Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:20:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158448 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Studentkinja generacije ostaje u Srbiji jer srećom ima ujaka u Ministarstvu

BEOGRAD, 15. februar 2012, (Njuz) – Danijela Popović (24), studentkinja generacije na Fakultetu za fiziku u Beogradu, ipak će ostati u Srbiji, zahvaljujući ujaku koga ima u jednom od ministarstava, koji je obećao da će „pogledati nešto da joj sredi“, saznaje Njuz.

Iako je postojala bojazan da će zbog nemogućnosti da nađe posao u struci, kao i velika većina njenih kolega sa dobrim ocenama morati da napusti Srbiju i prihvati neku od ponuda koje je dobila u inostranstvu, Danijela sada može da odahne jer joj je ujak rekao da „će videti negde da je ubudži“.

- I pored toga što sam na raznim takmičenjima iz fizike osvojila silne nagrade, i završila fakultet u roku sa svim desetkama, delovalo je da ću ipak morati da prihvatim ponudu koju sam dobila od jedne strane kompanije da dođem da radim za njih. Ponudili su baš dobre uslove, ali je ujka rekao da nema smisla da idem kad već on može da mi sredi posao, i to u državnoj firmi – kaže Danijela.

Danijelin ujak je želeo da ostane anoniman, jer, kako kaže, on ovo ne radi da bi se proslavio već da bi pomogao svojoj rođaki, i veruje „da bi svako na njegovom mestu postupio na isti način“.

- Zašto da ide u neko tamo inostranstvo i strepi za svoje radno mesto, kad ja mogu da je ubacim na sigurnu poziciju sa koje maltene i ne može da bude otpuštena? Tužno mi je da mladi i perspektivni ljudi napuštaju Srbiju, umesto da svojom stručnošću i pameću pomažu razvoj Srbije. Siguran sam da svako može da nađe, ako se malo potrudi, nekog rođaka ili prijatelja u ministarstvu koji će malo pogurati da se dete uglavi negde u društveno preduzeće gde nikom neće smetati – rekao je njen ujak.

Pozicija sekretarice u sektoru za nabavku i popis komiteta za zaštitu životne sredine uljnih škriljaca je, prema ujakovim rečima, „već sad rezervisana za Dacu, čim dobije partijsku knjižicu“.

Viktor Marković

IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
Cvetković: Podzemni kontejneri će smanjiti broj siromašnih koji prebiraju po smeću

Novi kontejneri prepolovili broj ljudi koji na ulicama traže nešto za jelo

BEOGRAD, 15. maj 2012. (Njuz) – Novi podzemni kontejneri koji uveliko zamenjuju klasične, već ispunjavaju svoju svrhu, jer se broj siromašnih građana koji prebiraju po đubretu znatno smanjio, saopšteno je iz kabineta Mirka Cvetkovića.

Još uvek aktuelni premijer je u izjavi za medije rekao „kako ga raduje činjenica da je u periodu njegove Vlade, a u doba najveće krize, skoro prepolovljen broj ljudi koji na ulicama srpskih gradova traže nešto za jelo“.

- Prizori ljudi koji čeprkaju po nehigijenskim kontejnerima polako odlaze u prošlost, a tvrdnje pojedinih analitičara da se siromaštvo u Srbiji povećava, više nemaju nikakvih osnova – rekao je Cvetković i dodao kako proizvodnja kontejnera beleži istorijski rast.

- Srbija je razvila inovativni proizvod kojim se smanjuje broj vidljivo siromašnih, a sledeći cilj je izvoz ove tehnologije u zemlje u kojima je stopa siromaštva još uvek visoka kao što je nekada bila u Srbiji, pre razvoja ove privredne grane – rekao je u izjavi za medije srpski premijer.

Trenutno najveće interesovanje za uvoz srpskih podzemnih kontejnera vlada u pojedinim afričkim zemljama, dok su grčke vlasti naručile kontejnere sa duplim dnom kako bi što radikalnije uticale na smanjenje broja siromašnih koji bi da prebiraju po đubretu.

Miroslav Vujović

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung SGH-E590
Ovo podseca na zustru raspravu izmedju mene i mog ortaka o tome da li ce cigani da se spustaju u ove kontishe ili ne! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung GT-S7580
Sto je izum..  Smile

Citat
Dok su grčke vlasti naručile kontejnere sa duplim dnom kako bi što radikalnije uticale na smanjenje broja siromašnih koji bi da prebiraju po đubretu.
  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Boris Tadić podržao Borisa Tadića u drugom krugu izbora

Boris Tadić veoma srećan zbog podrške Borisa Tadića

BEOGRAD, 17. maj 2012. (Njuz) – Predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću, samo tri dana pred drugi krug izbora za predsednika države, stigla je i podrška od bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića.

U svom pismu predsedničkom kandidatu Borisu Tadiću, bivši predsednik Boris Tadić, koji je funkciju predsednika obavljao u dva mandata od 2004. do 2008. i od 2008. do 2012. godine, poručio je da „jedino u Borisu Tadiću vidi predsednika kakvog Srbija zaslužuje“.

Predsednički kandidat koalicije „Izbor za bolji život“ Boris Tadić nije krio oduševljenje podrškom koju je dobio od bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića, koju je u celosti preneo dnevni list „Blic“.

- Podrška Borisa Tadića veoma mi znači, posebno što mi je poručio da smatra da sam najbolji kandidat za novog Tadića kao i činjenica da me podržava i većina medija u zemlji- rekao je Boris Tadić.

IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Žena
Poruke 26
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 3210
heheh vrh
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung GT-S7580
 Smile Smile Smile Smile

A ima tu i istine..  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Vlada Srbije proglasila žalost zbog pobede Tomislava Nikolića

Na zgradama državnih institucija zastave će do daljnjeg biti spuštene na pola koplja

BEOGRAD, 22. maj 2012. (Njuz) – Na današnjoj vanrednoj sednici tehničke Vlade Srbije odlučeno je da se na teritoriji cele države proglasi žalost zbog pobede Tomislava Nikolića u drugom krugu predsedničkih izbora, saznaje Njuz.

Žalost će trajati do daljnjeg, dok se ne ispune uslovi za njeno ukidanje, stoji u saopštenju Vlade.

Još uvek aktuelni premijer Mirko Cvetković izjavio je da su na odluku uticale brojne reakcije političara iz stranaka koje čine Vladu, kao i pojedinih građana, nakon pobede Tomislava Nikolića.

- Svi smo u šoku zbog tužnog događaja koji je zadesio celu zemlju u nedelju uveče – rekao je u kratkom obraćanju medijima premijer Mirko Cvetković i najavio da zastave na svim državnim institucijama biti spuštene na pola koplja.

Read more: http://www.njuz.net/vlada-srbije-proglasila-zalost-zbog-pobede-tomislava-nikolica/#ixzz1vd2NiZmV

IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 19.0.1084.46
mob
Samsung GT-S7580
Ovima iz NJUZ-a bas tesko palo..  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 17:20:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.