Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:29:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158724 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
FOTO NJUZ: Na mostu Zemun-Borča izgrađena biciklistička staza Borča-Borča

FOTO NJUZ: Vučić pokazuje deci da će loptu moći da dohvati za dve, najkasnije tri godine

FOTO NJUZ: Građani na Pupinovom mostu svečano dočekali lika koji donosi sendviče

FOTO NJUZ: Zorana Mihajlović pokazala koliko nam je falilo do Južnog toka

FOTO NJUZ: Pogledajte kako danas izgleda Ceca iz Cecinog spota „Kukavica“

Ovako je Ceca izgledala u Cecinom spotu za pesmu „Kukavica“ iz 1993. godine (Ceca je zaokružena crvenim krugom).

Ovako Ceca izgleda danas (zaokružena osoba sa naočarima u sredini)

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Na novoj autobuskoj liniji preko Pupinovog mosta jutros svečano uhvaćen prvi putnik bez karte

Putnici uhvaćeni u švercu na Pupinovom mostu moći će da biraju između više novih, lokalizovanih kazni/FOTO: Tanjug

BEOGRAD, 21. decembar 2014, (Njuz) – Na novoj autobuskoj liniji 85, koja saobraća od Banovog Brda do Borče i prelazi preko Pupinovog mosta, jutros je svečano uhvaćen Petar Ristić (40) kao prvi putnik koji se na ovoj liniji vozio bez karte.
Prvom šverceru na liniji 85 uručena je kazna u iznosu od 6.000 dinara, na koju će imati popust od 50 odsto ukoliko je plati u roku od osam dana, a sa njom će moći danas do kraja dana da se vozi potpuno besplatno vozilima GSP-a.
Svečanoj ceremoniji hvatanja su, osim kontrolora i pripadnika komunalne policije, prisustvovali i brojni zvaničnici, između ostalih gradonačelnik Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić.
Gradonačelnik Mali svečano je uhvaćenom putniku izdeklamovao prava i obaveze putnika u GSP-u, dok mu je Goran Vesić, na svečanosti upriličenoj na stanici na kojoj je kontrola izvela Ristića, naveo da se karta mora kupovati i koje sve sankcije može da snosi ukoliko nastavi da se švercuje.
- Lepo je videti da su građani u potpunosti prihvatili novu autobusku liniju, o čemu svedoči i činjenica da su već počeli da se švercuju. Čovek se brzo navikne na ono što je dobro, a Ristićev primer govori da je implementacija linije 85 u potpunosti uspela – ocenio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Gradski menadžer Goran Vesić je, sa druge strane, još jednom podsetio na obavezu kupovine karata u gradskom prevozu i najavio uvođenje novih kaznenih mera za sve one koji tu obavezu izbegavaju.
- Ubuduće ćemo razvijati i lokalizovane vidove kažnjavanja. Tako će, recimo, oni koji se švercuju na linijama u blizini Skupštine Srbije za kaznu morati da prisustvuju zasedanju parlamentaraca,  dok će šverceri uhvaćeni na Pupinovom mostu moći da biraju između izbacivanja u lavirintu pristupnih saobraćajnica, držanju za noge naglavačke na ogradi mosta ili ostavljanja u Borči 3 – rekao je Vesić na svečanosti.
Petar Ristić, uhvaćeni putnik, rekao je na ceremoniji dodele kazne da je srećan što je baš on prvi uhvaćen bez karte i da će dati sve od sebe da opravda priznanje, „koliko već ujutru kad bude ponovo krenuo na posao“.

njuz
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Stefanović na Fejsbuku objavio „Nebojsa’s Year“ album

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
 Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Најбоља до сад :

IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 34.0
vulin i olja beckovic  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Safari 600.1.25
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Samsung GT-S7580
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 35.0
SVE ŠTO NISTE ZNALI O VUČIĆU: Savetnica premijera otkriva šta je najblesavije što je IKAD uradio!

Desna ruka premijera Srbije, Suzana Vasiljević, kaže da su ona i Vučić posle višegodišnjeg rada postali prijatelji i da su svi zaposleni u Vladi kao jedna velika porodica. Ona, takođe, otkriva da je predsednik Vlade izuzetno zahtevan, ali i vredan i dodaje da on nikada ne spava. Pročitajte šta je sve rekla o njemu!

Najbliža saradnica Aleksandra Vučića i savetnica za medije koja u stopu prati premijera, Suzana Vasiljević, u intervjuu za Informer kaže da je izuzetno teško pratiti tempo koji nameće predsednik Vlade i priznaje da je on, ponekad, “težak kao crna zemlja”.

Za premijera Srbije, Vasiljevićeva kaže da ima “nenormalnu energiju”, pa da stoga i nije čudno da mesecima nije imala nijedan slobodan dan. Ipak, Suzanu su nedavno proglasili za jednu od deset najmoćnijih žena u Srbiji, a ona tvrdi da je njen uticaj srazmerno proporcijalan Vučićevoj moći:

- Ne doživljavam sebe kao moćnu. Nisam žena koja vlada iz senke, već se ta moja takozvana moć zasniva na uticaju predsednika Vlade – otkriva Suzana i dodaje da se trudi da održava prijateljstva i da je posao ne promeni.

Njen posao se zasniva na apsolutnoj posvećenosti radu sa medijima, na protokolu, oraganizaciji putovanja, ali pored toga obavlja još mali milion poslova, izmeđuostalog obavlja i kupovinu za Vučića.

- Moj šef ne voli da šopinguje, tako da ga ja i stilizujem… Oko njega je mali tim ljudi, svega osmoro nas. Pomagala sam mu i u stranačkoj kampanji. Tako sam proleće provela gazeći štiklama po blatu. U kancelariji redovno držim četiri para cipela: jedne elegantne cipele i čizme, baletanke i gumene čizme – navodi Vasiljevićeva i dodaje da nikada ne zna gde će završiti radni dan i da u Vladi drži čak i peglu.

Suzana kaže da jedva izdržava taj tempo rada i da nije neobično da zaspe kako sedne u kola, a da čak slatko sanja i u “vojnom helikopteru koji drnda sve vreme”.

- Vučić me onda budi da me pita spavam li, jer se njemu nikad ne spava! Od šest ujutru sam na nogama. Kada radimo sa Arapima ustajem u četiri zbog vremenske razlike, adrenalin me drži – kaže desna ruka premijera i dodaje da je njegovu energiju teško pratiti i da je nekada “težak kao crna zemlja.”

- Njegova vera da će uspeti natera ljude da ga prate! Oni koji mu ne veruju, iznenadiće se, jer stvarno uspe sve što zamisli. Partnere moli i davi kao zmija žabu. To stranci prepoznaju – kaže ona i otkriva šta je, po njenom mišljenju, najblesavije što je Vučić uradio.

- Nedavno kad smo bili u zvaničnoj poseti Češkoj na konferenciji za novinare pali su stubići od ograde. Jedini koji se izdvojio od cele delegacije bio je Vučić. Rešio je odmah da ih namesti… On je uspeo i jednu Angelu Merkel da zainteresuje da gleda mape, a kineskog premijera je na potpuno neplaniran način pozvao u posetu. Kinezi su vrlo ozbiljni u poslu, tako da sam se zaledila dok smo čekali prevod na kineski i Kećengov odgovor. Kada se nasmejao, cela sala je počela da se smeje. Shvatili su da smo blesavi, ali nismo bezobrazni – kaže Suzana Vasiljević i dodaje da ona i Vučić imaju iskren odnos i da mu ukazuje na gafove u javnosti, a da on njene savete nekada posluša, a nekada ne.

Suzana Vasiljević kaže i da se oseća odgovornom kada Vučića optužuju za cenzuru i tvrdi da ona nema nikakve veze sa ukidanjem “Utiska nedelje”.

Vasiljevićeva je radila i sa drugim političarima i kaže da je Vučić vredniji i od Dačića i od Koštunice, ali da je i teži za saradnju. Ona navodi da je na premijera moguće osloniti se i poslovno i privatno, dok je sa Dačićem bilo bezbrižnije.

- Najveći problem nam stvara Vučićevo odbijanje da koristi moderne tehnologije. Vesti čita, ali ne koristi društvene mreže. Nosi stari mobilni iz 12. veka, pravi muzejski eksponat i ne mogu da ga ubedim da uzme bilo šta modernije. Donela sam mu “blekberi”, ali on neće da ga pipne, kaže: “Ne sviđa mi se”.

“NEMAM PRIVATAN ŽIVOT, MOJA SESTRIČINA PETRA JE LJUTA NA VUČIĆA”

Suzana Vasiljević kaže da nema privatni život zbog velikog broja obaveza i otkriva da je njena desetogodišnja sestričina Petra na ratnoj nozi sa Vučićem.

- Ljuta je na njega jer ne da tetki slobodan dan. On je pokušao nedavno da je pridobije i rekao joj je: “Evo u ponedeljak Suzana ne mora da dođe na posao.” Na to je Petra, kao iz topa, rekla: “Misliš li ti da sam ja naivan? Pa ja tad idem u školu” i nastavila da se duri. Ona i njen brat Nikola  su najdraže osobe u mom životu – kaže Vasiljevićeva.

Dobro de. nije baš NJUZ, ali nećemo valjda sad za svaku satiru da otvaramo temu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:29:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.