Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:55:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Njena karijera, njegov nemir  (Pročitano 42585 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Citat
Ma ja slabo izlazim jer mnogo radim ali kad izadjem volim da odem u lep restoran ili kafanu na dobru klopu ,vino i rakiju -sve zavisi od raspolozenja .Ja zaista ne trazim da neko placa moje racune ,uvek sam za to da se racun podeli ali vecina muskaraca mi to ne dozvoljava -inisistira da on plati ,a ja vidim da je to nesto za njega mnogo i da bi on te pare radije ostavio u slamaricu ili potrosio nekako drugacije .I tada se ja nepirjatno osecam ,a u principu nemam razloga jer ja to sve mogu sebi sama da priustim -ne treba mi neko da mi placa moje racune ,a da se pri tom oboje lose osecamo . Nadam se da kapiras

Pa ako te momak izvodi na veceru sigurno da unapred zna kada ce da te izvede, tj kada bude imao najvise para. Neces sigurno da poneses 500 dindzi ako planiras da je vodis u restoran. Ja kada ne bi imao novca da izvedem devojku na neko fino mesto, jednostavno bi odlozio sastanak.

Mislim, koji bi se muskarac danas blamirao da izadje sa devojkom prvi put i ne ponese onoliko para koliko je potrebno? Ili da pravi face kako nema kesa i da su mu to poslednje pare?

Citat
A jesi bukvalan komsija ,ccccc
Ja sam vec rekla da nisu sve zene kao ja i ne smeta im da njihov partner zaradjuje manje - meni licno smeta ,a navela sam i razloge zasto mi smeta i zasto mislim da bi to bilo mucenje za oboje .Mislim da je postenije ne ulaziti u vezu sa nekim takvim ,nego uci i psihicki muciti coveka i traziti od njega da bude ambiciozan ,a to zapravo njije u njegovoj prirodi . Ne valja kad je zena ambicioznija od muskarca - to kad tad izadje muskarcu na nos !!!

Dobro da ne bude generalizacija.  Smile Da li bi tebi smetalo da tvoj decko prima 30 soma mesecno, a ti primer primas 50 soma? Da li bi raskinula sa njim zbog toga?

Nije mi bas jasna ova ambicija. Ako covek radi kao vozac autobusa, prima platu 20 soma manje od tebe, ti ponovo ne bi mogla da budes sa njim? To je posao na kome ne mozes da napredujes, jednostavno si vozac autobusa.

Citat
Videces eto kad se ozenis koliko je bitno - pogotovo ako budes ziveo kod svekrve i svekra pa ti oni budu krojili dan i noc

Ne bi ziveo kod svekra i svekrve, pa makar se ne ozenio tom devojkom.  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG 4X HD
Citat
Hvala Bogu pa neko danas ovako razmislja - takav i zasluzuje sav posebav tretman za zenske strane  Smile Smile

Smile

Ja sam mozda zatucani balkanac, ali stvarno mislim da je moj posao da obezbedim veci/veliki  deo materijalnih sredstava potrebnih za funkcionisanje jedne, tj. moje  porodice. Ako ona radi i zaradjuje to je super, ali to nam dodje kao neki bonus, da mozda mozemo sebi da priushtimo neki luksuz mozda, neshto lepo  shto nije neophodno.
 Ali na kraju krajeva, to su sve nashi prihodi, ako govorimo o braku, tu ne moze biti neke podele... moja plata, njena plata, sve je to zajednichko. To naravno ne znachi da svako ponaosob neki deo novca ne moze da potroshi na neke iskljuchivo svoje potrebe i zadovoljstva, mislim da je to preporuchljivo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Је л се способност мушкарца мери по његовој заради? Ето твој неки став. Је л ти карактеришеш мушкарца искључиво према количини новца коју заради?

Naravno da karakterisem - ja sve gledam kroz novac . Smile Smile
I mora da zaradjuje vise od mene i tacka .
Ne mogu da cenim nekoga ko manje zaradjuje od mene ,to je jednostvano tako - pokusala sam i ne ide.
To ti je valjda jasno .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Sad story.  Smile
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia c5
Jeste,tuga. Najbrzi put da postane baba-devojka. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Da li bi tebi smetalo da tvoj decko prima 30 soma mesecno, a ti primer primas 50 soma? Da li bi raskinula sa njim zbog toga?

Vec sam rekla da ne bih ni ulazila u takvu vezu koja bi bila mucenje za oboje .Ne omalovazavam nikoga i ne krivim nikoga sto nema ambicije - kao sto je Osma lepo rekla ''to sto neko ima bolesne ambicije to je njegov problem ''i ja se slazem s tim .Ja uvek mislim da moze bolje i vise i ocekujem i sa druge strane da se isto misli ,ako ne i vise i mocnije .

Citat
Nije mi bas jasna ova ambicija. Ako covek radi kao vozac autobusa, prima platu 20 soma manje od tebe, ti ponovo ne bi mogla da budes sa njim? To je posao na kome ne mozes da napredujes, jednostavno si vozac autobusa.

Pa jednostavno se nikad ne bi upustila u vezu sa vozacem autobusa jer nemam o cemu da pricam sa vozacem autobusa ,a ni on sa mnom verovatno . Ne potcenjujem nijedan posao ali svako mora da zna gde pripada i gde mu je mesto .Da li bi se ti zabavljao sa devojkom koja cisti skolu ? Nemoj da se neiskren sada - pa naravno da ne bi !  Tako ni ja ne bih mogla da se zabavljam sa vozacem autobusa jer bi se njemu povracalo od moje price ,a meni bi se verovatno dizala kosa na glavi dok slusam kakve on probleme ima sa nervoznim putnicima .I tako svaki dan . A naravno da moze da se napreduje ,mozda ne u toj firmi ali svakako da moze - samo treba dovoljno zeleti i imati jasan cilj pred sobom .Naravno i zrtvovati dosta slobodnog vremena ,druzenja i zivaca .
« Poslednja izmena: 12. Nov 2009, 01:14:39 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Zahto ja chitam ovo jbt ...  Smile  Smile

Let us pray for those worried just about money.
MMMM Looord  mmmm Jesus ... bless them with perpetual lights.   Smile

IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
LG Frizider
Citat
To ti je valjda jasno .

Кристално
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 
Citat
Hvala Bogu pa neko danas ovako razmislja - takav i zasluzuje sav posebav tretman za zenske strane  Smile Smile

Smile

Ja sam mozda zatucani balkanac, ali stvarno mislim da je moj posao da obezbedim veci/veliki  deo materijalnih sredstava potrebnih za funkcionisanje jedne, tj. moje  porodice. Ako ona radi i zaradjuje to je super, ali to nam dodje kao neki bonus, da mozda mozemo sebi da priushtimo neki luksuz mozda, neshto lepo  shto nije neophodno.
 Ali na kraju krajeva, to su sve nashi prihodi, ako govorimo o braku, tu ne moze biti neke podele... moja plata, njena plata, sve je to zajednichko. To naravno ne znachi da svako ponaosob neki deo novca ne moze da potroshi na neke iskljuchivo svoje potrebe i zadovoljstva, mislim da je to preporuchljivo.

Naravno da nisi zatucan - ti si onakav kakav treba da bude svaki muskarac i vrlo ozbiljno shvatas sebe i svoje obaveze ,za razliku od lelemudana i lenstina kojima je najbitnije sebi da ugode ,a vecina ne moze ni sebi ...
Naravno da su sve pare zajednicke i naravno da svako ima pravo sebi da ugodi za odredjeno zadovoljstvo ,ali samo nakon toga sto se prvo namire sve potrebne zivotne obaveze . A sto ostane - kupiti partneru poklon jer je bio vredan tog meseca i zrtvovao se za svoju porodicu  Smile Smile
Svako voli i ceni kad je nagradjen za svoj trud i rad - bez obzira na pol . Smile
A to je i odlican motiv za dalje zalaganje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
ja mislim da Lolanu ne privlace oni koji zaradjuju vise od nje, vec oni koji zaradjuju mnogo vise od nje .. da ne kazem jezivo mnogo kesa  Smile  jer kad kazes "vise od mene" to moze da bude i 10 dinara.. a to je opet manje vise isto .. i 100 evra je maltene isto ..  Smile e par hiljada evra vise, now we're talking  Smile  i to je okej, svako ima svoj "tip" muskarca  Smile

salim se malo, da me ne pogodi paradajz u facu  Smile
meni eto ne smeta ni da ima manje para od mene, ne smeta mi ni da niko nema pare, ali kad ostavi pec na trojku .. odma se razvodim  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 53
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:55:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.