Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:40:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42406 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
То јесте данашњи систем вредности. Моје је мишљење да је људски род на никад нижем моралном нивоу, управо због тога.

A sta je za tebe moral ? Svako od nas  ima razlicitu definiciju morala !
Ljudski rod istina nije na zavidnom nivou svesti ali tako je kako je .Ti ne mozes menjati ljudski rod ,niti to mogu ja .
Ono sto ti mozes je da menjas sebe u skladu sa okolnostima ,naravno i da se trudis da zadrzis bitne ljudske kvalitete .A to je sve moguce ,nemojte misliti da nije .
Neko je spomenuo da su svi bogati ljudi redom losi ljudi - ja ne mislim tako jer sam upoznala odlicne i cestitie osobe koje imaju vise nego sto im treba i koji ce ti pomoci kad zatreba ,kao sto ce i oni manje imucni .To je do coveka i njegove sadrzine ,a ne do kolicine novca koju poseduju . Ali to nije tema ...

A ovo drugo pitanje nisam bas shvatila ?! Smile

Slucaj Cupavko - Ako nemas sta pametno da kazes u vezi teme ili recimo da me citiras i trazis da ti objasnim svoju recenicu - cuti i citaj .Nemoj da upadas sa svojim glupostima jer zaista nisi duhovit ni najmanje .Samo smaras. Moderatori su te vec opomenuli za ponasanje i ti nekapiras bre da smaras ?!!!
« Poslednja izmena: 17. Nov 2009, 23:17:34 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Све је ово лепо што си написала само мени се у ту причу никако не уклапа равнање по новцу. Мени то не спада у позитивну страну морала никако. Новац је само једна у мору категорија, тако да равнање по томе је жешће површно и највећа је и најизражајнија и по мени најгора тековина овог времена у коме живимо. Зато се грозим тог таквог погледа на свет.
И то 'такав је какав је' никада нећу прихватити. Ја се равнам по ономе што мислим да је исправно, а не по ономе што мислим да је модерно. Данас је модерно то што јесте, материјализам је на површини. Може да буде модерно колико хоће, али ја капирам да је то пут за скрнављење људске свести и грозим се тога упрскос свему. Пристајањем на то 'тако је како је' због своје гузице само себичнно стајеш на лошу страну. Ја сам највише у животу пропатио баш због неслагања са вредностима данашњег времена и ни најмање ми није криво што сам издржао притисак друштва. Зато сам данас срећан и грозим се материјалиста.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung 
Citat
Neko je spomenuo da su svi bogati ljudi redom losi ljudi - ja ne mislim tako jer sam upoznala odlicne i cestitie osobe koje imaju vise nego sto im treba i koji ce ti pomoci kad zatreba ,kao sto ce i oni manje imucni .To je do coveka i njegove sadrzine ,a ne do kolicine novca koju poseduju .

Sa ovim se potpuno slažem. Iz svog iskustva mogu to reći, jer imam prijatelja koji imaju i više nego što im treba.

Ali, što se tiče momaka(tzv. tatinih sinova), svakako, ne mogu reći da su loši ljudi, ali ima nešto negativno kod njih, a to je da su im skoro sve žene "broj". Većina njih misli, ma boli me briga, vozim bijesno auto, imam para, mogu imati svaku djevojku. Nivo arogancije, prepotencije ili što bismo mi rekli "furanja" svakako raste sa količinom novca, a takvi momci, rijetko da se kad istinski zaljube. I kad se ožene, vrlo često se dešava da se ožene nekom ljepoticom koja je poletjela za parama a njemu bio "vakat za ženidbu", a on tako, oženi se, napravi djecu a i dalje "švrlja". Znam baš dosta takvih primjera.

U jbt, odoh ja izgleda u off topic... Smile

@*WarBoss*, uz dužno poštovanje, ali zaista pretjeruješ. To što nemaš isti stav sa Lolanom, ne znači da je možeš provocirati i imati neke glupe upadice. Ona je žena, i prije svega, zbog toga je trebaš poštovati. Molim te, razmisli o svom "ponašanju". Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Неморала је било и у друштвеном систему који неки од нас једва да памте, а било га је и пре тога, али се етика спустила на најнижи могући ниво када се услед рата и сиромаштва створио искривљен систем вредности, појављују се нус-производи у сивилу деведесетих које су се манифестовале кроз културни, уметнички и духовни геноцид који је захватио цео регион... То је и те како утицало на духовну деградацију нације, идеализација аморалног шљама и даље траје, кажу да је то у некаквој "транзицији" учестала појава... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Citat
То јесте данашњи систем вредности. Моје је мишљење да је људски род на никад нижем моралном нивоу, управо због тога.

A sta je za tebe moral ? Svako od nas  ima razlicitu definiciju morala !

Slucaj Cupavko - Ako nemas sta pametno da kazes u vezi teme ili recimo da me citiras i trazis da ti objasnim svoju recenicu - cuti i citaj .Nemoj da upadas sa svojim glupostima jer zaista nisi duhovit ni najmanje .Samo smaras. Moderatori su te vec opomenuli za ponasanje i ti nekapiras bre da smaras ?!!!

Ne kapiram.
Pitash ga shta je moral.
A bolje bi bilo da mislish vishe o sebi kako da postanesh bolja u moralnom smislu.
Chovek je sexualno i botanichko,zooloshko i astronomsko i materijalno bitje ali je neprekidno moralno.Shto tje retji da se u svakom trenutku zivota suochavash sa pitanjem "da li da uradim ovako ili onako"? I naravno na osnovu etichkog instinkta znash kada radish dobro.
Mislim da je on pokushao da ti kaze, kao i vetjina ostalih, da to shto ti govorish nije dobro , ne valja, u krajnjem sluchaju govoriti na taj nachin i dovoditi novac na primarno mesto kod tako fundamentalne ljudste potrebe za pronalazenjem druge "srodne dushe" je u najmanju ruku neukusno i nemoralno ,manjkavo duhom. Iz mnogo razloga.
No, to svedochi o tebi , tvom mentalnom sklopu, tvoj potrebama.
Netju da se ponavljam, sve je odavno recheno. Smile

Takodje o tome shta je "pametno" na ovoj temi, po svemu shto smo prochitali od tebe ti imash najmanje prava da sudish.Ja sam rekao samo ono shto si i ti, ne pada mi napamet da me shiba sada tvoj jezik zbog toga i da te citiram. ti dobro znash shta pishesh.

Ostaje mi da budem sarkastichan.   Smile

« Poslednja izmena: 17. Nov 2009, 23:50:26 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
Neko je spomenuo da su svi bogati ljudi redom losi ljudi - ja ne mislim tako jer sam upoznala odlicne i cestitie osobe koje imaju vise nego sto im treba i koji ce ti pomoci kad zatreba ,kao sto ce i oni manje imucni .To je do coveka i njegove sadrzine ,a ne do kolicine novca koju poseduju . Ali to nije tema ...

Ja sam naveo primer dečka koji je ološ a ima para. Čime sam samo hteo da naglasim relativnost odnosa novac-čovečnost i novac-sreća. Naravno znam i ja ljude koji imaju novca pa su i dalje dobri ljudi, ali sam ovaj prvi primer naveo zato što sam bio pod nekim utiskom da ti misliš da će obavezno neko ko zarađuje više od tebe biti bolji prema tebi od nekog ko zarađuje manje.  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Sigurno je da su ljudi koji su bogati, a pritom su prilicno olako dobili to bogatsvo ili u startu su situirani, vecinom bahata stvorenja i losi ljudi.

Ne znam zasto se svi boje to da kazu kao da ce biti optuzeni za diskriminaciju ili streljani.
Novac kvari ljude i to ih kvari do srzi i naravno da je najlogicnija stvar na svetu da se ljudi pokvare pod uticajem istog...

Isto kao sto Lolana tvrdi da su sve ruzne zene zle sto u neku ruku i jeste logicno(a ja eto tvrdim da znam ruznih i nezgodnih zena koje nisu zloce) isto tako je sa ovim, apsolutno isto...
Samo sto naravno, svako tvrdi ono sto mu vise odgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ruzne zene su zle Smile Ne postoji veca istina Smile Smile

Teze ces kao prosecan momak da smuvas najruzniju nego najlepsu u lokalu Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Velika je razlika izmedju klinki/riba i zena...Klinke su inace zloce, moze biti da rade hormoni pa su nadrkane, bile lepe ili ruzne...Godine isto igraju veliku ulogu tu..
Ali ne radi se uopste o tome, pravim paralelu koju ce Lolana mozda najbolje da razume, na primerima nasih razmisljanja, na apsolutno istom principu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 1800
Citat
Novac kvari ljude i to ih kvari do srzi

Novac je samo ogledalo koje pokazuje kakav je ko u stvari. Sredstvo izražavanja.
Naravno, ako zloba već postoji, novac će je amplikovati.
S druge strane, ako postoji dobrota, novac će je takođe samo povećati.
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:40:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.