Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:44:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42573 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Citat
Zena koja zaradjuje manje od svog muza je nesposobna ukoliko njenu vrednost merimo muskim merilima.A musko merilo jeste novac . A muskarac koji zaradjuje manje od svoje zene i dugo ne  radi nista po tom pitanju -taj naravno da je nesposoban . Ne samo sto je nespodoban -nego je i djon obraz i lencuga i od takvih treba bezati !

Smile

Nijedan zhena nije nesposbna, i musko 'merilo' nije novac...(ja sve mislim da se zezash, ako se ne zezash, onda sam zabrinuta za Tebe, jer si mi draga!)

Svaka zhene je sposobna...ja zvanichno ne radim..i, sad cesh Ti meni da kazhesh da sam nesposobna?!

Alo devojko, ja imam dvoje uspeshne dece ispred sebe, mladost sam u decu ulozhila, i nije mi zhao!

I, muzhu sam bila oslonac, apsolutno za sve!

Znash kako je lepo imati 41. god, sina od 22. koji je sve ochistio u roku, i sad je chetrvrta godina,

Znash kako je lepo...tog istog klinca gledati kako 'grize' da upishe Kontrolu leta!

Znash kako je lepo videti prosek 8,30 u indexu!

Znash kako je lepo imati cerku od 20. god, koja je majstor svog zanta, cenjeni frizer itd!

Znash kako je lepo ispratiti sve njih i drzhati ih pod kontrolom, u usmeravati ih na pravi put!

I, znash kako je lepo imati sva ovlashcenje na sve  rachune od muzha, i mirno spavati, ne razmishljajuci da ce da Te pita koliko, shta i gde...si potroshila!

I, ja ne sposobna?!

Mushkaracu ne mozhe lice da bude djon...ljudi masovno ostaju bez posla,i shta ako se na snadje, shta je on 'lencguga'...van pameti su izjave takve...

Prichash na pamet, mashtash...ne znam koliko imash godina, ne znam zashto mushkarca gledash kroz novac, ne znam zashto ochekujesh da cesh naci nekoga takvog ko je pun love, obichno su takvi...loshi ljudi...a, najvazhnije imati uz sebe dobrog choveka, a, novac se zaradi!

Sad ochekujem da cesh i dalje nazivati zhene 'nesposbne' koje nisu jurile karijeru, i nisu ostale same, vec si pazile na svoju porodicu, maximalno dale sebe porodici, i uspele da pristojno zhive!

Kao i mushkarce da su lenchuge koji manje zaradjuju od zhena...a, ja znam jednog je jedna ubila, upravo takvim ponashanjem... jer je manje zaradjivao...umro chovek u 39. god...sad je deca osudjuju, jer pamte kako je mama stalno nabijala na nos njemu kako je on lenchuga..samo zato shto je manje zaradjivao....eno sad je 'shibaju' rodjena deca!

P.S, Citam Te stalno, stalno pishesh o nekim parama, o nekom mushakrcu koga ochekujesh, plashim se da ne ostanesh sama...izvini, samo pishem ono shto mislim...i ako znam da cu biti 'ispljuvana' no ja nisam osetljiva toliko, samo nedam za pravo nikome da moj rad koji se ne meri novcem ponizhava!

Merilo choveka nije novac...!

P.S. 1..zhao mi je ako sam gruba,nisam htela, za razliku od vecine, ja nemam 'rukavice'...

P.S.2.Neko je spomenuo vishe novchanika, ja znam da to ne valja, treba imati neki 'crni fond' a ne poseban novchanik...i, taj novac se chuva za 'nedaj Bozhe'...

Samo se treba pravilno postaviti u braku...ne samo u braku...i, ne ochekivati unapred mnogo...vec polako  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Cenim svaciji posten rad ,ljude borce i vredne koji se zalazu za bolji standard i za bolje uslove zivota .
Ove druge ne cenim toliko -ali neka ih ,meni ne smetaju .
I da ponovim da ne mogu da budem sa nekim ko zaradjuje manje od mene ,pogotovo ne sa onim koji sleze ramenima na okolnosti i ne cini nista da ih popravi . Pravi muskarac je jaci od okolnosti koje mu zivot servira .

A izvinjavam se svima koji to nisu - evo cvetic od Lolane  Smile

Enigma -uz duzno postovanje cini mi se da ste dosta toga  pogresno shvatili i da ste jako ,jako emotivni pa necu sa vama ulaziti u polemiku - pogotovo kad vidim to ''Alo devojko '' Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2009, 01:50:22 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Enigma pa te vrednosti koje si ti nabrojala gore Lola i propagira Smile Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
@ enigma objasnila , opet.  Smile

Ili mozda josh jedan krug, opet isto.  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Enigma pa te vrednosti koje si ti nabrojala gore Lola i propagira Smile Smile

Ovde svi duvaju izgleda  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
Cenim svaciji posten rad ,ljude borce i vredne koji se zalazu za bolji standard i za bolje uslove zivota .
Ove druge ne cenim toliko -ali neka ih ,meni ne smetaju .
I da ponovim da ne mogu da budem sa nekim ko zaradjuje manje od mene ,pogotovo ne sa onim koji sleze ramenima na okolnosti i ne cini nista da ih popravi . Pravi muskarac je jaci od okolnosti koje mu zivot servira .

A izvinjavam se svima koji to nisu - evo cvetic od Lolane

Ја ето помало жалим надобудне особе које мисле да су својом платом заслужиле да пљују по свему осталом што се коси са њиховим схватањем и размишљењам. Жалим и себе што се упуштам у расправу са егоистима, којима свака тема или сваки проблем служи за промоцију личних потреба и лечење сопствених фрустрација. Можда прескочити постове, окренути главу?

Не, постајем амбициозан напрасно, не идем ја нигде, твоје мишљење о овој теми је погрешно и у најмању руку ограничено и стереотипно да не употребим неке сочније епитете и карактеризације типа дрољасто или бичарски, дакле мацо ево цветић од ванјоа, не мора свако разуман човек да буде Smile
« Poslednja izmena: 17. Nov 2009, 02:09:36 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ja sam shvatila da je 'merilo choveka novac'...ja znam da nije!

Izvini za to 'alo devojko'...bila sam na nekom med. sajtu, pratim ovu temu, iza sebe imam 23. god. braka, i znam o chemu pishem.

Pusti te koji su puni love...skromnost je mana (kazhe moje dete od 22. god)..to kad kazhe misli na svoju shkolu...jer grebe kao niko!!!

Upseh moj je moja porodica, uspeh mog muzha smo mi...ja Sandra i Marko.

Izvini Lolana, samo sam se nashla prozvanom...nije merilo choveka novac..zaista.

Ja kad sam se udala moj muzh je imao SSS..u braku je zavrshio fax.

Mogla sam i ja...a, ko bi vaspitavo decu...sami smo, nema babe, nema dede....

Dalje...kad je moj muzh ostao bez posla...jbt pa to je bio shok...ostala ja, pa ostao on...auuuuuuuuu 'brate' dvoje dece male...ja osetljivog zdravlja...i, nije mi palo na pamet da ga nazovem nesposobnim, vec sam umela da ga izvuchem iz te krize, i zajedno sa njim jurish, ali bukvalno jurish po posao, novac...kad se stalo na noge, onda sam sve gurala napred...i, ostala kuci...,i sad evo kuci sam...

Nisam htela da Te povredim, to ne volim, omaklo mi se to 'alo devojko'  Smile

poz Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Жалим и себе

I trebas - i ja bih da sam na tvom mestu .

Citat
Не, постајем амбициозан напрасно,
Pogresno mesto ...

Citat
твоје мишљење о овој теми је погрешно и у најмању руку ограничено и стереотипно

I za mene je tvoje misljenje isto tako pogresno - tj ne slazem se sa tim da zena zaradjuje vise od muskarca jer u tom slucaju smatram da nece biti harmonije u kuci . A i mislim da moje misljenje nije ograniceno ,a najmanje stereotipno .

Citat
да не употребим неке сочније епитете и карактеризације типа дрољасто или бичарски

Ovde se vec ne snalazim ,izvini  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
I za mene je tvoje misljenje isto tako pogresno - tj ne slazem se sa tim da zena zaradjuje vise od muskarca jer u tom slucaju smatram da nece biti harmonije u kuci . A i mislim da moje misljenje nije ograniceno ,a najmanje stereotipno .

Лоше мислиш. Ево ја ти кажем да јесте ограничено а посве стереотипно. Теби ако је хармонија да те муж вози и зајебава као козу и купује ти наклоност ситним и крупним поклонима онда дефинитивно то није мој број хармоније. У сваком случају поштујем твој избор да будеш кућни љубимац ал ето не морам и да се сложим са тим ставом.

Citat
I trebas - i ja bih da sam na tvom mestu .

Наравно, жалим себе све у 16, 24/7 поготову што ето не уписах неки курс за узбегавање дебилних постова, то себи никада нећу опростити Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 

Zar ovde ne pricamo o muskarcima kucnim ljubimcima ? Smile

Enigma - sve ok  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 20:44:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.