Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 00:13:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 268048 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
BBB uspeli, odlazi Mamić?

Alfa i omega zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić, koji je jedna od najkontroverznijih javnih ličnosti u Hrvatskoj i svakako jedan od najmoćnijih ljudi hrvatskog fudbala, najavio je da će na proleće napustiti klub.

Zbog raznoraznih pritisaka sa strane, kao i peticije o njegovoj smeni koju su pokrenuli navijači modrih Bed Blu Bojsi, "dopredsednik" modrih najavio je "zbogom".

"Svi vrište o lošoj klimi oko Dinama! Jesu li krivci za tu lošu klimu Samir, Bišćan, Butina, Ivanković ili Mamić? U tako 'lošoj' klimi za tri godine smo osvojili šest titula, reprezentaciji dajemo šestoricu reprezentativaca, naj ekipa smo u Zagrebu. U Sportskim novostima je obavljena inspekcija Dinama. Organizacija kluba: 9, finansijska situacija: 10, sponzori: 9, omladinski pogon: 8, ekipa: 8, stadion: 3, navijači: 3, ja bih dodao - mediji: 1", nastavlja svoj rat sa novinarima Mamić.

"A, ovo s peticijom ne vode navijači, već grupa huligana. I molim ih da to ne rade svom klubu. Okupimo se svi pod Dinamovom kapom, a Udruženje navijača pozivam u klub i mogu govoriti koliko hoće. I to pred kompletnim rukovodstvom. Ali, ako se na proleće bitno ne promeni situacija, otići ću! Jer, sada bi bio kukavičluk otići. Ja sam najčvršći jamac da Hajdukov projekat neće završiti baš tako kako su planirali! Ne želim pobeći pred tom ‘olujom’ i ostaviti Dinamo na cedilu, ali ako se klima ne promeni - jedan kroz jedan je da ću na leto napustiti klub! Ali, kao pobednik koji je četiri godine marširao Hrvatskom ligom", rekao je u intervjuu Jutranjem listu popularni Maminjo.

Dinamo je ove sezone nastupio i u Ligi UEFA i završio takmičenje nakon prvog kruga. Njihov nastup najviše će se pamtiti po neredima navijača na "Friuliju" kada su gostovali Udinezeu. UEFA je Dinamo zbog tog prvobitno kaznila sa 200.000 evra, a postupak će biti ponovljen i očekuje se mnogo žešća kazna, možda čak i izbacivanje iz evropskih takmičenja na duži period.

"Ne znam zašto smo uopšte tako kažnjeni, jer prema onome što je napisao delegat trebali smo biti kažnjeni sa 10.000. Utakmica je na molbu igrača završena bez ekscesa, bez ranjenih i mrtvih, nije bilo značajnije materijalne štete i slažem se s Markovićem da bi bilo zanimljivo otkriti inicijatora obnavljanja postupka. Kaznili su nas sa 200.000 evra, a mi na svih šest međunarodnih utakmica nismo toliko prihodovali. Možda taj inspektor smatra da je to previsoka kazna".

Dinamo je trenutno lider na tabeli HNL. Nikad u istoriji nije imao veći budžet. Za protekle dve godine na pojačanja su potrošili 20 miliona evra, ali je ipak glavna "zvezda" tima Mamić, koji je u konstantnom sukobu sa medijima, navijačima i prvim čovekom HNL-a Igorom Štimcem. Teško je i nabrojati trenere koji su prodefilovali kroz klub za njegove vladavine. Trenutno je trener Marjan Vlak, ali se već licitira imenima novog trenera. Kandidati su bivši treneri Dinama Velimir Zajec i Zlatko Kranjčar, kao selektor Hrvatske Slaven Bilić.

"Velimir Zajec nikada niti jednom ružnom rečju nije komentarisao rad niti jednog čoveka u klubu i to mu daje legitimitet da bude večni kandidat za najvitalnije funkcije u Dinamu! Nedavno, u Kranjčarevom intervjuu nisam osetio nikakvu gorčinu prema klubu i meni, što me veseli. Kranjčar će u budućnosti sasvim sigurno biti kandidat za trenera. A Slaven Bilić, kad bi hteo, uvek bi bio dobrodošao u Dinamo!", kaže Mamić.

"Ne postoji cena koju ne bih platio, treneru koji bi ostvario proleće u Evropi. Preživi Božić i zagrabi, koliko ti srce želi", u svom stilu nastavio je Mamić, koji je dodao da je Zvonimiru Bobanu hteo da ponudi mesto trenera, ali nije uspeo da uspostavi kontakt s njim.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Ma Mamić najavljuje svoj odlazak u redovitim vremenskim intervalima, barem jednom u kvartalu... ne treba to uzimat za ozbiljno...

On će otić kad izgubi financijski interes. To je barem jasno.

E da... baš sam se slatko nasmijao - Slaven Bilić trener Dinama...  Smile Smile
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
Dinamovci prijetili napuštanjem Dvoranskog: Zar bi ovdje trebali nositi pancirku?!

Nije Dinamov trener zabrinut što se njegova momčad na Dvoranskom prvenstvu pokazala u vrlo blijedom izdanju i jedva izborila prolaz. Ne brine ga ni što pojačanja Slepička, Sivonjić i Calello nisu danas pokazali gotovo ništa u Domu Krešimira Ćosića. Ipak je to samo mali nogomet, a jedini hrvatski trofej koji modrima nedostaje nije dovoljno značajan da bi Dinamovci zbog njega morali brinuti hoće li iz Višnjika izvući živu glavu. Tako barem rezonira Marijan Vlak, koji je Dvoransko prvenstvo doživio kao jedan veliki atak na njegove nogometaše.

Nakon što je poslije prvog dana Dvoranskog napao Zadrane zbog "nepotrebno grube igre", Vlak se okomio na tribine koje nisu njegove pulene dočekale raširenih ruku.

"Pa ovo nema veze sa sportom", grmio je Vlak pred novinarima nakon što su se tribine Krešinog doma već ispraznile poslije zadnje utakmice dana. "Mi smo ovdje došli odigrati jedan najnormalniji prijateljski turnir, a sad ispada da se ja tu nečeg moram bojati. Pa to je tragedija", kaže Vlak.

"Dečki turnir korektno odrađuju usprkos svemu ovom što se događa, ali to nije normalno. Sinoć su nam došli u hotel, htjeli nam istući igrače, prijetili Balabanu i Hrgoviću. Kamenuju nam bus, a organizatori nas upozoravaju da ne izlazimo iz hotela! Pa što sam ja ovdje?! Zar bih trebao imati pancirku na sebi?", dramatično će Dinamov trener koji je novinarima poručio "da su to činjenice čak i ako njima ne izgleda tako".

"Nije mi svejedno, razmišljali smo i da ranije odemo kući"

"Drago mi je da smo se plasirali u drugi krug, ali znam što nas sutra čeka i ne mogu reći da mi je svejedno", referirao se Vlak na predstojeći derbi s Hajdukom, koji će u Zadar sigurno privući velik broj pripadnika Torcide. Navijači splitskog kluba navodno su samo za nedjelju zatražili tri tisuće karata pa nema sumnje da će se i sutra pojaviti u velikom broju.

"Postojala je čak i varijanta da ranije odemo kući, otkažemo nastup na turniru. Ali ja sam rekao ne i odlučio da ćemo odraditi to do kraja", ljutito je podvukao Vlak.

Sinovčić: BBB-i navodno dolaze s pet autobusa, ali ovdje su svi sigurni

Cijelo izlaganje trenera Dinama pratio je i Reno Sinovčić koji je Vlaka pozdravio sa smiješkom i pružio mu ruku, te se zatim i sam obratio novinarima nakon što se Dinamov trener zaputio prema svlačionici.

"Ja sam gledao sve utakmice. S tribine su poletjele dvije kovanice, a oni sad oko toga podižu ogromnu buku. Nemate se čega bojati, ovdje ste svi sigurni", uvjeravao je novinare glavni čovjek NK Zadra i dodao kako nema namjeru zapošljavati dodatno osiguranje za posljednja dva dana turnira.

"Jedino ne znam što je s ovom najavom da dolaze Boysi", iznenadio nas je Sinovčić. "Šuška se da će iz Zagreba doći četiri ili pet autobusa. Ali nema straha od nereda. Ma znate što? Ja bi njih najrađe sve pomiješao na tribinama i onda ne bi bilo nikakvih problema. Da kraj navijača Hajduka sjedi navijač Dinama i navijač Šibenika, ništa se ne bi dogodilo. Kako svi mogu biti zajedno kad igra reprezentacija? Problemi nastaju u grupama, kad bi ih se izmiješalo po tribinama ništa se ne bi dogodilo", otkrio je Sinovčić svoju viziju za smanjivanje nasilja među navijačima.

Izvor: Nogometni - Magazin
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
Buuuhuuuuuu... cmizdr cmizdr... šmrc šmrc... jaaaadni igrači Dinama... zamisli, zvižde im, viču ih, vrijeđaju i podjebaju sa tribina...

Ooooo kako su samo zločesti ti navijači iz Dalmacije... ne vole Dinamo... Grozno, zaista...

Inače - te idiote koji su navodno pokušali uć u holet i izmlatit igrače Dinama policija fino privede, pa ih se optuži i smjesti u zatvor na par mjeseci. Problem rješen.

BTW - ima bit da su velepoštovani funkcioneri Dinama zaboravili na detaljčić iz prošlogodišnjeg dvoranskog prvenstva, kada je tijekom utakmice iz publike budala pokušala udarit Hajdukovog igrača.

I sad se čudi zašto ih u Zadru vrijeđaju i zvižde im...

Zanimljivo, zar ne?
IP sačuvana
social share

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
nije na dvoranskom prvenstvu se desilo udaranje carevica vec na kutiji sibica a to je druga stvar
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Jel prenosi neko te utakmice? Kad je finale?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Prenosi HRT ima danas finale i za 3mj a vjerovatno ce prenositi i Dinamo-Hajduk u 16 i 15,po meni odlicna atmosfera u Visnjiku jucer 4 navijacke grupe u jednoj dvorani petu nisu pustili a danas ce bit jos bolje samo bez Funcuta al s vise Boysa,a usput Torcidi pao transparent hahhahaha
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
hrt2 prenosi u 16h Cib-Zagreb
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
bilo je ukljucenje
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung S500
nije na dvoranskom prvenstvu se desilo udaranje carevica vec na kutiji sibica a to je druga stvar

A "Kutija šibica" je malonogometni turnir koji se održava u Zagrebu.

Da, u pravu si. Ogromna razlika.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 260 261 263 264 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Maj 2026, 00:13:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.