Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 08:02:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42384 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Чекај Лоли, па зашто онда написа да се пазиш људи који пропагирају духовне вредности?

И мислим да тај чист материјализам не постоји. Нису за мене материјалисти ти људи које си навела без епматије и емоција. За мене је материјалиста онај који се води новцем и коме је то најбитније, шта и колико има. То је за мене материјализам. Исто је материјализам и ако кажеш да је неко лош зато што има јако малу плату, или ако уопште не ради. Материјализам је и бити сиромашан а своју уштеђевину потрошити на скупе патике. То је за мене лоше јер све то развија похлепу и потребу за "tim da moras nekoga pobediti ,biti nadmocniji ,bolji i jaci". То је болест модерног доба.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 02:05:37 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1100
Citat
Isto kao sto siromastvo I neismastina kvari ljude do srzi - pogledaj samo navijace ,oni su najbolji primer .

Citat
У организацији Делија синоћ је на стадиону одржан хуманитарни концерт. Целокупан приход од вишечасовног концерта намењен је нашим људима на Косову.

Синоћни програм отворио је отац Петар испред Храма Светог Саве благосиљавши све присутне и поручивши да је од материјалне помоћи која се пружа сабраћи на Косову важнија духовна коју им пружамо организацијом и присуством на овом концерту.

Водитељ програма, Милан Калинић, од извођача је прво представио Биљану Крстић и групу Бистрик који изводе традиционалну музику. Уследио је наступ Директора који су прилично `запалили` атмосферу добрим, старим хитовима `Ко је светски шампион`, `Иде воз`, `Мрзим Хајудк`...
Након њих наступили су Љубомир Манасијевић (Ој, Косово, Косово), ансамбл Свитање, па Неверне бебе.

357 су наступ започели својим песмама, наставили обрадама `Спрем'те се, спрем'те` и `Химна косовских јунака`, а наступ је завршен песмом која је најављена са `А сад нешто што вероватно сви чекате` - после уводних тактова трубе чули смо `Добро знај`.

До краја програма наступили су још легенде домаћег рока - Бајага и инструктори и Рибља чорба.

Мало о колориту. Наступ свих извођача био је пропраћен бакљама, а највише за време наступа Директора, 357, Бајаге и Чорбе. Бину је красило платно са сликом витеза и натписом `Ко да ми отме из моје душе Косово`. Између наступа музичара са севера су се могле чути песме које се и иначе чују на утакмицама.

Посебно су проздрављени наши рукометаши и фудбалери који су присуствовали концерту. Фубалери су одлучили да се из тзв. заједничке касе новац поклони српској деци на Косову (1100 Е), али су сви дали и појединачне прилоге.

Још једном, захваљујемо се свима који су својим прилозима, присуством и реализацијом допринели организацији и одржавању ове хуманитарне манифестације.

Citat
Други велики хуманитарни концерт

http://www.oaza.co.yu/sport/delije/novine/slike/0708_koncert_najava1v.jpg
У организацији навијачке групе Делије Север 03.06.2008. биће одржан други велики хуманитарни концерт на Маракани са почетком у 20 сати.

Цена улазнице за концерт је 400 динара, а продаја креће недељу дана пре концерта на благајни стадиона.

Од учесника који су потврдили своје учешће издвајамо прошлогодишње - Рибља чорба, Бајага и инструктори, Неверне бебе, 357, Косовски божури.
Целокупан приход намењен је српском становништву на Косову и Метохији.

Овом приликом вас подсећамо и на акцију "Један СМС за оброк гладнима на КиМ" у којој можете узети учешће слањем СМС поруке на број 1033.
Слањем порука обезбеђује се донација за народне кухиње.

Citat
За меч са Славијом:
......................
FK Crvena zvezda takodje saopštava da je, na inicijativu udruženja navijača „Delije Sever“, prihvatila predlog da se od svake prodate karte za revanš meč sa Slavijom (27. avgusta) izdvoji 100 dinara za obnovu rusko-srpskog Manastira „Bogorodica Brainska“. Nadamo se da će i ovaj humani gest naići na vaš odgovor i dovesti vas na Marakanu tog dana.
Citat

Већ си се једном налупала.и већ сам те једном  Smile Smile Smile Smile Smile пошто ниси сватила да поновим,ваљда  неће требати и трећи пут да ти се прича  Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 02:11:39 od igor delija sever »
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Чекај Лоли, па зашто онда написа да се пазиш људи који пропагирају духовне вредности?

Tako je .Ljudi jedno pricaju ,a drugo rade .Obrati paznju na to i gledaj sta ljudi rade .Narocito kad ti treba pomoc .

Citat
Исто је материјализам и ако кажеш да је неко лош зато што има јако малу плату, или ако уопште не ради

Ja nisam rekla da je neko los ako ima malu platu - ja sam rekla da moj partner mora da zaradjuje vise od mene .
A taj koji uopste ne radi - taj nikako ne moze da bude dobar !

Citat
То је за мене лоше јер све то развија похлепу и потребу за "tim da moras nekoga pobediti ,biti nadmocniji ,bolji i jaci". То је болест модерног доба.

Da - to jeste jedna vrste bolesti i zato sam i rekla da treba oprezno dozirati svoju zelju za boljim i vecim i da treba dosta mudrosti da znas kad treba stati .

Sta je ovo gore ,sta sa deckom nije u redu ? Smile Smile

« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 02:19:58 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Нису нас сломиле ове тешке године...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12392
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1100
Морао сам мало да та исправљам твоје лупање,оволико лупање није здраво у ово доба ноћи
IP sačuvana
social share
у суштини,овај документарац је за зле људе,нацисте,геноцидни шљам и сличне креатуре...кокота,топла препорука за тебе Smile
од мене ...нула испод земље
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Tako je .Ljudi jedno pricaju ,a drugo rade .Obrati paznju na to i gledaj sta ljudi rade .Narocito kad ti treba pomoc .
Е овде се слажем са тобом. Значи постоје духовни људи који се праве да су то. То су љиге. Међутим материјалисти су сви до једног љиге сами по себи, тако да се духовних људи треба пазити да можда не лажу, на материјалисте не треба трошити време уопште - шљам.

Citat
Исто је материјализам и ако кажеш да је неко лош зато што има јако малу плату, или ако уопште не ради
Ja nisam rekla da je neko los ako ima malu platu - ja sam rekla da moj partner mora da zaradjuje vise od mene .
A taj koji uopste ne radi - taj nikako ne moze da bude dobar !
Нисам ни мислио да си рекла, причам онако уопштено.
А зашто није добар онај који не ради? Како можеш да знаш зашто не ради? Није ти ваљда то довољно да процениш човека? Па није то карактерна особина, то је пролазно стање.

Citat
То је за мене лоше јер све то развија похлепу и потребу за "tim da moras nekoga pobediti ,biti nadmocniji ,bolji i jaci". То је болест модерног доба.
Da - to jeste jedna vrste bolesti i zato sam i rekla da treba oprezno dozirati svoju zelju za boljim i vecim i da treba dosta mudrosti da znas kad treba stati .
Духован човек држи сам себе под контролом. То је и суштина духовности Smile

Иначе Игор је делимично у праву, мани се пљувања по навијачима јер ту је генерализација јако незахвална.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Mene cela ova priča počinje da podseća na nedavno (na TV-u) emitovanu epizodu South Parka kad su Kartmen i Kajl bili HIV pozitivni pa, uz pomoć Medžik Džonsona, našli ''lek'' za sidu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple 15
Nema vece zablude od toga da mislis da si lep i da te zbog toga "ruzne" osobe mrze...
A ogledalo kaze sasvim drugacije...
To isto moze da se primeni i na sposobnost za napredovanje (karijera) ili inteligenciju...

Inace, bilo bi zanimljivo sprovesti anketu koliko je diskutanata u vezi (kratka, duga), koliko je u braku, koliko je bili u vezi u prethodnom periodu (6 meseci, godina, vise godina), koliko su te veze trajale, koliko zaradjuje (honorar, privremeno, stalno zaposleni)...

Statistika moze da pruzi zapanjujuce podatke....

BTW. Posto ovo kucam sa 46 strane, pojma nemam ciji se post nalazi iznad...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Citat
Isto kao sto siromastvo I neismastina kvari ljude do srzi - pogledaj samo navijace ,oni su najbolji primer.

lonsdale gornji deo kosta 60 evra kraden u prodavnici verovatno duplo skuplje, fred pery patike 150 evra, air max patike 150-200 evra, fred pery dzemper 60 evra kraden u prodavnici isto verovatno duplo skuplji, Polo majica 40 evra ako se ne varam, kacket neki firmiran pedesetak do sto evra, hely hensen duks 100 evra.... Smile

Sal 1000 dinara, putovanje 2000 dinara, osecaj kada cujes da klinci koji se vracaju iz skole kazu "u onoj tamo kuci zivi neki ciko sto navija za Slobodu ja cu da budem kao on kad porastem" - neprocenjivo Smile

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je master card Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 13:52:36 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
А зашто није добар онај који не ради? Како можеш да знаш зашто не ради? Није ти ваљда то довољно да процениш човека? Па није то карактерна особина, то је пролазно стање.

Ovde sam mislila na nekoga ko uopste ne radi ...ko zivi na tudjoj grbaci .A naravno da ne mislim da je los covek neko ko radi ,dobije otkaz ili neko ko ima manju platu od moje .Ja to nigde nisam rekla .Ima divnih ljudi kojima je zaista nebitno koliku platu zaradjuju ,divni su roditelji ,prijatelji ,koliko imaju- imaju i sretni su .Ja bih volela da mogu tako ali jebiga - ne mogu .Mozda sam zbog toga i losija osoba ,ko ce ga znati  Smile
Ja sam iskrena i ne mislim jedno ,a govorim drugo - nadam se da to prava osoba zna da prepozna i ceni . Smile

Citat
Nema vece zablude od toga da mislis da si lep i da te zbog toga "ruzne" osobe mrze.

Pa to je odavno svima jasno - pogotovo kad smo mi zene u pitanju .Narocito ruzne i nezgrapne zene mrze lepe i zgodne ,to je nesto sto je jace od njih samih i ma koliko inteligentne bile retko da ce prevazici taj svoj kompleks ,bas retko . Svako muskarac zeli dete sa lepom i zgodnom zenskom jer je mu je to negde podsvesno znak da ce i deca biti zdrava ,a narocito kad mu je jasno da zena vodi racuna o sebi ,trenira ,zdravo se hrani i neguje - pa ta ne moze da se odbrani od kandidata  Smile Smile
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 14:18:12 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 15
Ne mogu da ne primetim da ste Razmazena i ti usamljene u podrzavanju te teorije...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 47 48 50 51 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 08:02:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.