i vrlo “nabrijana”, došla je pobijediti. Predstavili su se kao momčad koja se želi uključiti u borbu za prvo mjesto. Dobili smo ih vrlo sigurno, iako rezultatski ne baš uvjerljivo, ali, bez većih dvojbi. Nakon toga smo na impresivni način izbacili Ajax, da bi vječiti derbi, u utakmici u kojoj nema pravila i favorita, ogled dobili vrlo sigurno.

• Iskreno, jeste li se nadali pobjedi u Amsterdamu?

- U prvoj utakmici Ajax nije bio bolji od nas i to mi je dalo vjeru da nismo bez izgleda. Znao sam; ako ćemo biti koncentrirani, zbijeni, hrabri i motivirani, da ćemo napraviti uspjeh. Imali smo i sportske sreće, koja je vrlo važna.

• Bez obzira što je Dinamo od 120 minuta bio dominantan 90, zadnjih deset minuta bilo je “velike vatre”?

- Uoči svake utakmice imam osjećaj, pozitivan ili negativan. Ovaj put sam osjećao da Ajax teško može zabiti gol. Šteta što se u finišu utakmice dogodila pogreška, svi su čekali kraj, ali na jednu loptu, koja leti 70 metara, nije bilo prave reakcije. Ajax me nije impresionirao, nasumce su izbijali lopte, u njihovoj igri nije bilo one poznate “ajaxovske” tečnosti. Za to su najzaslužniji naši napadači, koji su ih visoko pritiskali i u fazi primanja lopte nisu im davali mira. Agresivnošću smo razbili njihovu kombinatoriku...

• Zanimljivo, Dinamo je svoje najbolje europske utakmice odigrao u Bremenu i Amsterdamu?

- To govori da je momčad dobro ukomponirana i fizički pripremljena, Dinamo je danas vrlo brza momčad, što godinama nije bio slučaj. Imamo još jednu kvalitetu, jaku duel-igru, što nije karakteristika hrvatskih momčadi, mi taj duel nemamo samo u fazi obrane, već i u fazi napada. Modrić, Sammir i Mandžukić su u stanju izdržati duel i to je vrlo neugodno za protivnika.

• Najveći kompliment ste dobili od Sergija Krešića, koji kaže da se Dinamo brani s devet, a napad završava sa šest igrača.

- Istina, branimo se minimalno s osam igrača, a inzistiram da u završnicu dolazimo najmanje s petoricom igrača. Statistika kaže da su naši defenzivni vezni igrači, Vukojević i Pokrivač zabili skoro deset golova.

• Jedan trener je rekao: “Da nisu prodali Eduarda, nikad ne bismo upoznali Mandžukića!”

- Mandžukić je ranije, nego što smo očekivali, došao u situaciju da pokaže svoje kvalitete. I novine su, na kraju krajeva, pisale da je Mandžukić igrač budućnosti, na što se Zagrebov predsjednik jako ljutio. On sasvim sigurno može biti zamjena za Eduarda, on ima sve predispozicije da se razvije u vrhunskog igrača. Dokazao je svoje vrhunske, fizičke kapacitete, također i tehničke i taktičke...

• On je trenutno, uz Modrića, najpotentniji i najbolji igrač hrvatske lige?

- Na najboljem je putu da to postane! Ima brzinu, agresivnost, vrlo je jak u skoku, odličan je tehničar, uostalom, bio je proglašen i za najboljeg igrača malog nogometa...

• I na svakoj utakmici dobije karton?

- I taj “feler” će staviti pod kontrolu! U Amsterdamu i Splitu ih je dobio nezasluženo...

• Je li Slaven Bilić “falija” što ga nije pozvao u reprezentaciju, iako ima problema s napadačima?

- Mandžukićevo nepozivanje je “druge prirode”, Bilić nije htio rušiti Ladićev autoritet...

• Ali, Hrvatska igra ključnu utakmicu za plasman na EP?

- Bilić najbolje zna što mu je činiti. Reagirao je kada su mu igrači “pobjegli”iz kampa...

• Tada su mu svi pljeskali, ali, za previd Mandžukića neće mu pljeskati?

- Ne želim se miješati u izbornikov posao, on zna kako teče oporavak Eduarda, Petrića i Balabana...

• Mandžukić i Tadić su bili, uz Modrića, najpotentniji Dinamovi igrači u Amsterdamu. Kako ste vratili Šokotu u momčad, a Balaban se oporavio, znači li to da će dvojac iz Amsterdama opet u drugi plan?

- Mandžukić i Tadić su napadači modernog kova, igrači budućnosti! Oni moraju zadržati takav način igre, kao što tražim od Etta, Čale, Vukojevića i Pokrivača, da osim u fazi obrane, pridonesu igri i u napadu. Mandžukić je demantirao teorije da se “napadači ne smiju trošiti na obranu, jer će im nedostajati svježine za napad”. Istrčao je fenomenalnu kilometražu, zabio dva gola, na njemu je suđen jedanaesterac, petnaest lopti je odnio glavom. On sve radi u punom sprintu, u velikom radnom tempu. Tadić je od Domžala bio u krizi, ali, normalno je bilo očekivati da će pored Balabana, Šokote i Mandžukića pasti u drugi plan. Dakle, za očekivati je tandem Mandžukić - Balaban!

• Osim Mandžukića, najveće otkriće sezone su Vukojević i Pokrivač?

- Mandžukić se najbrže adaptirao, kao da je stotinu godina u Maksimiru. Vukojevićev nogomet nije za gurmane, ali, svaki trener treba takvog igrača. I ja sam nogometni gurman, moja igra nije šablonizirana, ali bez Vukojevića ne mogu sastaviti momčad.

• Tko je najveće ime u našoj grupi. Van der Vaart, Olić, Wiltord, ili su to Mandžukić i Modrić?

- Nema dvojbe, najveće ime je Modrić! Na žalost, igrače danas “prodaje” nacionalnost, pa je tako Van der Vaart popularniji i medijski jače ime. Znam da je Valencia bila spremna platiti za njega basnoslovnu svotu. Ali, Modrić već godinu dana drži konstantnu formu, njegove izvedbe su za najviše ocjene. Modrić čudesno napreduje, bitno je popravio kretanje, prekide i udarac. Zabio je 9 golova, prvi je strijelac lige.

• Formula za prolaz u treći krug?

- Po nekim računicama i 4 boda dovoljna su za prolaz. Prva utakmica, s Baselom, bit će najvažnija, treba dobiti prvu! To bi bio “ajnšpric”...

• Je li bilo utakmica na kojoj, kao trener, niste bili u vrhunskoj formi?

- Zakazao sam protiv Varteksa, dva dana prije susreta osjećao sam da neće biti dobro! Na primjer, prije Ajaxa nisam vidio način na koji tu utakmicu možemo izgubiti, ali, protiv Varteksa mi je bio kamen u želucu i “vreća cementa” na leđima. Bilo je i utakmica na kojima sam imao zakašnjele reakcije, pet puta mijenjao odluku koga promijeniti...

• Počinju li na utakmici s Baselom Dinamove pripreme za Ligu prvaka?

- Mi nemamo imperativa...

• Nije ga bilo ni protiv Ajaxa, ali su tamburaši ipak bili spremni?

- Naš najveći kapital je 12 europskih utakmica, plasirati se u sljedeći krug Lige Uefe, a generalni cilj je pripremiti momčad za Ligu prvaka...

• Kako, ako ćete ostati bez Modrića, a  Manchester United već vabi Mandžukića?

- To su problemi, koji nadilaze moje ingerencije. Mi moramo prilagoditi Sammirove kapacitete našem stilu igranja, on je prirodni Modrićev nasljednik i za njega sam pripremio posebni program. Premalo ulazi u kazneni prostor, ne šprinta u prazni prostor, mora popraviti udarac i raditi na kondiciji, što je krucijalno. To ne ide preko noći, na tome se radi dvije godine...

Tomo Šokota vraćen uz kaznu od 20.000 eura!

Na sastanku u srijedu s Tomom Šokotom, trener Branko Ivanković je izgladio nesporazume s tim, po njegovim riječima, vrlo korektnim napadačem i vratio ga u sastav prve momčadi. Šokota je platio visoku kaznu od 20.000 eura (trener nije želio reći o kojoj se svoti radi), uz obećanje da više neće biti “dugog  jezika”...     
Mamić me uvjerava da ću biti doživotni trener Dinama Smile Smile Smile

Kako se nosite s izvršnim dopredsjednikom. On je vizionar i kreator ovog Dinama, on kupuje igrače, ulazi u svlačionicu, on i plaća. Dobro plaća!

- Žao mi je, jer ovo što se dogodilo na aerodromu, nisu postupci u skladu s njegovim karakterom, on je čovjek koji će od deset stvari, devet napraviti fenomenalno, a jednom će pokvariti ukupni dojam. Šteta, on je emotivan čovjek, izuzetno čestit čovjek, koji sve radi iskreno, ali, često su okolnosti protiv njega. Iako me uvjerava da ću biti doživotni trener Dinama, i on i ja smo svjesni da se okolnosti mogu promijeniti...

Doživotni, to je, ipak, figurativno?

- Ja mu vjerujem, ali, kad krene kampanja, kao što je krenula protiv mene, teško je to zaustaviti, javlja se nesigurnost kod svih sudionika priče. Ali, Mamiću se ne može osporiti da je stvorio potentnu momčad...

Preuzeto s Jutarnji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                            Cvjetković: Mandžukića traži 20 klubova, ali još je prerano

Mario Mandžukić se u kratko vrijeme prometnuo u najveće osvježenje Dinama te postao jedan od najgledanijih eksponata domaće nogometne tržnice. Na Poljudu ga je gledao i engleski prvak, a svoje je opservacije njegov skaut podijelio s Mandžukićevim zastupnikom Ivanom Cvjetkovićem.

Ivan Cvjetković bio je član prve selekcije Hrvatske koja je svladala SAD 2:1. Drugi gol zabio je sam, a danas se bavi nogometnim zastupanjem igrača. Najveća 'zvjerka' pod njegovom paskom trenutno je Mario Mandžukić, iza kojega su dvije utakmice karijere.

'Preuzeo sam ga prije tri godine i otada imamo razvojni plan. Prvi je cilj bio dovesti ga u grad Zagreb, pa na hrvatski vrh – u Dinamo. Sad slijedi neki jači inozemni klub, a na kraju se nadamo nekoj od najatraktivnijih destinacija Europe.'

Uspon je bio zaista brz i puno se toga promijenilo u kratkom vremenu.

'Najbolji dojmovi još su svježi, super je odigrao dvije velike utakmice. Dobro su mu došli ti golovi u Amsterdamu i Splitu nakon nesporazuma s izbornikom Ladićem, gomile žutih kartona i sitnih gluposti. Skrenuo je pozornost na sebe i sada se za njega zna u inozemstvu.'

Telefon sigurno često zvoni. Postoji li već pritisak iz inozemnih klubova?

'Kad bih počeo nabrajati, došli bismo do 20 klubova koji pokazuju interes. Ipak, mi želimo da Mario još barem dvije godine odigra u Dinamu prije nego što se otisne u inozemstvo. No i njemu je poticaj kada zna da ga gleda jedan Manchester United i još četiri, pet premierligaša.'

Cvjetković kaže da zainteresirani klubovi iznose svoje ponude isključivo ljudima u Dinamu te da je on samo posrednik. Uglavnom, predložene svote su u domeni tajne. No pričao je s Unitedovim skautom.

'Svidio mu se Mario, no zamjera mu krhku građu. Iako smo svi vidjeli kako je beskompromisno napadao deset kila težeg Jaapa Stama, Englez kaže da mu nedostaje nekoliko kilograma (Mario je visok 186 cm i ima 76 kg), pogotovo u gornjem dijelu tijela. Ma, još je prerano za odlazak van. Treba odigrati još velikih utakmica i zaslužiti poziv u reprezentaciju, a tek onda krenuti dalje.'

Veliko je pitanje hoće li Englezi ikada pisati njegovo prezime - MANdžUkić. Jer ponekad nije odlučujući ni igračev napredak, pomažu i neke nenogometne stvari.

'Bit će puno lakše kada naši igrači u Europi ne budu imali status stranaca. Već ove zime mogli bi imati takav status u Njemačkoj i zemljama Beneluksa. S vremenom će se ta zona širiti i za dvije godine situacija bi trebala biti puno bolja nego danas.'

Popularni Tarzan kaže da Mandžukić sigurno neće biti ekspresno prodan, jer je u Dinamo tek došao, i još jednom ističe da je na osnovi njegovih genetskih sposobnosti i volje za radom prepoznao zvijezdu i napadača budućnosti.

Preuzeto s T-portala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                                                Dinamo lovi zlatnu kopačku SP do 17

Dinamo se uključio u lov na trojicu najnadarenijih afričkih nogometaša, dvojicu Ganaca i Nigerijca, koji su obilježili Svjetsko prvenstvo igrača do 17 godina u rujnu održan u Južnoj Koreji. Ta akcija odvijala se u tajnosti, no ipak je procurila iz Dinamovih ureda.

Klub ju je, doduše, demantirao jer je posao još daleko od ostvarenja budući da nigerijski menadžer pregovara s figom u džepu, pa će mladiće najprije ponuditi nekim engleskim klubovima. Oni će početkom sljedećeg tjedna doputovati u London, a Zagreb bi im trebao biti sljedeća stanica. Ako dođu, bit će to sjajan Dinamov posao, možda čak ravan dovođenju Dudua iz Brazila.

Jer, preporuke toga trojca su vrhunske. Nigerijac Macauley Chrisantus bio je zlatna kopačka SP-a sa sedam pogodaka, a njegova je momčad u Seulu osvojila svjetsko zlato pobijedivši u finalu Španjolsku (predvođenu Bojanom Krkićem) na jedanaesterce.

Ganski napadač Ransford Osei bio je drugi strijelac natjecanja, a njegov suigrač, vezist Abeiku Quansah, također je bio u idealnoj momčadi prvenstva. Sva trojica rođena su 1990. godine. Na Svjetskom prvenstvu u J. Koreji sudio je Riječanin Ivan Bebek. Dva puta, protiv Japana i Kolumbije, sudio je Nigeriji. Tvrdi da je Chrisantus fantastičan potencijal.

- Doista je odskakao na tom natjecanju - kaže Bebek. - Riječ je o izvrsnom centarforu, velikom talentu i ako ga Dinamo dovede, bit će to odličan potez. Temelje Dinamova afričkog skautinga udario je bivši sportski direktor Zvjezdan Cvetković, koji je prvi, prošle zime, krstario Ganom. Tek sada bi Dinamo mogao ubrati plodove njegova izviđanja. Ako Afrikanci plave ne izigraju...

Dinamo u prvoj momčadi ima dva Afrikanca, Kamerunca Mathiasa Chaga i Bjelokošćanina Franca Guelu. Chago već odavno ima hrvatsko državljanstvo. Neki se možda sjećaju i Nigerijca Samuela Okwarajia, koji je je kratko boravio u Dinamu sredinom osamdesetih. Samuel je umro na travnjaku 1989.  Srce ga je izdalo na utakmici s Angolom. 

Preuzeto s Vecernji.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 807
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
SonyEricsson K800i
Citat
Cvjetković: Mandžukića traži 20 klubova, ali još je prerano
Trazi njega  Smile Smile Smile
Zbog ona dva gola postao je najveci potencijal u Evropi. Smile
IP sačuvana
social share

U zdravom hardveru zdrav softver

Jbg. Anceloti treba da se zabrine da mu igraci do proljeca ne poumiru od starosti  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
А уствари није ништа посебно, трчи, труди се, али кад узме лопту не да је никоме.

Мало га треба довести у ред па ће можда и бити нешто од њега.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Jul 2026, 05:25:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.