Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 17:10:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 269275 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
jebiga ne treba se time ponosit bolje da je nikakav pregovarac pa da sve odbija

ne ponosim se, samo konstatiram.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vasa uprava zaista prodaje igrace za dosta para...ali ne znam zbog cega se vi tome radujete. Jel imate ista od toga...jel dovedu adekvatne zamene, sve ste slabiji,...u Evropi nemate rezultate...konkurencija u HNL u vam se raspada...

Jedino opravdanje za vase odusevljenje tim transferima je prezime...ako se prezivate Mamic onda ok...ovako vas ne razumem .

I vrlo ste zahvalni navijaci...Mamic kaze Luka ce ostati...vi svrsavate na mogucnost ulaska u LS sa njim.
Mamic kaze Luka ide....vi svrsavate na kolicinu para... blago njemu sa vama

čekaj malo, potrkijepi ovu izjavu, za koju kažem da nije točna. u sezoni 2006/07, imali smo u ekipi i dudua i čarlija, pa smo ispali u prvom kolu kup uefe. sezonu prije toga nismo ni igrali europu. ove sezone bez te dvojice ligu uefa. nije nešto, ali je pomak. tko garantira da ćemo biti slabiji nego ove sezone? ako odlaksom modrića i vukojevića možemo nabaviti 5 dobrih igrača tako da možemo pokriti i njihove pozivcije, ali i neke druge deficitarne, onda smo opet u plusu.

Vi igraca MOdricevog kvaliteta ne mozete priustiti...cak i da ste finansijski toliko jaki...nijedan stranac koji igra na njegovom nivou nece doci u HR da igra po nekim zabitima(kao uostalom i u Srbiju) Proizilazi da mozete dovesti samo isluzene strance ili strance sa pristojnim potencijalom....sto je krajnje nesigurno(to vam govore iskustva). U hr nemate igraca Modricevog potencijala(istina je da se ne radjaju tako cesto). Tako da je vasa buducnost u najmanju ruku nesigurna. To sto ste napravili mali pomak u rezultatskom smislu je proizvod spleta okolnosti i sazrevanja modrica, vukojevica i jos nekolicine igraca....koji vise ne igraju kod vas. I slozices se da je lakse nadoknaditi odlazak Corluke nego kreatora igre-odnosno fantazista  Smile  retko glupa rec  Smile
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 23:14:56 od sarmagedon7 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560

Vi igraca MOdricevog kvaliteta ne mozete priustiti...cak i da ste finansijski toliko jaki...nijedan stranac koji igra na njegovom nivou nece doci u HR da igra po nekim zabitima(kao uostalom i u Srbiju) Proizilazi da mozete dovesti samo isluzene strance ili strance sa pristojnim potencijalom....sto je krajnje nesigurno(to vam govore iskustva). U hr nemate igraca Modricevog potencijala(istina je da se ne radjaju tako cesto). Tako da je vasa buducnost u najmanju ruku nesigurna. To sto ste napravili mali pomak u rezultatskom smislu je proizvod spleta okolnosti i sazrevanja modrica, vukojevica i jos nekolicine igraca....koji vise ne igraju kod vas. I slozices se da je lakse nadoknaditi odlazak Corluke nego kreatora igre-odnosno fantazista  Smile  retko glupa rec  Smile

pa dobro, reci želim vam sve najgore i točka, nemoj mi tu uvijat  Smile gledaj, modrić je fenomenalan igrač, ali on nije dinamo. imali smo i jaču ekipu 90-tih u kojoj taj modrić, jel, nije igrao. po tvojoj definiciji mi bi sad trebali zatvorit butigu jer nema više luke  Smile jel se ikad itko zapitao je li luka bio teret ekipi? u  smislu da su se svi previše na njega oslanjali, pa je to izgledalo kao da luka sam igra protiv npr. basela. jednostavno je previše kvalitativno odskakao od ostatka igrača. sad na kraju prvenstva kad je modrić preskočio par tekmi, dinamo je odigrao najbolje utakmice ovog proljeća. simptomatično? možda.
« Poslednja izmena: 25. Maj 2008, 23:22:55 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma ne zelim vam nista lose...samo mi je smesno kad sabirate novac dobijen na ime odstete za nekoliko igraca i planirate sta cete sa njim Smile  Cujem da dovodite Rukavinu...mislim da je to ispravan put za vodece ekipe iz regiona. Dovoditi najtalentovanije domace igrace, razviti dobru omladinski skolu(kao Partizan) i razgranati mrezu skauta. Stranci su veliki rizik...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Ma ne zelim vam nista lose...samo mi je smesno kad sabirate novac dobijen na ime odstete za nekoliko igraca i planirate sta cete sa njim Smile  Cujem da dovodite Rukavinu...mislim da je to ispravan put za vodece ekipe iz regiona. Dovoditi najtalentovanije domace igrace, razviti dobru omladinski skolu(kao Partizan) i razgranati mrezu skauta. Stranci su veliki rizik...

znaš onaj vic o muji, bolan pa za kog si ti, za mene ili lava  Smile

vidiš ima jedna caka oko dovođenja domaćih igrača. sad kad svi znaju da smo puni ko brod, događa se ovo...

KADA SI PUN K'O BROD
Rijeka za Sharbinija traži 7 milijuna eura!

Čelništvo Rijeke je uz novac zatražilo i dolazak Darija Jerteca na Kantridu, pa stoga i ne čudi previše što je Zdravko Mamić na prijedlog uzvratio riječima: 'Niste normalni'.

Psihijatrijsko vještačenje, koje je prije nekoliko mjeseci zatražio Općinski kazneni sud u Zagrebu, je pokazalo da je Zdravko Mamić duševno zdrava osoba.

Čelništvo Rijeke je svejedno odlučilo taj nalaz staviti na kušnju te je u subotu izvršnom dopredsjedniku Dinama poručilo da na stol mora gurnuti kofer težak čak sedam milijuna eura ukoliko želi vidjeti Anasa Sharbinija u Dinamu!, doznaje Večernji list.

Uz dužno poštovanje mladom igraču s Kantride, a odnedavno i članu momčadi Slavena Bilića, svak zna da je to ipak za poneku lipicu previše, pa stoga i ne čudi što je Maminjo odmah uzvratio riječima "oni nisu normalni".

Štoviše, čelnici Rijeke su uz sedam milijuna eura zatražili i dolazak Darija Jerteca, te je u ovom trenutku teško pregovaračke strane vidjeti kako se nalaze na pola puta.

No, mogao je Mamić i pretpostaviti da će takvi dani doći, svi znaju da je pun k'o brod.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vukojević: Potpisao sam ugovor života

Ognjen Vukojević jučer je potpisao petogodišnji ugovor s Dynamom iz Kijeva! Iako nismo izravno uspjeli doznati iznos jer se te informacije u pravilu ne govore, iz dobro obaviještenih izvora vele nam da će hrvatski reprezentativac godišnje zarađivati milijun eura!

- Stvarno sam presretan, Dinamo je prošao sjajno, ja sam prošao sjajno, to je transfer iz snova! - kazao nam je Vukojević neposredno nakon što je u nedjelju oko 14 sati potpisao ugovor s poznatim i nogometno etabiliranim kijevskim klubom.

Vukojević je postao još jedan hrvatski nogometaš koji je završio u klubu koji očito cijeni naše igrače, Leko, Sablić i Bušić, koji su nosili kijevski dres, najbolje svjedoče toj tezi. Hrvatski Gattuso trebao bi postati srce Dynama, isto ono što je bio u imenjaku iz Zagreba. Njegovom kupnjom Kijevljani se žele približiti dominantom Šahtaru, koji je također bio zainteresiran za Vukojevića, ali je klub iz Donjecka preduhitrio predsjednik Dynama, ukrajinski tajkun Igor Surkis, koji je u nedjelju ujutro u zagrebačku zračnu luku Pleso poslao privatni zrakoplov po Ogija i Zdravka Mamića.

- U kijevskoj zračnoj luci dočekao nas je predsjednik Surkis i ostali Dynamovi čelnici. Doček je bio fenomenalan, zaista sam se osjećao posebno. Surkis je bio oduševljen što sam potpisao za Dynamo. Jasno da sam i ja oduševljen, nisam sanjao takvu dobrodošlicu, toliko zanimanje.

Nakon izlaska iz aerodromske zgrade Vukojević je otišao na liječnički pregled koji je trajao tri sata.

- Pregledali su me od glave do pete! Svaku koščicu i svaki mišić. Prošao sam devet liječnika! Tek nakon što su svi potpisali da sam zdrav mogao sam krenuti na potpisivanje ugovora.

Predstavljen je sjajno, kao velika zvijezda. Kijevski Dynamo, poput zagrebačkog, osuđen je tražiti mjesto u Ligi prvaka u trećem pretkolu, gdje su Kijevljani nenositelji i mogu naletjeti na velike klubove poput Liverpoola, Barcelone ili Arsenala. Zato su velika očekivanja od novog nogometaša.

- Na mom predstavljanju bilo je mnogo novinara i fotoreporeta, štošta ih je zanimalo, sve je uistinu bilo fenomenalno, impresivno. Priznajem, nisam očekivao takav glamur, toliko pozornosti. U prvoj sekundi shvatio sam da sam potpisao za velik klub makar sam to znao i prije. Moja karijera zaista se nastavila na sjajnome mjestu.

Za izabranika Slavena Bilića još su bili zainteresirani Ajax, Celtic i već spomenuti Šahtar.

- Godila su mi ta zanimanja, ali bez ikakve demagogije moram naglasiti da sam napravio najbolji mogući potez. Dynamo iz Kijeva vrhunska je sljedeća postaja moje karijere. Proveo sam u Kijevu desetak sati, a već sam prepun događaja koji će uvijek ostati kao zaustavljena slika.

Kad se morate pojaviti na okupljanju novoga kluba?

- Sedam dana nakon što Hrvatska završi svoj put na Euru. Već polovinom srpnja počinju utakmice pretkola Lige prvaka. Nadam se da ću se Dynamu priključiti u srpnju. To znači da će Hrvatska dogurati daleko na EP-u, jako daleko.

Preuzeto sa Sportske-novosti.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ma ne zelim vam nista lose...samo mi je smesno kad sabirate novac dobijen na ime odstete za nekoliko igraca i planirate sta cete sa njim Smile Cujem da dovodite Rukavinu...mislim da je to ispravan put za vodece ekipe iz regiona. Dovoditi najtalentovanije domace igrace, razviti dobru omladinski skolu(kao Partizan) i razgranati mrezu skauta. Stranci su veliki rizik...

znaš onaj vic o muji, bolan pa za kog si ti, za mene ili lava Smile

vidiš ima jedna caka oko dovođenja domaćih igrača. sad kad svi znaju da smo puni ko brod, događa se ovo...

KADA SI PUN K'O BROD
Rijeka za Sharbinija traži 7 milijuna eura!

Čelništvo Rijeke je uz novac zatražilo i dolazak Darija Jerteca na Kantridu, pa stoga i ne čudi previše što je Zdravko Mamić na prijedlog uzvratio riječima: 'Niste normalni'.

Psihijatrijsko vještačenje, koje je prije nekoliko mjeseci zatražio Općinski kazneni sud u Zagrebu, je pokazalo da je Zdravko Mamić duševno zdrava osoba.

Čelništvo Rijeke je svejedno odlučilo taj nalaz staviti na kušnju te je u subotu izvršnom dopredsjedniku Dinama poručilo da na stol mora gurnuti kofer težak čak sedam milijuna eura ukoliko želi vidjeti Anasa Sharbinija u Dinamu!, doznaje Večernji list.

Uz dužno poštovanje mladom igraču s Kantride, a odnedavno i članu momčadi Slavena Bilića, svak zna da je to ipak za poneku lipicu previše, pa stoga i ne čudi što je Maminjo odmah uzvratio riječima "oni nisu normalni".

Štoviše, čelnici Rijeke su uz sedam milijuna eura zatražili i dolazak Darija Jerteca, te je u ovom trenutku teško pregovaračke strane vidjeti kako se nalaze na pola puta.

No, mogao je Mamić i pretpostaviti da će takvi dani doći, svi znaju da je pun k'o brod.
ako za njeg dadnu 7 miliona prstajem pratit dinamo dok je mamic na celu lik nema pojma a traze 7 milja Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
mamić nudi 3 maksimum. nije anas loš igrač, dapače dobar je. samo u rijeci je pokazivao neke nedostatke koji mi se baš i ne sviđaju. kad bi rijeka igrala dobro i nadahnuto, onda je bio glavni i nezaustavljiv, zabijao, asisitirao itd. međutim, kad bi rijeka bila inferiorna ili u nekom lošijem izdanju, nije bio u stanju preuzeti odgovornost na sebe i pokrenut ekipu. ok, možda je to danak mladosti, ali trenutno je nedostatak.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sharbini je dobar igrač i veliki potencijal,ali da ga jebeš ne vrijedi te novce.Za te novce se mogu dovesti i puno bolji igrači.Uvjeren sam da se za 7 milja može dobit trojac Iličević,Ibričić,Tomasov.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
za 7 milja bi se morao dobiti taj trojac+sharbini, ali što ćemo s 4 fantazista. to nije imala ni hrvatska u doba vatrenih  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 172 173 175 176 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Jun 2026, 17:10:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.