Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:43:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: GNK Dinamo Zagreb  (Pročitano 247616 puta)
Poznata licnost

Hrvatska republika Herceg-Bosna HRHB

Zodijak
Pol
Poruke 2914
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
da oce netko onu akciju modrica stavit na youtube da vide susjedi sta radi momak samo jos da je gol pao
IP sačuvana
social share

"Neke drzave imaju svoju mafiju,a nasa mafija ima svoju  drzavu"

Edit by Belgrade: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2483
Zastava Tamo gde sam i ranije bio
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung D900
Jedna će Torcida plakati ovu noć,jebi se jebi Splite Dinamo šampion !!!!!!!!!!!!!![/
Jebi se i ti.
Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
da oce netko onu akciju modrica stavit na youtube da vide susjedi sta radi momak samo jos da je gol pao

ono je bilo čudesno. ostao sam paf  Smile
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Nek ostane prazno

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 3821
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
SonyEricsson C902
Cestitke na jucerasnjoj pobjedi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
Dinamov superstar s Koševa: U Maksimir dolazim da se bogato prodam!

MNOGE je novinare sinoć na popisu klubova koji su poslali svoje izaslanike da poprate kup-sraz Dinama i Hajduka zaintrigiralo ime FK Sarajeva. Odmah se moglo pretpostaviti da Sarajlije nisu došle šopingirati, već nuditi, a ime igrača koji se našao na meti Mamića brzo je procurilo u javnost. 19-godišnjiu napadač FK Sarajeva Haris Handžić praktički je već zakaparen od strane modre uprave, a na Maksimir bi trebao preseliti ovog ljeta!

Hajrudin Šuman, člana uprave FK Sarajevo, potvrdio je mladom napadaču, koji se u susjedstvu preko noći prometnuo u nogometnu zvijezdu i nositelja igra ekipe s Koševa, da je njegova budućnost vezana uz Maksimir.

"Šuman mi je potvrdio da ću na kraju sezone prijeći u Dinamo. Doduše, ostale detalje ugovora, pogotovo financijske prirode, nije mi želio otkriti, ali to mi i nije toliko bitno. Važno je da i klub bude zadovoljan transferom, kao i da već sada znam da je moj odlazak na Maksimir gotova stvar.", kazao je Handžić, mladić rođen 1989. godine, bosansko-hercegovačkim medijima.

Handžićev streloviti uspjeh otpočeo je odmah nakon debitantske utakmice za bordo momčad. Prije nego je potpisao ugovor s FK Sarajevom, Handžić je bio na probi u češkim Teplicama, ali iako je zadovoljio struku i uredno prošao liječničke preglede, nije bio pretjerano zadovoljan ponuđenim uvjetima. Na radost navijača Sarajeva, popularnih Hordi zla, čiji je danas veliki miljenik, vratio se u bosansko-hercegovačku metropolu. Trenutno je najbolji strijelac FK Sarajeva, sa šest pogodaka u Premijer Ligi i dva pogotoka u Kupu BIH.

"Puno lijepih stvari dogodilo mi se u protekloj godini, ali dva trenutka bih posebno izdvojio. Prvi, kada sam debitirao i zabio pogodak za Sarajevo u utakmici sa Orašjem, a drugi kada sam nastupio u Ligi prvaka protiv Dinama iz Kijeva. Sama pomisao da igram za Sarajevo je velika čast, a igrati u Ligi prvaka je nešto što se riječima ne može opisati.", ne tako davno govorio je Handžić.

Danas žali što iz Sarajeva dolazi bez osvojenog trojega, ali se iznimno raduje novom, modrom dresu.

"Otići ću iz voljenog kluba bez i jednog trofeja, što sebi ne mogu nikako oprostiti. Sarajevo je kvalitetom i tradicijom zaslužuje bolji plasman. Mislim da za to, osim nas igrača, nije kriv ni trener Husref Musemić. Kriva je Uprava, odnosno pojedinci koji se nalaze u njoj, koji mjesecima nisu u stanju da igračima plate krvavo zarađene premije. Dinamo? Živim za dan kada ću obući njihov dres. Ipak je Dinamo veliki klub, a svi znamo gdje i za koliko novca idu igrači iz njihove momčadi. To me raduje, jer se i ja nadam da bi jednog dana mogao završiti u nekom klubu iz lige petice.", priželjkuje Handžić.

još su rekli dvojicu iz želje dovesti, štilića i onog nekog afrikanca. plus ova domaća pojačanja, pa to će biti pravi kindergarten. ajmo, navijači želje i sarajeva, o kakvim se igračima radi?
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
MNOGE je novinare sinoć na popisu klubova koji su poslali svoje izaslanike da poprate kup-sraz Dinama i Hajduka zaintrigiralo ime FK Sarajeva.
Smile Smile Smile

Na radost navijača Sarajeva, popularnih Hordi zla, čiji je danas veliki miljenik,
Smile Smile Smile
Laž.....

još su rekli dvojicu iz želje dovesti, štilića i onog nekog afrikanca. plus ova domaća pojačanja, pa to će biti pravi kindergarten. ajmo, navijači želje i sarajeva, o kakvim se igračima radi?
Eh od tria fantastica  Smile, vam je najbolji mali Štilić iz Šelje... Stvarno će mali biti pravo dobar igrač... On bi vam jedino mogao zamjeniti modrica za koju godinu...
Pa tu onda dolazi dialiba... Biće dobar napadać, strašno je brz, nema 30 kila, ali moci ce vam dobro doći zadnji 20 min...  Smile

A ovaj naš, hehe, nemoj te njega dovoditi, jer je klošar, nece nis uspjeti kod vas, samo ce doci da zaradi para i da zivi nocnim zivotom po Zarebu... Nes poput Pelaka je... Zna igrati lopete kako bi mi rekli, ima u nogama, ali nema u glavi. Ovaj mali Handžić sto se tice fudbala zna, ima dobar dribling i pravo snaznu ljevicu za njegove godine, jedini igrac u sarajevu koji moze udariti loptu sa sesnesterca  Smile

Moj vam je savjet da dovedete samo malog Štilića sto se tice igraca iz Bosne....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
mob
Samsung SGH-I560
ovaj mi se odmah učinio sumnjivim. već priča o milijunskom transferu iz dinama, a još od transfer u dinamo!!! nema ni t  Smile

znači štilić je ok. ali otprilike, nijedan nam nije trenutno pojačanje?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
taj mali handzic je kao pionir igrao za elektrobosnu iz jajca
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

David Trezeguet

Zodijak
Pol
Poruke 1983
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
ovaj mi se odmah učinio sumnjivim. već priča o milijunskom transferu iz dinama, a još od transfer u dinamo!!! nema ni t  Smile

znači štilić je ok. ali otprilike, nijedan nam nije trenutno pojačanje?
Dobro kupiće te ga vi za neke male pare, što je za takvog igraća isplatljivo pravo... Mislim da nebi nes puno pokazao slijedeće sezone, ali one tamo, bio bi standardan igrać, samo ako bi napredovao ovako kako je krenuo....
Za dialibu isto kazu da ce biti nes od njega, al meni nije nes, lahko je praviti ove naše igraće smiješnim, ali ko zna...
Za Handžića sam ti rekao, kad bi se sputio na zemlju, mogao bi postati pravo dobar igrać, al mislim dase nebi dinamo trebao 'kockati' sa njim...

taj mali handzic je kao pionir igrao za elektrobosnu iz jajca
U klompama...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Alles Wird Gut

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4019
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemoćni Hajduk: Braća Mamić odvela Marka Livaju u Dinamo

Dinamo je uzeo još jednog mladog i talentiranog nogometaša Hajduku ispred nosa. Nakon 18-godišnjeg Mate Maleša u Maksimiru je završio Marko Livaja, 14-godišnji reprezentativac Hrvatske.

Iako Livaja nije ponikao u Hajdukovom omladinskom pogonu nego u nogometnom inkubatoru Franka Bogdana u vranjičkom Omladincu, ovaj transfer može se dozivjeti kao novi udarac ugledu i moći splitskog kluba.

Jer mladi nogometaš s roditeljima je bio na razgovoru u Hajduku, ali ništa konkretno nije mu ponudjeno niti nakon razgovora sa sportskim direktorom Ivicom Šurjakom. Po Livaju su u Split došli braća Zdravko i Zoran Mamić, a transfer je finiširan na zadnjem derbiju u Splitu.

Zbog mladog i talentiranog nogometaša kompletna obitelj Livaja seli u Zagreb, a Dinamo se obvezao pružiti im sve potrebno.

Inace 14-godišnjeg napadača i pionirskog reprezentativca otkrio je Franko Bogdan, koji je golobradog dječaka gurnuo da sa 14 godina igra za prvu momčad petoligaša Omladinca.

Njegov potencijal prepoznao je Mirko Jozić, šef Dinamove omladinske škole, koji ga je pozvao da s "modrima" ode na turnir u Italiju gdje je bio najbolji igrač.

Bio je to dovoljan signal Mamićima da krenu u akciju te dovedu mladića u Maksimir pored nemoćnog Hajduka.

Preuzeto sa Slobodna Dalmacija.hr
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 141 142 144 145 ... 310
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 15:43:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.725 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.