Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:29:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njuz: "Svi lažu, mi izmišljamo"  (Pročitano 158450 puta)
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 36.0
 Smile

EDIT:
A bre!!! Sad sam pokušao stvarno da uradim test  Smile
« Poslednja izmena: 25. Mar 2015, 23:46:07 od vlastimir »
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Izbor, šta je to? Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.89
mob
Samsung GT-S7580
Ни ја нисам сконтао одмах, јер сам се сконцентрисао, па сам давао тачне одговоре, а онда сам желео да видим шта ће се десити кад погрешим. Истина је да никада не грешим.
« Poslednja izmena: 27. Mar 2015, 14:38:32 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung GT-S7580
Vučić preuzeo odgovornost za Hristovo stradanje

BEOGRAD,  13. april 2015, (Njuz) – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da preuzima potpunu odgovornost za stradanje Hristovo na brdu Golgota kod Jerusalima, ocenivši da javnost nikada neće biti zadovoljna iako je od tragedije prošlo već više od 2000 godina.

Vučić naglasio da ga je neko pitao da bi i on rekao spasavajte duše

- Šta je suština – da je neko želeo da spase naše duše. Iako nisam bio upoznat sa situacijom i ja bih mu rekao da me je pitao, spasavaj duše – rekao je Vučić – Javnost sada traži odgovornost i glavu apostola, istih onih koje slavi na crveno slovo svake godine, samo zarad političkih odnosa i poena. E, pa, ne dam Judu – rekao je premijer i dodao da neće dozvoliti hajku na pojedine apostole.

U daljem ekspozeu premijer je istakao da ne zna da li je Juda poljubio Hrista baš pred hapšenje na Getsimanskoj gori, da možda jeste a možda i nije i da to ništa ne menja jer je najvažnije spasavanje duša.
Prema njegovim rečima, javnost bi i u slučaju da Hristos nije spasao duše bila nezadovoljna.

- Šta je trebalo? Da ne bude razapet? Ja prihvatam punu odgovornost za Hristovo raspeće. Sada je najbitnije spasavati duše i ako je za to potrebno da ja stradam, prihvatam to kao svoj posao ali i usud – izjavio je Vučić.

Dejan Nikolić

« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 14:19:16 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 41.0.2272.118
mob
Samsung GT-S7580
Nada Macura upozorava botove
da jednolična ishrana nije zdrava

BEOGRAD, 13. april 2015, (Njuz) – Portparolka Hitne pomoći Nada Macura upozorila je danas botove da obrate pažnju na svoju ishranu jer jednolični obroci koje svakodnevno konzumiraju nisu dobri za njihovo zdravlje.
Macura je navela da je tokom poslednjih nekoliko meseci povećan broj botova koji su se obratili lekarima za pomoć zbog problema izazvanih ishranom koja se bazira isključivo na sendvičima.

Macura upozorava da jednolična ishrana dovodi do jednoličnih komentara

- Posao botova je takav da podrazumeva dugotrajno sedenje za računarom i to u kombinaciji sa sendvičima može imati trajne posledice po zdravlje tih ljudi. Zbog toga bi i stranka za koju rade morala da povede malo više računa i da im obezbedi i kuvane obroke. Bez obzira na kvalitet sendviča kojim ih hrane oni nikako ne mogu biti zamena za kuvana jela – objasnila je Nada Macura.

- Jednolični način ishrane dovodi i do jednoličnih komentara. Ne možete očekivati od nekoga da napreduje u pisanju komentara kada jede suvu hranu koja se sporije vari i zbog koje mozak slabije radi. Na duže staze taj režim ishrane nije dobar ni za botove ni za stranku koja im obezbeđuje obroke – rekla je portparolka Hitne pomoći.
Nada Macura je dodala da planira da o ovom problemu napiše i tekst za neki od stručnh sajtova.

- Kada sam najavila tu mogućnost javilo mi se nekoliko botova koji su spremni da me pohvale u komentarima na tekst, pod uslovom da im obezbedim sendviče – rekla je ona.

Soko Sokolović

Само за Џонија  Smile

« Poslednja izmena: 14. Apr 2015, 14:21:10 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Crnogorci na Pravnom fakultetu u Katmanduu poručili rodbini da su dobro

KATMANDU/PODGORICA, 5. maj 2015, (Njuz) – Više stotina crnogorskih državljana koji studiraju na Pravnom fakultetu u Katmanduu, čulo se tokom poslednja 24 sata sa svojim rođacima. Oni su im poručili da prema prvim informacijama među njima nema povređenih, saznaje Njuz.
Familije ovih studenata kažu da su danima bili u panici šta se dešava sa njihovim rođacima, ali da su se konačno smirili, nakon što je Crnogorski Telekom omogućio besplatne pozive iz fiksne i mobilne mreže ka Nepalu.

– Čuli smo se sa našim Rankom, koji nam je poručio da se nalazi u skloništu i da sprema Ustavno pravo Nepala, koje mu fali za uslov za treću godinu – izjavila je njegova majka Milijana i navela da se njen sin, nakon prvih pet problematičnih godina, sjajno snašao na Nepalu.

– Sreća pa nije tamo sam, živi u stanu sa kumom Danilom i bratancem Vasilijem. Uskoro bi trebalo da im se približi i njegov mlađi brat Dejo, ako nesreća koja je zadesila ovu zemlju ne pomeri polaganje prijemnog ispita – najavljuje majka ovog nepalskog studenta.

Pravni fakultet u Katmanduu izdao je zvanično saopštenje da su svi crnogorski studenti dobro i da nema potrebe da njihova rodbina više zove fakultet.

– Telefonska linija bila je sve vreme zauzeta od kada je Crnogorski telekom omogućio besplatne pozive – izjavio je naš izvor sa ovog fakulteta koji je tražio da ostane anoniman.

Kako saznaje Njuz, osim Crnogorskog telekoma, pomoć studentima Pravnog fakulteta u Katmanduu uputili su i mnogi crnogorski državljani koji u prestonici Nepala zauzimaju brojne važne funkcije.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе, ако неко не зна :

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

crnogorski telekom.jpg
(35.57 KB, 700x700)
« Poslednja izmena: 05. Maj 2015, 15:41:03 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Иначе, ако неко не зна :

Ono kad se otvoriš.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
mob
Samsung GT-S7580
Свиђа ми се нов изглед, свиђају ми се цитати, свиђа ми се на данашњи дан, не свиђа ми се то што не могу да скидам и шаљем слике  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.152
mob
Samsung GT-S7580
BROJ MAGISTARA I DOKTORA U SRBIJI NADMAŠIO BROJ STANOVNIKA

BEOGRAD/SREMSKA KAMENICA, 28. maj 2015, (Njuz) – Broj građana sa doktoratom i magistraturom u Srbiji nadmašio je ukupan broj stanovnika, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku (RZS).

Veliki broj doktora i magistara svoja zvanja stekao je u poslednjih 15-ak godina, pa je Srbija, od zemlje sa svega nekoliko procenata fakultetski obrazovanih, danas sa 126 odsto izbila na prvo mesto u svetu po broju građana sa doktorskom i magistarskom titulom.

– U pitanju je svojevrstan fenomen koji je u pojedinim zemljama zapažen recimo kada je reč o broju mobilnih telefona i drugih gedžeta po glavi stanovnika, ali ovo je prvi put da u nekoj zemlji broj akademskih titula nadmaši ne samo broj fakultetski obrazovanih, već svih stanovnika – rekao je na konferenciji za medija v.d. direktora RZS-a Miladin Kovačević.

U Institutu za analizu doktorata, magistrata i domaćih zadataka u Sremskoj Kamenici kažu da zabeleženi fenomen u stvari i nije tako neobičan.

– Još od antičke Grčke poznato je da ljudi, kada dosegnu stanje dokolice, počinju da se interesuju za obrazovanje, umetnost i kulturu. Ljudi počinju da rade na sebi jer su već zadovoljili sve primarne potrebe kao što su dom, hrana i stranačka knjižica. Evidentno je da u Srbiji ima jako mnogo ljudi koji su usled nedostatka posla već decenijama u stanju duboke dokolice, tako da je dobro što su višak slobodnog vremena odlučili da potroše na sticanje akademskog znanja i titula. Neki i na sticanje više njih – kaže Stojan Rašković iz Instituta.

Prema Raškovićevim rečima, veliki doprinos ovakvim rezultatima dali su brojni privatni, ali i državni fakulteti koji su omogućili različite alternativne načine za dobijanje diploma, titula i zvanja, čime smo stekli veliki prednost nad Evropom i ostatkom sveta.

Poređenja radi, dok Srbija ima 126 procenata doktora i magistara, Japan ima samo 40 odsto visoko obrazovanih, dok SAD imaju čak i manje, samo 40 procenata što, prema procenama stručnjaka, znači da će im biti potrebno bar 70 godina intenzivnog obrazovanja da sustignu Srbiju.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung GT-S7580
Građani masovno zaključavaju fejsbuk profile da im Vučić ne bi komentarisao slike sa letovanja

BEOGRAD, 16. jun 2015, (Njuz) – Veliki broj građana danas je masovno zaključavao sve svoje albume sa slikama na Fejsbuku iz bojazni da bi premijer Aleksandar  Vučić mogao javno da komentariše njihove slike sa letovanja.

Nakon što je premijer javno komentarisao fotografiju nekoliko građana koji su mu sa Kariba poručili “Vučiću, izvini”, građani su požurili da onemoguće da njihove fotografije sa odmora vidi bilo ko sa kim nisu prijatelji.

Đorđe Radulović (32), ekonomista iz Beograda, kaže da ga je potez premijera vrlo neprijatno iznenadio.

– U redu je da premijer prokomentariše na Fejsbuku neku moju fotografiju ako želi, slobodno može da mi pošalje zahtev za prijateljstvo i prihvatiću ga, ali uopšte mi se ne dopada to što na konferencijama i u izjavama za medije komentariše fotografije građana. Zato sam zaključao sve svoje slike na društvenim mrežama – naveo je ovaj korisnik Fejsbuka u izjavi za Njuz.

Dizajnerka Marija Đurić (27) iz Pirota upitala se šta je sledeće i da li građani sada mogu da očekuju da ih premijer javno isproziva i zbog nekog statusa ili spota koji su šerovali.

– Svi postovi su mi bili javni, ali danas sam podesila da mi profil bude potpuno nevidljiv za sve osim za prijatelje. Često postavljam linkove nakita i šminke koje mi se dopadnu kada ih kupim i samo mi fali da premijer to javno komentariše i pita, recimo, odakle mi novac za šminku i da li sam je kupila u Srbiji – navela je naša sagovornica.

Veliki problem građanima trenutno predstavljaju i fotografije iz noćnog provoda na kojima ih je neko tagovao i koje ne mogu tako brzo da sakriju. Zbog toga su mnogi od njih privremeno ugasili profile iz straha da bi premijer Srbije mogao da ih kritikuje na predstojećoj redovnoj konferenciji u četvrtak zbog trošenja novca u kardinalno teškim kriznim vremenima.

« Poslednja izmena: 21. Jun 2015, 16:41:35 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 36
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:29:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.165 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.