Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2026, 01:00:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nj.K.V. za Glas  (Pročitano 4236 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
kralj bi na referendumu dobio vecinu, to je sigurno, samo treba medijski da se izreklamira sa njegovim vezama po svetu i dvorovima u hrvatskoj CG....par puta pomene pravoslavlje, resenje za kosovo, drzavu KRALJEVINU SRBIJU i automatski svih 30% idiota iz SRS bi se nalozilo na krunu.
"NAROD ZNA"  Smile
+dobar deo apstinenata
dovoljno je da neki debil zamisli sebe u atini il sl. kako se predstavlja:ovaaaaj, pa da... ja sam iz kraljevine srbije.... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Alo ljudi ko vam je rekao da je Aleksandar (najnoviji) bilo kakav prestolonaslednik??? jeste vi normalni?

Бог и историја, традиција, али то вама комунистима не значи ништа јер вама ништа није свето...ни Бог ни вера ни сопствена држава...издајници...да вам је држава била добра не би се ни распала...злочинци
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
ja sam iz kraljevine srbije...

Што је проблем рећи ја сам из Краљевине Србије?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Па проблем је ако си заостатак ментално редардираног комунистичког система јер је њима испиран мозак 50 година да је краљ убица,неписмен,издајица...ти нељуди (комунистички отпаци у овом добу) су цео свој живот имали само једну телевизију која је наравно била под апсолутном контролом КПЈ, па замисли да ти од малих ногу гледаш само Пинк и да непостоји ни једно друго мишљење осим мишљења свевишњег (читај Тита,Коштунице,Тадића или Жељка Митровића) на шта би личио...и онда ти се у једном тренутку сруши цео твој свет,распадне ти се лажна социјалистичк утопија о којој си учио у вртићу,школи,факултету,послу ,на радничком савету итд...То су ментално заостале особе које су остале без државе као цигани на пример па сад хоће да од србије направе федералну државу коју би назвали Југославија (ужас)...е таквим људима је проблем да кажу "ја сам из Краљевине Србије" они и даље причају да су из Социјалистичке Федеративне Републике Југославије (Србије)...патетично и јадно...држе и даље Титове слике,иду му на гроб (маузолеј,пирамиду како хоћеш назови оно квази чудо где наводно почива свети Јосип радник), имају заставе СФРЈ и причају хрватско-српски и једу краш бомбоне...тужно зар не...мислим замисли када би Мађари причали да су аустро-угарска још увек или Руси да су совјети... 
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Nokia 
Citat
ja sam iz kraljevine srbije...

Што је проблем рећи ја сам из Краљевине Србије?
nije problem, niste shvatili,
kada kazem: dovoljno je da neki debil zamisli sebe u atini il sl. kako se predstavlja:ovaaaaj, pa da... ja sam iz kraljevine srbije...
to znaci da bi dosta ljudi glasalo za tu opciju jer lepo zvuci a da ne znaju njenu ni jednu manu ili vrlinu...
slazem se da ima i dosta zatucanih komunista ispranih mozgova koji cee reci: ma kralj je picka, gde je on bio za vreme II svetskog???pobeegao, i njegov podanik da budem?!?!?
u sustini, takvi ljudi odlucuju o tome ko ce biti a vlasti jer ih je najvise...tuzno ali istinito.
najjace stranke su one koje umeju da pridobiju taj intelektualno slabiji sloj ljudi...ko se ne slaze, moze da sprovede test...uzme 10 glasaca radikalne stranke i izracuna njihov prosecni IQ, onda to isto uradi sa glasacima npr. G-17(ovo je samo primer) i nakon uporedjivanja, dokazace se da sam bio u pravu
zato kazem da bi "kralj" jeftinim forama mogao da dodje do krune....
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
То што ти причаш има везе са тим да су народу потребне промене, на жалост народ би гласао за Краља због промена а не због тога да ли је то исправно враћање коренима и традицији...зато ни не треба референдум о краљевини већ само акт о васпостављању краљевине
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Sa pravne strane referendum nije potreban, tako da je akt najbolje i najpostenije resenje. Ali kad se pogleda prakticno stanje ispada da bi to sve lakse islo preko referenduma, zato sto partije koje bi bile protiv monarhije u skupstini, nikako ne bi mogle da formiraju zajednicki referendumski blok (a ako bi i formirale takav blok, to bi po njih bilo kontraproduktivno i na ishodu referenduma kao i na narednim izborima). Na kraju krajeva, pobeda na referendumu bi verovatno bila ubedljiva, a takva pobeda je svakako veci trijumf za nas koji se zalazemo za ideju monarhije.

Inace slazem se sa konstatacijom da bi na referendumu deo ljudi glasao za povratak monarhije zato sto sledi tu ideju duze vremena, a deo bi glasao iz drugih razloga (zelja za promenama, inat, uticaj kampanje,...). Sad to mozda i nije bas idealno, al u svakom slucaju ne moze da skodi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Lako je reći za kralja "neka nauči srpski bolje".  U njegovim godinama teško se uči bilo koji strani jezik, posebno naš koji nije nimalo lak.  Imajući u vidu kraljevu ličnu istoriju, nije ni čudo da srpski nije mogao i umeo da nauči kako treba.

Potpuno sam za ustavnu monarhiju.  Sve zemlje blagostanja (Švedska, Norveška, Danska i druge) su parlamentarne monarhije, ništa im u tom smislu ne fali, a srodstvo i veze našeg kralja su samo dobit i prednost za našu zemlju.  Ne ulazeći u političke intrige i stavove, verujem duboko da bi Srbiji krenulo i bilo bolje da je u takvom jednom položaju.  Neću patiti i ako bude drugačije i ako Srbija nikada više ne bude Kraljevina, ali lično mislim da bi bilo dobro da to jeste i da bi nam (makar teoretski i možda) bilo nešto bolje.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2006, 20:38:15 od Sasa_Petrovgradski »
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Lako je reći za kralja "neka nauči srpski bolje".  U njegovim godinama teško se uči bilo koji strani jezik, posebno naš koji nije nimalo lak.  Imajući u vidu kraljevu ličnu istoriju, nije ni čudo da srpski nije mogao i umeo da nauči kako treba.....
Oko ovoga se uopšte ne slažemo. Srpski jezik nije lak, ali on je ovde već 10-ak godina a govori isto kao kad je došao(katastrofalno). Ako nije mogao za to vreme da bolje nauči jezik...  Smile , mada meni više liči da u vezi s' tim pati od hronične kurobolje. Pa bolje govore i predstavnici haškog suda, predstavnici stranih firmi u Srbiji ... a to su ljudi koji su se zbog posla koji obavljaju potrudili da nauče jedan jezik koji im u budućnosti verovatno neće trebati, iako su svoj posao mogli raditi i bez toga (u većini stranih firmi službeni jezik je engleski).
Što se tiče monarhije ili republike, potpuno sam ravnodušan. Svejedno mi je, i na eventualni referendum neću izaći, ali ću naravno poštovati odluku većine. A mislim da bi monarhistička opcija znatno bolje prošla kada bi prestolonaslednik naučio srpski bar korektno. Njegov sadašnji govor ja doživljavam kao uvredu i nepoštovanje naroda kojem bi želeo da bude kralj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Као што рекох знам гомиле људи из Србије а поготову "Београђана" који горе причају од њега а рођени су овде и живе цео живот...видео би ја тебе да си 50 година живео у изгнанству па да дођеш овде :::
Познати су нам случајеви браће, сестара,стричева,стрина,ујака који су отишли у бели свет 90 тих година па сада кад дођу овде не знају као да причају, фрљају се са падежима итд...
Та прича коју причаш ти је исфурана и нема никаквог смисла...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2026, 01:00:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Glas

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.