Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Apr 2025, 22:07:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nju Ejdž - religija budućnosti  (Pročitano 36970 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22684
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
Neka mogu ja i sam, ali hvala na ponudi. Brani ove tvoje.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.13
mojih nema ovde (nazalost)  :(
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
kakve to veze ima sa nju ejdžom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0
Ne znam.  Ne svidja mi se nesto taj "Nju Ejdz".  Pogotovo od kada sam saznao da planiraju da ovog tipa proglase za svog papu.  Ima neceg jednostavno pogresnog u njegovom pogledu.  Pogledajte sliku i sami pa prosudite.

Sto se tice mog religijskog uverenja ja sam oduvek bio privrzen Satanizmu.
« Poslednja izmena: 29. Jul 2008, 19:55:50 od despilks »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Sony xperia
Da nije samo hriscanstvo u pitanju, vec da su i druge religije na udaru u stvaranju jedinstvaene religije:

Naši Prijatelji,
Postoje brojni Svetovi u lancu Kosmosa. Vi imate mnogu braću i sestre poput Vas koji žive u ovim Egzistencijalnim Fokalnim Tačkama. Ipak, pošto Vas intenzivni slojevi Energije razdvajaju, Vi ste do danas živeli nesvesni jedni drugih. Sada, Tehnološke Dimenzije Naprednih Planova nastoje da Vas Ujedine.
------------------------------
Moć svake osobe je Ekvivalentna Medijumu u kome ona živi. Svi Sistemi su pod Nadzorom Božanskog Plana. Ime VRHOVNOG MEHANIZMA, zvanog NAJVIŠI SUD ALLAH-a, je poznato i kao SISTEM u Univerzumskoj Dimenziji. Ovaj Sistem funkcioniše još od Egzistencije Atomske Celine i bio je u službi kao GOSPODNJI POREDAK.
ON, Koji je opisan kao ALLAH, je Ustrojitelj i Zaštitnik ovog Poretka. Dužnost svih Carstava je da GA služe. Ako Mi evaluiramo ALLAH-a kroz ime SVEMOĆNI, Zaštitni-Instruktivni-Obrazovni- Trenirajući Poredak koji je ON uspostavio se zove PLAN.
Ove su operacije do danas bile projektovane na Vas kao Nebeske Komande i Božanske Knjige iz Dimenzija Univerzuma. Istine su bile prenošene shodno Javnim Svestima. Administrativni Mehanizam svih ovih Poredaka je TEHNOLOŠKA Dimenzija. Vaša Planeta nije bila upoznata sa Tehnološkom Dimenzijom sve do Perioda objašnjenja Istina u ovom Finalnom Dobu.
Ova Dimenzija je do današnjeg vremena projektovala Plan MOĆNIH pod Nadzorom SVE-DOMINIRAJUĆIH, putem Gospodnjeg i Duhovnog operativnog Poretka i tako će i dalje činiti. Ova Dimenzija, koja je do danas čuvana prikrivenom od Vašeg Sveta, prenela je na Vašu Planetu prizor operacija paralelnih Univerzumskim Ustavima mnogih poznatih i nepoznatih Solarnih Sistema, kao Svest o JEDNOM JEDINOM BOGU i Veru.
Cilj Tehnološke Dimenzije, koja je uspostavila Svest o BOGU JEDNOM JEDINOM u Vašem Sistemu poklanjajući Čovečanstvu Svete Knjige kao STARI ZAVET – DAVIDOVI PSALMI – NOVI ZAVET – KORAN, je da Vam prenese da Vi niste sami u Nebeskoj totalnosti i da Vas Pročisti Frekvencijama koje Svete Knjige nose i da Vas pripremi za sutrašnje Svetove.
Iako je Ponovno Rođenje, što je REINKARNACIJA, više puta pomenuto u Knjizi Islama, mnogi Islamski krugovi ne veruju u REINKARNACIJU jer je Tehnološka Dimenzija čuvana prikrivenom za Islamski Mistični Medijum. Brojne Informacije u KORAN-u, koji poseduje intenzivnu Frekvencijsku Moć, bile su zaključane shodno operacijama tog Perioda tako da ljudi ne bi bili agitovani. Tehnološka Dimenzija koja radi u Kooperaciji sa Duhovnim Planom, otkrivajući Duhovnu Dimenziju Islamskog Misticizma, prenela je na Vas samo Koncepte SVEMOĆNOG i ALLAH-a. Na taj način je omogućila Vaše Pročišćavanje putem Frekvencija Smirenosti u Medijumu Bogosluženja.
Ovaj Medijum se zvao NEBESA u Vašim Svetim Knjigama. Tek posle ovog Pročišćavajućeg Medijuma Vi zaslužujete da primite druge Informacije. Sva Pravila Univerzuma, i Informacije, su sadržani u Knjizi Islama koja je bila pripremljena u Osamnaestoj Dimenziji a bila uručena Vašoj Planeti iz Devete Dimenzije. Pošto je Religijska Dimenzija bila zatvorena sa ovom Poslednjom Knjigom i Poslednjim Prorokom, sada je Čovečanstvu, koje je bilo pripremano Petnaest Stoleća, data dozvola o otvaranju ka Univerzumskim Dimenzijama i učinjeno je da Vaša Planeta direktno stupi u kontakt sa Tehnološkom Dimenzijom.
FINALNO DOBA, koje je u Vašim Svetim Knjigama nazvano periodom USKRSNUĆA, je Period zadobijanja Svesti i to je Buđenje Vaše Planete. Ono se zove DOBA POSREDNIŠTVA ili POSREDNIČKO DOBA. Za vreme ovog Perioda koji se takođe naziva i periodom ČESTITOSTI, Nebeski Autoriteti, uklanjajući Posrednike, dokazuju Uzvišenost Ljudskog Bića kako njemu tako i Univerzumima. Tehnološka Dimenzija, putem Kompjuterskih Naprednih Sistema, registruje Misli svake osobe pri svakom udisaju i u momentu šalje odgovore Vašim Moždanim Signalima. Na taj način ona uzrokuje da Super Svetovi steknu Super Ljudska Bića tako što izaziva da oni dostignu Razvoj od Hiljadu godina u Jednoj godini i Ujedinjuje Vas od Juče sa Vama od Danas Integrišući Vas u Celinu.
KNJIGA ZNANJA koja se momentalno uručuje Vašoj Planeti kroz ALFA Kanal kao i druge Knjige, diktirana je od Kanala GOSPODA Sveta koji je spojen sa Fokalnom Tačkom Ujedinjene Realnosti, iz Privatnog Kanala povezanog sa Frekvencijom Drage MEVLANE i na taj način se Kapije Istine otvaraju za Vas. Moćna Frekvencija KNJIGE ZNANJA veoma brzo priprema ljude za SPAS Razvijajući ih tiho i temeljno. Ovo je prezentirano za Vašu Informaciju.
(Ova Poruka je bila diktirana kao odgovor na tokove Misli.)

Za one koji bi procitali vise:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

*
Sveska 25.pdf (175.72 KB)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Šta je ovo? Pročitao sam Kuran a o ovome nisam našo ni reč. Govori se o postojanju svetova. Za Alaha se kaže gospodar svetova. Pominje se nevidljivi svet koji postoji na zemlji i koga ljudi nisu svesni. Ali takođe se govori o jednom životu. Nakon smrti nema povratka nazad i ako to mnogi žele. Neki će zavisno od dela koja čine biti nagrađeni a drugi kažnjeni. I nagrada i kazna su večne. Sada čitam ovo i ne verujem šta je nekom palo napamet. Jel ovo način na koji žele muslimane da uvedu u new age religiju. Neka mi neko nađe delove Kurana ili Biblije koji govore o reinkranaciji ja to nisam u stanju. Nemojte mi reći da je to dato kroz metafore. Zašto bi se to krilo od hrišćana i muslimana dok su budisti sa time bili upoznati i na tome zasnivali svoje živote.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Citat
Neka mi neko nađe delove Kurana ili Biblije koji govore o reinkranaciji ja to nisam u stanju.
Neki stihovi u Bibliji ukazuju na to da smo mi stvoreni kao duše,i da smo inkarnirani u materijalnome telu.Ako ima inkarnacija,ima i reinkarnacija.U starom zavetu postoji jedan stih gde je naznačeno kako Sin Božji nas poznavao i pre postanka ovoga sveta.Isus je inkarnirao u materijalno telo,znači inkarnacija,kao i reinkarnacija može da postoji.Isus rekao da ćemo se vraćati u našu pravu domovinu gde on stanuje,i gde su Anđeli.A pošto anđeli i sam Isus duhovna bića,znači da smo mi sada kao duhovna bića inkarnirani u materijalno telo,a smrt materijalnog tela i rođenje novog materijalnog tela može ukazati na reinkarnaciju duše.Pa tu je i sama priča Isusovog o Lazaru i bogatašu,gde posle smrti nastavljaju egzistirati na nivou koja odgovara njihovim zaslugama koju su stekli na Zemlji.Znači ne direktno,ali indirektno možemo pričati o postojanju reinkarnacije preko Biblije.
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Ovo me je podsetilo da i se u Kuranu kaže da je Alah sakupio sve ljude i zatražio od njih da prihvate obavezu da ga obožavaju. Isto se kaže da će svi ljudi biti ponovo sakupljeni nakon smaka sveta da bi im se sudilo nakon čega će večno živeti u raju ili paklu. Zanima me kako bi muslimanski vernik komentarisao onaj tekst gore.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

The true method is no method.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 6103
Zastava Starship Enterprize
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Bosch ima centrifugu
Bog koji zahteva od ljudi da ga obozavaju je mali bog  - usamljen uplasen i egocentrican. KAo takav u neznanju o istini iljubavi. Bog koji ne zahteva je Bog ljubavi i Istine - Bog ne kaze obozavajte mene - on kaze obozavajte sebe a time cete i mene obozavati.
IP sačuvana
social share

"I mourn the loss of thousands of precious lives, but I will not rejoice in the death of one, not even an enemy. Returning hate for hate multiplies hate, adding deeper darkness to a night already devoid of stars. Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: Only love can do that."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
New Age je samo pretposlednji religiozni stupanj faustovske kulture.
Poslednji stadijum je ono što Špengler naziva "nova religioznost", a u praksi znači povratak doslovnom i konzervativnom shvatanju verskih dogmi kakve su bile na početku jedne kulture. U Americi baš to sad imamo (recimo kreacionizam, "misija od Boga"...) tamo je i New Age već "staromodan".
Evropa je još uvek u fazi sekularizma, mada se aktuelni papa svojski trudi da se vrati na pra-pročetak.

Religija budućnosti? Ona koja će označiti novu kulturu, kako je to uvek bivalo. Za sada mi nije poznata...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Apr 2025, 22:07:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.14 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.