Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:23:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42283 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

zvekete rodjaci

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 6155
Zastava Суботица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3220

Citat
Ја знам за само један такав случај, пребегли из Хрватске, човек се није снашао а жена шљака ко змај, и тако годинама, своја фирма, лепе парице па опет кува и спрема ручак свима у већини случајева. У томе вероватно треба тражити и разлог опстанка брака, жена ем ради ем брине о породици, где ћеш боље Smile

E da je svakom muskarcu takva zena, a uz to da izgleda ko avion Smile

IP sačuvana
social share
“Before you diagnose yourself with depression or low self-esteem, first make sure that you are not, in fact, just surrounded by assholes.”

William Gibson
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Ма то је нека јудео либерална завера да се десеткује прираштај белих нација Smile Не без шале сада потпуно те разумем, ни ја не капирам шта ту има лоше бити уз своју децу или обављати послове везане за кућу и породицу, него је ту проблем што то није лако, треба свакога дана поготову кад је дете мало водити рачуна о милион ствари а није свако вазда расположен лепо нити смо оперисани од устајања на леву ногу па људи траже неки вентил кроз посао али ако је он наравно умерен и није целодневно одсуство од куће никакав проблем, социјализација деце кроз обданишта је чак и пожељна Smile сад ту бамбина има неке шпанскосело дефиниције сигурно Smile

Рецимо и ја бих као мушко стварно волео што више да будем уз децу и искрен да будем са ове моје перспективе радије бих жртвовао и бољи посао зарад овог луксуза али свакако ако ми тај слабији посао не ускраћује породици нормалан живот, морају да постоје неки уступци па макар и привремени Smile

Citat
zasto da ne, zena ako je sposobna da radi i da brine o porodici, ona je zaista zmaj

Жена је цар Smile Ортакова кева, ништа јој није тешко и ни на шта се не жали. Муж се једноставно изгубио у времену, све је изгубио материјално, једноставно такав је човек, није борац, али неко у тој породици јесте и она је опстала е ту лежи поента, онај ко је могао попунио је рупе и небитно да л је то мушкарац или жена Smile
« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 01:44:45 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
ни ја не капирам шта ту има лоше бити уз своју децу или обављати послове везане за кућу и породицу
evo ja cu da ti kazem sta ima lose .. kazes to nekome recimo nekome ko te ne poznaje bas najbolje i dobijes reakciju poput "pa 21 vek je" .. ne znam da li me kapiras .. od muskog sveta uglavnom dobijes odgovor "sta tu ima da se radi u kuci 24 sata da jebe rak raka" .. ili, i ovo sam cula cak "ako ja radim, a ona ne radi, to znaci da ona MORA da radi sve poslove vezane za kucu, jer je odlucila da ne zeli da radi, znaci ja samo radim, dodjem kuci na gotovo, jebem i legnem da spavam" .. bilo je i "ma sta treba to toliko da se radi u kuci, malo pobrises prasinu, operes WC i skuvas jedan obrok, sve zajedno cirka 2 sata, a ja radim 10 sati kao majmun" .. itd .. muska misljenja su razlicita .. ima i uravnotezenih, ali ja sam uglavnom do sad cula ova druga, manje uravnotezena, da ne kazem - hmm pa idiotska. I onda kad ih pitas pa dobro sta to muskarac treba da radi u kuci, dobila sam jedan odgovor od jednog poznanika sledeci: pa fizicke poslove, zavrtanje sijalice, menjanje osiguraca i pomeranje ves-masine" .. jer znas, ves masina se pomera dnevno nekoliko puta.    Smile

ali nije smesno, ovo su sve realni odgovori nekih persona sa kojima sam ja imala priliku da kao nesto o tome pricam .. zene se plase da ne rade ovde kod nas jer balkanski menatalitet preti da ih ubija u pojam zbog toga i podsmeva se njihovom realnom radu u domacinstvu, ma koliki taj rad i/ili zalaganje bili. A muskarci se plase da ostanu bez svog priliva novca jer se plase da onda nece imati pravo da kritikuju zenske postupke oko domacinstva, vaspitavanja dece itd ..

jos jedna opservacija , opet kazem, ja mozda gresim ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Ја сам живео сам 6 година, апсолутно ми је јасно шта и колико је тешко радити по кући па помножи са 3-4 укућана и ето отприлике имам слику Smile Посао није лак рекох горе, још мала деца значи пуне руке посла, ал није ни рмбачење на 40 степени ако ћемо искрено а има људи који рмбаче и на тим температурама и топе асфалт па достигне у кругу од 2 метра 80 степени. Ја сам увек за то да се послови поделе, али барте ако рмабчим 10 сати стварно ринтам без зајебанције онда очекујем да и она скува јебени ручак и опере јебене судове бар. Масирање стопала не мора сваки дан Smile Ако ја не кукам на диринчење не кукуј ми брате ни за 6 штрокавих шоља и три витрине прашине леба ти. Не мора, ништа се не мора ал је неки ред мајкуму. И онда имаш звоцавих жена, које ће тако нешто да ти се искења кад дођеш мртав јер јој касирка омашила годиште за 6 месеци старије, а другарица је испалила за хаљинче па купила пре ње задње на снижењу. Пали.

Око те ствари 21. век, ово је сељачка земља, давно наше бабе или деде или прадеде како коме ал јако тешко наћи некога да му бар прабабе нису са села, су брате ринтали по цео дан он на њиви а жена у кући и то је подела посла, он диже 50 кила џакове на коња она меси осам хлеба и мирна бачка. С тим да сада ето људи раде опуштеније послове па ја рецимо ако мрсим муда на градилишту или блејим у комп на кеду читав дан опет имам снаге за неке кућне послове ал опет не може све мене да чека.

Добра организација и међусобно уважавање, увек било и биће из кеца у кец...........

« Poslednja izmena: 11. Nov 2009, 02:28:56 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
eee, ali ne moze to tako, pa cekaj, mora masina da se pomera bre  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
U zivotu inace nisam nikada dozvoljavao da zavisim od nekoga tako da sam uvek sebi gledao da nesto napravim od zivota.

Sada kad sam u vezi sa devojkom i dan danas gledam da sam " glava kuce " posto ne zelim da zavisim od nikoga. Raditi nikada nije lose .. em sto zaradjujes sebi za troska, em sto steces neku radnu naviku koja ti posle moze doci dobro u zivotu.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
eee, ali ne moze to tako, pa cekaj, mora masina da se pomera bre  Smile  Smile

Нађи комшију да ти је помера, вечерас сам на службеном путу Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
e pa u tome je sustinska razlika .. neko ko je imao prilike da zivi SAM da malo vidi sta se radi u kuci u toku dana, nedelje, meseca .. i neko kome je na krevetu ujutru ispeglana i oprana dukserica i gace i skuvan rucak .. jer mama radi ko parna masina ... naglasavam SKUVAN, jer suvu hranu moze svako da kupi/spremi za 5 minuta .. ziveli sendvici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Не дирај ми сендвиче и тостер, религија Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
i ja to isto kazem  Smile ko je navikao na sendvice, treba i da mu se spremaju sendvici  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 20:23:20
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.