Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:19:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njene fraze  (Pročitano 1291 puta)
15. Jul 2007, 14:22:13
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
Njene fraze

Naizgled jednostavne reči kao što su "dobro" ili "hvala" dobiju sasvim drugo značenje kada ih izgovaraju dame. Kako se mi snalazimo s "malim rečnikom ženskih fraza"? Kako ko. Proniknuti u ženske misli kada nam kažu "dobro", "za pet minuta", "nije mi ništa", ili "potpuno mi je svejedno", nikada nije bilo lako.

Reč "dobro" žene obično izgovaraju prilikom svađa ili prepirki, a time žele da nam stave do znanja da su one u pravu i da žele da stave tačku na razgovor.

Što se tiče fraze "za pet minuta", situacija je dobro poznata svakom muškarcu. Ako se ona sprema za izlazak, pet minuta treba tumačiti kao period od 30 do 60 minuta. Međutim, ukoliko vi gledate utakmicu i kažete joj da ćete nešto uraditi za pet minuta, znajte da ona očekuje da to i obavite, i to u roku od pet do deset sekundi. Ovakve prilike često umeju da budu praćene i uzdahom bez reči, što nije posledica njenog uživljavanja u špansku seriju ili melodramu koju gleda na TV-u, već je deo vašeg razgovora, u kojem njeno glasno uzdisanje predstavlja negodovanje što je vi nikada nećete razumeti.

Ako čujete frazu: "Nije mi ništa", znajte da ste gotovi. Žene je izgovaraju kada su vrlo ljute i povređene, a dva do tri minuta posle te rečenice očekuje vas žučna svađa.

Na kraju, kada je čujete da kaže: "U redu je", znajte da ništa nije u redu i da treba da se povučete. Nešto ste grdno zgrešili i ona upravo smišlja da li da vas ostavi ili da pripremi neku drugu kaznu.

Kada nam žene kažu: "Hvala ti", tu imamo dvojaku situaciju. Ako kaže samo: "Hvala", onda zaista želi da se zahvali, ali ako kaže: "Hvala ti", onda želi da istakne da ste je naljutili. Nemojte slučajno da naivno izgovorite: "Nema na čemu", jer sledi ršum. Ukoliko ona na to doda: "Potpuno mi je svejedno", znajte da je upravo suprotno. Uopšte joj nije svejedno kakav ćete izbor napraviti. Zato posle te rečenice dobro razmislite šta ćete joj sledeće predložiti.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mmm ja imam obicaj da kazem 'bas ti hvala' e to znaci da sam opako ljuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Ja mislim da je najgora zenska fraza...."Ti si dobar decko...." Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ja to obozavam kad zena to kaze: volim da se zezam... Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
A sta onda znaci kad ti kaze - obozavam te!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
zavisi kojim tonom to kaze.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=74132

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 167
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
SonyEricsson W810i
A sta onda znaci kad ti kaze - obozavam te!
Vidis to i moja devojcica govori meni i to u fazonu "nije da te samo volim nego te obozavam" ona to argumentuje tako sto kad se rec obozavati rasklopi dobija se smisao poistovecivanja sa bogom ili tako nesto......objasnjavala mi je jednom al nisam bas najbolje skontao al uglavnom je taj smisao tj da je obozavanje jace od ljubavi prema smrtniku ....joj al sam se upetljao......uglavnom nesto mnogo lepo.......to je njeno tumacenje...... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Meni je govorila da me obozava, ali nikad da me voli !?!? To nikako nisam mogao da skontam.

zavisi kojim tonom to kaze.. Smile
Tada joj zasvetlucaju oci i ponasa se cudno. Smile

Edit by arlekin:Poruke spojene. Nemoj pisati vishe postova zaredom koristi opciju
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 00:35:55 od arlekin »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
Ako obozava to znaci da ne voli, i da si opsesija.u boljem varijantu ne poznaje te. surovo je Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2007, 10:15:11 od onodys »
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 21:19:09
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Njene fraze

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.